VesaLevonen Kohti kultaista keskitietä

Antti Rinteen kupru – demareiden hymy vielä hyytyy

Antti Rinne on puheenjohtaja, joka on vähän väliä muuttanut mielipiteitään asioista eikä siitä ota enää oikein kukaan selvää onko se lintu vai kala. Totuus on se, että demarit eivät ole Rinteen johdolla ansainneet millään tavalla edes sitä kannatusta, minkä Alma Median tuore kannatuskysely osoittaa ja se kysely osoittaa nyt selvää piikkiä alaspäin. Lähes kahden prosentin tiputus ja hups. Kannatus meni alle 20 prosentin. https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/a9ffebeb-5c5a-4d59-b680-a36f33947975

Tämä osoittaa sen tosiasian, että Suomen kansa kyllä näkee Antti Rinteen kuprun läpi. Demareiden hymy kyllä vielä hyytyy, kun paalupaikka lähtee alta. Se on todennäköisesti jo hyvin lähellä. Syykin on selvä. Antti Rinne. Muutama sammakko vielä suusta ja se on siinä. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Se mikä laulaen tulee, se viheltäen menee.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Ehkä pahin virhe on julistaa itsensä pääministeriksi ennen vaaleja ja vaalitulosta.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Koska Rinne on julistanut itsensä tulevaksi päämoinisteriksi, ainakin minulta joka varsin tarkkaan seuraan Rinteen sanomisia on sellainen mennyt ohi.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Vaikkei nyt ihan ole sitä julistanut, niin Mairea hymy suulla kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Pysynyt sentään yhdessä puolueessa.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Mene vastaamaan mun uusimpaan kirjoitukseen. Ehdokas kun olet.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Ei ole vaikea arvata, mistä taas kirjoitit.

Käyttäjän ArmasAallontie kuva
Jari Partala

Onkos tämä se Rinne, joka hönöpäissään antoi lopputilejä ja sekoitti lohjalaisessa taloyhtiössä omat ja vieraat rahat. Pron puheenjohtajanakin hommat veivät raastupaan. Taisipa herra ällistellä muiden palkkoja ja optioita, samalla kun itse kuppasi mutkan kautta asuntotukirahoja. Pääministeri ainesta, ottaen huomioon miten täälläkin on aprikoitu rikollistaustaisia ehdokkaita..

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Ainakin tänään IS:n tentissä Rinne oli aikalailla ulapalla, tai ei ehkei ulapalla, mutta silti aivan toivottomassa tilanteessa. "tehdään tavalla X ja toivotaan että tapahtuu tilanne X jonka seurauksena voi tapahtua tapahtuma X" Ja näin saamme veroja" Siis mitä!???

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Voi olla, että monella demarilla sydän tykyttää ja toivovat jo sitä äänestyspäivää, ettei Rinne sössi enempää.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Ei Antti enää ehdi sössimään. Piikkipaikka taitaa olla jo lakkarissa. Mutta tiukille se menee. Pääministeriksi nousee joko Rinne tai Petteri Orpo.

Mutta nousipa pääministeriksi kumpi tahansa, ikävä hallituskausi näyttää olevan edessä. Sinipuna ei ole kovin hyvin toiminut, paitsi Lipposen II:n aikaan.

Oppositio on jäämässä heikoksi ja yhteistyökyvyttömäksi. Se antaa heikollekin hallitukselle jonkin verran turvaa.

Kyllä Rinne ministeripaikan todennäköisesti korjaa. Edellinen yritys oli harvinaisen huono: Rinne on minun mittareillani huonoin suomalainen ministeri ikinä. En usko hänen kykyihinsä tulevallakaan hallituskaudella.

Käyttäjän tomivaalisto kuva
Tomi Vaalisto

Miten lie Rinteen kunto ja terveys?
Antti näyttää nätisti sanottuna hieman ikäistään vanhemmalta ja askeleen raskaus riippuu kummalla jalalla astuu.

Esimerkiksi Matti Vanhanen ja Juha Sipilä ovat kertoneet, että pääministerin työ on hyvin raskasta ja jaksamisen kanssa on ollut ongelmia. Molemmat ex pääministerit ovat sentään kovakuntoisia eikä heille absolutisteina voi tulla samaa "keukokuumetta" kuin Rinteelle Espanjassa.

Rinteestä voi hyvinkin tulla pääministeri, mutta ei hän neljää vuotta siinä jaksa olla vaan stoppi voi tulla aika nopeasti.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Niin, heitin tuonne toiseen blogiin äärimmäisen skenaarion. Ajattelepa sellaista vaihtoehtoa, että hallituksessa ministereinä olisivat Rinne ja Halla-aho. Iltapäivälehtien ja kotimaisen median märkä päiväunihan tuo olisi: henkeäsalpaavia otsikoita joka kerta, kun edes toinen avaisi suunsa.

Mutta aiheeseen: Nytkin varmaan SDP laskee, että kannatus olisi ollut paljon parempi, jos Rinne olisi ollut vielä viikon-pari pidempään sairaana. Ei Rinne pääministerinä kestä. Hän väsyy lopulta sen alle, että aina kun hän jotain ehdottaa, hän jää jyrän alle.

Oppositiolle Rinne tulee olemaan suupala. Kerta toisensa jälkeen. Ei Rinteestä ole neljän vuoden ministeriksi.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Ollaan Kaitsu näköjään samaa mieltä. Minunkin mittareillani Rinne on huonoin ministeri ja edelleen huonointa ministeriainesta.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Toisen ihmisen terveydellä spekulointia on halpamaista, jokainen meistä voi olla vuoden päästä, iästä riippumatta, Lauri Viitaa mukaille "Metri maata rinnan päällä ja loput selän alla" Kovana tupakkamiehenä tunnettu pres. Niinistö saavutta kolmen, neljän vuoden kuluttua suomalaisen miehen keskimääräisen eliniän pituuden, olisiko hänen pitänyt kieltäytyä sen vuoksi presidentin virasta

Käyttäjän ArmasAallontie kuva
Jari Partala

Taitaa nuo pääministerin valtaoikeudet olla jopa hieman isommat kuin presidentin. Tosin, on se hienoa, että nyt jo taas hyväksytään Kekkosenkin viimeiselle kaudelle valinta. Periaatteella, jottei mahdollisen ykkösmiehen terveydentilalla saa aprikoida.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kyllähän pääministerin ja presidentin terveys kiinnostaa kaikkia ja niitä varmasti seurataan, mutta ei sillä ilkkua parane. Sitä voi terveys pettää kenellä tahansa milloin tahansa ja se on siinä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Selvä peli, demarit voittaa, Rinne pääministeri.

Erittäin hyvä asia.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Mikään ei ole vielä selvää ennen kuin 14.4.2019 vaalituloksen selvittyä.

Käyttäjän tomivaalisto kuva
Tomi Vaalisto

Totta - kuntavaaleissa "loppumetreillä" demarien vauhti hyytyi ja jäivät kakkoseksi.
Saas nähdä miten käy nyt - HS:n tämänpäiväisen uutisen mukaan SDP:n kannatus on kääntynyt laskuun ja persuille olisikin tulossa jonkunsortin jytky.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Aina huvittanut nämä etukäteen huutajat, vielä enemmän huvittaa jos käykin päinvastoin kuin mitä huutajat etukäteen luuli tietävänsä ;) . Sitä katkeruutta sitten ulvotaan täällä ja muualla vuositolkulla.

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Sunnuntaina Persut laittavat vilkun päälle ja pyyhkäisevät demareiden ja kokkareiden ohi pääministeripuolueeksi!!!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset