Paavo olet osittain oikeassa ja väärässä – erehtyminen on kaikille inhimillistä

Väärässä Paavo olet siinä, ettei kansalaispuoluetta ole kukaan kaapannut. Kansalaispuolueelle oli valittu laillinen johto, mutta sinä rupesit presidentin vaalien jälkeen soutamaan ja huopaamaan siihen malliin, ettei siinä pysynyt enää kukaan mukana. Vaikka sinä kansalaispuolueen perustit, niin ei se sinusta tee omistajaa, joka voisi ohjailla puoluetta ohi laillisesti valitun johdon. Tämä tästä.

Mitä tulee presidentinvaaleihin noin muutoin, niin ihan mukavasti mielestäni sait julkisuutta, mutta ehkä vähän enemmän sitä olisi voinut tulla. Tosiasia on kuitenkin se, että me emme mahtaneet kansalaisliikkeessä sille yhtään mitään, että istuva presidentti Sauli Niinistön kansalaisliike oli paljon vahvempi ja hänellä oli erittäin vahva kansan mandaatti. Presidentin vaalien perään ei kannata haikailla ja olla Saulille kateellinen. Ne vaalit olivat ja ne menivät ja Sauli Niinistö on laillisesti valittu presidentti ja minun mielestäni hän hoitaa hyvin tehtäväänsä edelleen(kin).

Olisin valmis jopa suomaan enemmän valtaa presidentille ja oikeuden hajottaa hallitus.

Mitä mediaan noin muuten tulee ja muiden puolueiden saamaan kohteluun valtamedian edessä, kuten esimerkiksi Yleisradio ja MTV sekä iltapäivälehdetkin, niin ne eivät toimi reilusti ja oikeudenmukaisesti. Nuo kertomasi seikat paljastavat sen, että meillä ei kohdella puolueita tasapuolisesti ja mittarit, miten keitäkin kohdellaan, ovat vääriä ja epäoikeudenmukaisia.

Eduskunnan työskentelystä minulla ei ole vielä henkilökohtaista kokemusta, mutta toivottavasti pian on. Kuulostaa ja näyttää huonolta ja epäoikeudenmukaiselta tapakulttuurilta tuo mitä mainitset ja se on tätä menneen ajan suomalaista meininkiä ja totisesti sekin kaipaisi muutosta. Siinä olen tismalleen samaa mieltä, kun kerroit, miten sinua siellä kohdellaan.

Keskustan suhteen ja sen perään meidän ei kannata kenenkään haikailla, mitä siellä on tapahtunut ja tapahtuu. Keskusta on Juha Sipilän johdolla pelannut itsensä epäsuosioon kansan keskuudessa ja Juha Sipilä on munannut itsensä täydellisesti. Jos vielä sote kaatuu eikä Juha pidä lupaustaan tulos tai ulos, niin keskusta on todella pulassa, mutta joka tapauksessa keskusta ottaa todennäköisesti historiansa suurimman vaalitappion tulevissa eduskuntavaaleissa.

Kansa on suorastaan vihainen ja syystäkin siihen tapaan, miten Juha Sipilän johdolla hallitus on meitä tavallisia ja pienituloisia suomalaisia kohdellut ja vedättänyt. Paljon on salailtu asioita ja suorastaan halveksittu suomalaista demokratiaa, kansanvaltaa. Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat loistaneet poissa, vaikka kyse on meidän kaikkien yhteisistä asioista ja veroeuroista.

Pitää kuitenkin muistaa, ettei keskusta ole siellä ollut yksin ja sitä on edelleen vaikea käsittää, miten kokoomus on selvinnyt vähin vaurioin ottaen huomioon, että Petteri Orpo oli  sisäministerinä syksyllä 2015 tekemässä sen käsittämättömän mamukuprun meille suomalaisille, mikä on johtanut siihen, että meillä Suomessa sisäinen turvallisuus ei ole minun yli 30 vuotta kestäneen virkaurani aikana ollut koskaan aikaisemmin näin huono.

Ei kuitenkaan jäädä suremaan tätä tilannetta ja olla katkeria mistään, vaan näytetään valtamedialle ja näille kähmijäpuolueille, että mistä se perisuomalainen mies on tehty ja mitä on suomalainen sisu. 

Reilu meininki perkele!

Ottakaamme kaikki yhdessä vaalivoitto tulevissa eduskuntavaaleissa ja vähentäkäämme sillä nykyisiltä valtapuolueilta sitä valtaa pois, joka on niin median kuin nämä vanhat puolueet sokaissut.

Todennäköisesti myös Liike Nyt tulee vahvasti varsinkin Helsingissä ja Uudellamaalla kuvioihin mukaan ja Hjallis Harkimo on tehnyt hienoa työtä sen muutoksen eteen, mitä me kaikki kovasti kaipaamme.

Meillä kaikilla on nyt omat mahdollisuutemme koko maassa, sillä kansa on se, joka näissä tulevissa vaaleissa päättää ja kansa on täysin kypsynyt tähän nykyiseen suhmurointiin ja kähmintään, mitä kaiken aikaa tapahtuu.

Kuten näet sinisten kannatus on lähes nollissa ja ne ottavat näissä tulevissa eduskuntavaaleissa kaikkein pahiten turpiinsa.

Uskon, että kansan syvät rivit tulee olemaan meidän takanamme ja siitä se muutos sitten lähtee. Suomalaiset tietävät, että ilman meitä muutos ei ole mahdollista. Jos jostain syystä näin ei kuitenkaan kävisi, niin sitten kansa on antanut luvan jatkaa tätä nykyistä menoa, jolloin kähmintä, epäoikeudenmukaisuus ja vääryys Suomessa saa luvan jatkua. Siitä kärsivät kaikkein pahiten juuri se kansanosa, jotka tässä maassa pärjäävät kaikkein heikoiten.

Asiakysymyksissähän meillä ei ole paljon erimielisyyksiä, kuten hyvin tiedät. Erimielisyydet johtuvat niistä seikoista, mitä viime talven ja kevään aikana tapahtui presidentin vaalien jälkeen. Se on totuus ja se ei pala tulessakaan. Äläkä sinäkään Paavo ole liian itsekäs, vaan sinunkin pitää oppia antamaan periksi ja myöntämään virheesi, koska et sinäkään ole aina kaikessa oikeassa. Se vanha legenda, ettet tekisi virheitä, ei pidä paikkaansa. Me kaikki teemme joskus virheitä. Erehtyminen on meille kaikille inhimillistä.

Kuvia ei tarvitse kumarrella, mutta kansan edessä pitää meidän kaikkien olla nöyränä, jota nykyiset hallituspuolueet keskusta, kokoomus ja siniset eivät ole olleet ja niiden paikka ei enää olisi lainkaan seuraavassa hallituksessa. Paljon meni pieleen viime hallituskaudellakin, kun siellä oli se ns. sixpack.

Onnea ja menestystä myös sinulle ja joukkueellesi vaaleihin, sitä me kaikki nyt myös tarvitsemme.

Teit nyt varmasti oikean ratkaisun, kun lähdit kiertämään kenttää etkä tuhlaa aikaasi turhaan eduskunnan kyselytunneilla, johtuen niistä syistä mitä blogissasi kerroit. http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/268317-vallan-vaarinkaytosta-kansan-valtaan

Muistakaamme kaikki yhdessä, että politiikka ei ole uhka, vaan se on mahdollisuus. Paras voittakoon.

VesaLevonen
Kansalaispuolue Kotka

Kotkan kaupunginvaltuutettu: 2013–2016 ja 2017–2021, sitoutumaton
Sotilaskoulutus: Kainuun rajavartioston sissikomppania Kajaani 1986 (Auk Immola, Imatra), kansainvälinen sotilaspoliisikurssi Aalborg Tanska 2001
Sotilasarvo: Kersantti
Ammatti: Poliisi, vanhempi rikoskonstaapeli
Kansainväliset tehtävät: Sotilaspoliisi 2002–2003 KFOR-joukot Kosovo, maasta poistamisen koordinointi- ja saattotehtäviä ulkomaille 1992–2002 (Helsinki), 2005–2015 (Kotka), ulkomaanmatkoja muutama sata noin 80 maailman eri valtioon ja maanosat Eurooppa, Afrikka, Euraasia, Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
Nykyiset tehtävät: Rikospoliisi, Kotka
Ikä: 52-v.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu