Vihdoin on ison muutoksen aika suomalaisessa politiikassa – kiitos Maria Lohela

Tunnen, kuinka muutoksen tuulet puhaltavat nyt Suomessa. Kansanedustaja Maria Lohelan loikka oli rohkea päätös, mutta todennäköisesti nyt myös hallituspuolueet menettävä paljon kannatusta uusille puolueille. Lohela oli muuten pirun hyvä eduskunnan puhemies, kun seurasin hänen työtään.

Lohelan päätös lähteä aikanaan perussuomalaisista ei varmasti ollut helppo, mutta nyt häntä ei voi moittia hillotolpan nuoleskelijaksi, koska hän ei edes lähde ehdokkaaksi eduskuntaan. Toivoisin kuitenkin, että Lohela lähtisi vielä vaaleihin itsekin.  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269843-havahduin-mita-me-olemme-taalla-tekemassa-maria-lohelan-sote-avautuminen-leviaa

Liike Nyt tulee viemään varmasti paljon kannatusta kokoomukselta Uudellamaalla ja Helsingissä, mahdollisesti myös vihervasemmistolta.

Toiseksi keskusta menettää paljon kannatusta kansalaispuolueelle ja 7 tähden liikkeelle koko maassa. Samoin perussuomalaiset menettävät kannatustaan.

Kolmanneksi sinisille tämä oli entistä isompi takaisku ja todennäköisesti kova isku eikä eduskuntaan pääse mahdollisesti kuin puolustusministeri Jussi Niinistö ja ehkä joku toinen muu.

Maria Lohelan perustelut myös omaan loikkaansa, tulee varmasti avaamaan entistä enemmän kansalaisten silmiä sille, mitä tämä nykyinen kähmintä ja suhmurointi vanhojen puolueiden sisällä on tosiasiassa ollut ja soteuudistuksen himmelit ovat varmasti entistä suuremmassa vaarassa kaatua kokonaan. Kiitos Maria Lohela.

Kun äänestäjät itsekin ovat entistä enemmän liikkuvia äänestäjiä, Maria Lohelan ratkaisu toimii tässäkin kohtaa esimerkkinä ja se voi vaikuttaa paljon myös siihen, että viime hallituskauden sixpack kähmijäpuolueet, jotka nyt ovat olleet oppositiossa saavat olla varuillaan siitä, että laatutietoiset äänestäjät eivät kannata heitäkään sillä tavalla kuin kuvitellaan ja mitä gallupit ovat osoittaneet.

Vihervasemmiston on siis turhan aikaista taputella käsiään yhteen tulevan vaalivoiton merkiksi. Seuraavissa eduskuntavaaleissa kaikki on mahdollista.

Hyvät ja rakkaat suomalaiset. Tehdään kaikki yhdessä tulevista eduskuntavaaleista todelliset yllätysvaalit ja annetaan näille kähmijöille ja oman edun tavoittelijoille kyytiä.

Otetaan vihdoin ohjat omiin käsiin. Suomi kuuluu suomalaisille. Me päätämme oman kantokyvyn ja harkintamme mukaan keitä me tänne otamme. Muutos on mahdollisuus ja ilman meitä se ei ole mahdollista. http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266517-otetaan-ohjakset-vihdoin-omiin-kasiin

Raivataan yhdessä tietä tähän nykyiseen kieroon poliittiseen kähmintäkulttuuriin. Ilmaisia lounaita ei ole enää yhdellekään nykyiselle kansanedustajalle.

VesaLevonen
Kansalaispuolue Kotka

Kotkan kaupunginvaltuutettu: 2013–2016 ja 2017–2021, sitoutumaton
Sotilaskoulutus: Kainuun rajavartioston sissikomppania Kajaani 1986 (Auk Immola, Imatra), kansainvälinen sotilaspoliisikurssi Aalborg Tanska 2001
Sotilasarvo: Kersantti
Ammatti: Poliisi, vanhempi rikoskonstaapeli
Kansainväliset tehtävät: Sotilaspoliisi 2002–2003 KFOR-joukot Kosovo, maasta poistamisen koordinointi- ja saattotehtäviä ulkomaille 1992–2002 (Helsinki), 2005–2015 (Kotka), ulkomaanmatkoja muutama sata noin 80 maailman eri valtioon ja maanosat Eurooppa, Afrikka, Euraasia, Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
Nykyiset tehtävät: Rikospoliisi, Kotka
Ikä: 52-v.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu