Laitetaanpa muutama miljardi omien kansalaisten hyvinvointiin ja turvallisuuteen

Mitäpä, jos Suomessa tehtäisiin sama asia toisin kuin tehtiin syksyllä 2015, kun rahaa laitettiin rajamme yli laittomasti tulleisiin turvapaikanhakijoihin helposti satoja miljoonia euroja, jopa muutama miljardi, kun lasketaan kaikki menot yhteen.  

Laitetaan samalla tavalla rahaa omiin lapsiin, nuoriin, perheisiin, vanhuksiin, eläkeläisiin, poliisiin, opettajiin, sairaanhoitajiin, sosiaalityöhön, terveydenhuoltoon jne. eikä höpötetä vähän aikaan siitä yhtään mitään, kun rahat ovat loppu ja valtio velkaantuu. Lopetetaan omien kansalaisten syyllistäminen ja ryhdytään tuumasta toimeen.

Onko tästä maasta tosissaan auttamaan ja huolehtimaan omista kansalaisista? Laittamaan omat asiat ja ongelmat kuntoon huolehtimalla omasta turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Siis meidän Suomen ja suomalaisten asioista. Mikä tässä on niin vaikeaa?

Ruvetaan taistelemaan tosissaan köyhyyttä, työttömyyttä, korruptiota, rikollisuutta yms. vastaan.

Autetaan konkurssissa kaikkensa menettäneitä yrittäjiä, huolehditaan syrjäytyneistä nuorista ja vanhuksista, parannetaan koulutusmahdollisuuksia, rakennetaan uusia kouluja homekoulujen tilalle ja kunnostetaan tieverkostoa ja muuta infraa.

Lopetetaan vähäksi aikaa kokonaan tämä maailman parantaminen ja pannaan ensin omat nurkat kuntoon.

Minä en jaksaisi enää yhtään kuulla valtiovarainministeri Petteri Orpon lässytystä siitä, että jakovaraa ei ole, kun katsoo ympärille, mitä tämäkin ministeri sai aikaan, kun oli sisäministerinä. Sitä "juoppolalli" Jean Claude Junckeria vielä vähemmän sieltä Brysselin kulmilta. 

 

 

VesaLevonen
Kansalaispuolue Kotka

Kotkan kaupunginvaltuutettu: 2013–2016 ja 2017–2021, sitoutumaton
Sotilaskoulutus: Kainuun rajavartioston sissikomppania Kajaani 1986 (Auk Immola, Imatra), kansainvälinen sotilaspoliisikurssi Aalborg Tanska 2001
Sotilasarvo: Kersantti
Ammatti: Poliisi, vanhempi rikoskonstaapeli
Kansainväliset tehtävät: Sotilaspoliisi 2002–2003 KFOR-joukot Kosovo, maasta poistamisen koordinointi- ja saattotehtäviä ulkomaille 1992–2002 (Helsinki), 2005–2015 (Kotka), ulkomaanmatkoja muutama sata noin 80 maailman eri valtioon ja maanosat Eurooppa, Afrikka, Euraasia, Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
Nykyiset tehtävät: Rikospoliisi, Kotka
Ikä: 52-v.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu