VesaLevonen Kohti kultaista keskitietä

Juha Sipilä on sisäpoliittisesti umpikujassa – ero ainoa oikea ratkaisu

Syksyllä 2015 pääministeri Juha Sipilän johtama hallitus avasi Ruotsin vastaisen rajamme ennen näkemättömälle rajan yli saapuvien ulkomaalaisten ihmisten massamuutolle Suomeen. Juha Sipilä tarjosi jopa omaa kotiaan käytettäväksi turvapaikanhakijoiden asumiseen, mikä vain kiihdytti laitonta maahantuloa. https://yle.fi/uutiset/3-8282743

Rajan yli tulvi tuhansia ulkomaalaisia laittomasti vailla minkäänlaisia maahantulon edellytyksiä. Vain osalla oli todelliset perusteet hakea turvapaikkaa Suomesta ja kukaan ei edes tiedä vieläkään hakiko kaikki turvapaikkaa ennen kuin Tornion järjestelykeskus perustettiin.

Sanotaan, että lukumääräisesti näitä maahamme tulleita ulkomaalaisia oli noin 32 000. Kansan suusta kuultuna luku on liikkunut huomattavasti korkeammalla juuri siitä syystä, että ihmisten vain annettiin tulla maahamme kuin omaan kotiinsa.

Maahanmuuttoviraston käsitellessä näiden ihmisten jättämiä turvapaikkahakemuksia arviolta noin kolmannes on ollut niitä henkilöitä, joille on ollut edellytykset myöntää lupa jäädä maahamme. Loput ovat olleet enemmän tai vähemmän perusteettomia hakijoita, joiden olisi pitänyt lähteä pois maasta.

Osa on lähtenyt, kuka vapaaehtoisesti, kuka poliisin saattamana pois maasta. Osa on valittanut päätöksistään tai jopa laatinut ns. uusintahakemuksen, jos toisenkin jarruttaakseen maasta poistamista eikä poliisi saa poistettua näitä ihmisiä pois maasta niin kuin pitäisi.

Nyt meillä on ollut käsissä erittäin pahoja ja ikäviä ongelmia, jotka näkyvät ajoittain niin vakavina seurauksina kuin aina Turun terroristisessa tarkoituksessa tehdystä puukotustapauksesta aina viime aikoina kuultuihin alaikäisten tyttöjen seksuaalirikoksiin ja jopa raakoihin raiskaus tapauksiin saakka. Puhutaan jopa kuolemaan johtaneesta tapauksesta ja ties mitä muuta on tapahtunut tässä reilun kolmen vuoden aikana.  Näistä ei mielellään puhuta kansalaisille mitään, ettei suomalaisten raivo purkautuisi ulos tavalla, joka ei olisi enää viranomaisten hallittavissa. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b5b745a9-d80c-4bff-9407-86e0f7240e53

Suomalaisiin on iskenyt pelko ja vihakin yltyy siitä turvattomuudesta, minkälaisia rikollisia näiden maahamme tulleiden ulkomaalaisten turvapaikanhakijoiden joukossa on ja on ollut.

Nyt pääministeri Juha Sipilä on kertonut ymmärtävänsä kansalaisten huolen ja järkytyksen. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269068-paaministeri-juha-sipila-ymmarran-taysin-kansalaisten-huolen-ja-jarkytyksen

Juha ei kuitenkaan ymmärrä sitä, että harva meistä suomalaisista enää luottaa häneen ja juuri hänen tulisi kantaa vastuu pääministerinä niistä seurauksista, mitä hänen johtamansa hallituksen typerääkin typerämpi päätös on aiheuttanut meille suomalaisille, koskapa hänen käytös vuoden 2015 tapahtumissa on yksi johtavimmista syistä, miksi sisäpoliittinen tilanne on ajautunut Suomessa sellaiseksi, että kansalaiset kokevat turvattomuutta ja epävarmuutta niin paljon omassa arkisessa elämässään.

Juha Sipilä on sisäpoliittisesti umpikujassa. Hänen uskottavuutensa ja luotettavuutensa pääministerinä on mennyt. Tähän vaikuttaa myös monet muut hölmöt ratkaisut, kuten vuoden 2017 kesäkuun tapahtumat, kun perussuomalaisten eduskuntaryhmä hajosi eikä hän hajottanut hallitusta, vaan nykyinen hallituskoalitio sai jatkaa kansan ja presidentin tyrmistyksestä huolimatta.

Ainoa oikea ratkaisu tässä tilanteessa Juha Sipilän kohdalla on enää se, että hän pyytää välittömästi eroa pääministerin tehtävästä.

Juha Sipilän olisi pitänyt maamme ylimpänä poliittisena päättäjänä tarjota sitä turvaa ja huolenpitoa, mihin me suomalaiset olemme aina tottuneet eikä toimia juuri päinvastoin kuin hän on toiminut. Kaiken kukkuraksi omia kansalaisia on myös syyllistetty, kun ihmiset ovat osoittaneet kritiikkiä hallitsematonta ja laitonta maahanmuuttoa kohtaan.

Jos keskusta puolueena seisoo nyt vain tumput suorana eikä reagoi asioihin ja tukee puheenjohtaja Juha Sipilää, vaikka hänellä ei ole enää kansan silmissä luottamusta, Sipilän karmea emämuna kostautuu varmasti tulevissa eduskuntavaaleissa ja vie keskustan kohti historiansa suurinta rökäletappiota.

Puhe maahanmuutosta tulee vain ennen eduskuntavaaleja kiihtymään ja niin kiihtyy keskustan alamäkikin, jollei siellä pian tehdä oikeita johtopäätöksiä.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (53 kommenttia)

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kuinka kauan Juha Sipilä aikoo vielä jatkaa virassaan, vaikka luottamus rapistuu päivä päivältä oman kansan silmissä lisää?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Vähän meni ohi substanssin, mutta ei tuo TKI-rahoitus(kaan) ole Juha Sipilän hallituksen jäljiltä ollut kunnossa ja tasapuolista. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/268999-ministerio...

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Tämä nainen joka 8 vuotta oli presidenttinä kun sdp-ay väki järjesti hänet siihen virkaan
. On enemmän kuin Sipilä syyllinen matujen rötöksiin .

Tämä nainen on varmasti pettynyt ollut Suomi miehiin . Eihään ole ikinä saanut tietää keitä isoisänsä olivat . Oma isä hylkäsi 2 vuotiaana jne.

Paljon käyttänyt valtaansa nimityksissään jotta Suomalainen mies saahaan lyttyyn tasa-arvon nimissä .

SYVAITKAAA !!!

Onko blogistil pakkomielle ay-Rinteestä pressa tehdä , polkemal keskustaa lyttyyn ?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Rinteestä pressa? Puhut outoja. Rinteestä ei välttämättä tule edes pääministeriä pääministeri Sipilän paikalle vaalien jälkeen.

Birgitta Kesseli

Sipilä paheksuu ja pyytää malttia.
Mykkänen kokee olevansa kuin oopperajuhlilla, on "tyrmistynyt tragediasta" (?).

Oulun kaupunginjohtaja kehottaa suomalaisia "säilyttämään malttinsa ja rauhallisuutensa".

Siinähän käy näin:

https://m.riemurasia.net/video/Maahanmuuttaja-kius...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Onko tuon videon perusteella tehty koskaan ilmoitusta poliisille ja lastensuojeluviranomaisille?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kolme kuukautta vielä on Sipilä vallassa, ja sen jälkeen Rinne tai Orpo.

Sulla on selvästi kova kauna keskustaa ja Sipilää kohtaan, mutta kukaan ei nyt eroa, tekstisi alkavat olemaan vaalien lähestyessä koko ajan älyttömämpiä.

Kun hallitus nauttii eduskunnan luottamusta, hallitus jatkaa, ja tuskimpa se nyt Levosen pyynnöistä mihinkään muuttuu.

Hallitusohjelman hyväksyivät aikanaan persut, keskusta ja kokoomus, joten ihan tasainen on siellä vastuu.

Tällaiset ''eroa Sipilä'' vaatimukset ovat hyvää kylttiaineistoa mielenosoituksiin, joskin ne herättävät enemmän myötähäpeää, kuin mitään muuta.

Jotkut alentuvat tuolle tasolle, kun muuta ei osata.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Paitsi kuten Ritala hyvin muistaa, kun persut vaativat sovitun noudattamista niin se ei sopinut arvopohjalle ja persut heittettiin pois hallituksesta.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

"Juha Sipilän olisi pitänyt maamme ylimpänä poliittisena päättäjänä tarjota sitä turvaa ja huolenpitoa, mihin me suomalaiset olemme aina tottuneet eikä toimia juuri päinvastoin kuin hän on toiminut"

Miten voi toimia juuri päinvastoin kuin hän on toiminut? Heh!

Katkeruus on huono kaveri politiikan teossa. Sen on joutunut huomaamaan mm. Paavo Väyrynen.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Ei minun tarvitse olla katkera. Minä olen kertonut tämän kaiken kansan edessä jo aikaisemmin ja ollut kaiken aikaa johdonmukainen, mutta ethän sinä(kään) Seppo kuuntele tai halua ymmärtää. Lue tai kuuntele nyt. http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256578...

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201806092201...

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Aina eroja, kun et pääse johonkin...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #17

Eipähän tarvitse enää katsella näitä puoluepoliittisia suhmurointeja. Minä en jatka enää politiikassa, jos eduskunta- ja mahdollisissa parlamenttivaaleissa ei tule menestystä. Istun valtuustokauden loppuun ja se on minun osaltani sitten siinä.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Miten tuohon Levoseen voi kukaan uskoa, kun ensin persu, sitten kepulainen, nyt Paavon käsikassara, mitähän sen jälkeen ?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Vaaleissa pettynyt sitoutumaton?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Oletko sinä Heikki niin umpikepu, joka ei ymmärrä, milloin kannattaa oikeasti jättää uppoava laiva ja olla aidosti koko kansan asialla? http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266744...

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Jää nähtäväksi kokeeko kansa sinun olevan sen asialla.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Uskon, että kansan syvät rivit seisovat tukena ja takana. Jos ei, niin tämän valtuustokauden jälkeen en enää jatka politiikassa. Sitten on muiden vuoro yrittää.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Sipilä ja Orpo ovat ajaneet maan turvallisuuden alas.
Päästämällä ja antamalla tällä olla hyvin riskialtista porukkaa he myös ovat teoillaa ajaneet poliisit umpikujaan.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/29cbbcb4-6fcd-4...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Poliisien tilanne voidaan viimeistään eduskuntavaalien jälkeen korjata kuntoon.
http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266650...

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Onneksi Juha Sipilän hallitus ei lähtenyt pakolaiskriisissä väkivaltaisuuksien tielle ja yhtynyt Rajat kiinni-ääriliikkeiden aikeisiin.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Ei, ei tehnyt mitään muuta kun valehteli niin että korvat heilu.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Väkivalta ei ratkaise koskaan mitään. Väkivalta synnyttää vain lisää väkivaltaa.

Käyttäjän kostiainenpertti kuva
Pertti Kostiainen

Jos poliisit ei pysty ja poliitikot eivät halua niin pitääkö antaa vaan nuorison joutua raiskatta iksi ja hakattaviksi.
(En haluais kirjoittaa näin mutta en tiedä mitä muuta voin tehdä)

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #24

Niin, onhan näitä rikollisia jo omastakin takaa, kun poliisilla ei riitä resurssit juttujen selvittelyyn muutenkaan, ymmärrän purkauksesi.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Nyt HETI on aloutettava sillä jotta yhtään mies puolista "turvapaikan" hakijaa ei päästetä venkuloimaan Suomeen .ennenkuin edelliset on kotoutunut . Ja usean kielteisen turva päätöksen saaneet poistuneet takas kehitysmaahansa .

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Hyvä Timo, mutta sanopa tuo herra ministereille ja kansanedustajille, jotta tekisivät vahvempia lakeja maahamme, ettei kansalaisten tarvitse olla ulkoapäin tulevasta uhasta, joka soluttautuu sisälle.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Kyllä ne jotkut ministerit/kansaedustajat näitä lukee ..

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #36

Kai alat Timo tajuta, että keskustalta meni omat arvot Juha Sipilän myötä? Olisi kannattanut kuunnella ja uskoa minua viime kesänä Sotkamossa. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201806092201...

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Ei pelkästään, eikä yksin sisäpoliittisesti,
vaan ylipäänsä "Suomi kuntoon" saneeraajamyllerryshallitus on nähty ja koettu ja se on tullut tiensä päähän!
Suomea on yritysmaailman opein-ja keinoin saneerattu ja myllerretty siihen tapaan, että odotamme jo johtoryhmään enemmistöksi uusia, äänestäjien valitsemia voimia.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Sipilöä ei enää nouse pääministeriksi vaalien jälkeen ja kepu ottaa historiansa suurimman selkäsaunan tällä menollä. Älä siis turhaan huoli. Vaalien jälkeen keskustassa puhaltaa uudet tuulet ja viimeistään Vantaan puoluekokouksessa niin puheenjohtaja ja häntä mielistelevä muu puoluejohto menee vaihtoon.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Kansalaisilla ei ole mitään syytä huoleen, valtiojohdolla on tilanne täysin hallinnassa.

Pääministeri: "Ymmärrän täysin kansalaisten keskuudessa esiintyvän huolen ja järkytyksen”.

:-D :-D :-D

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kuka tällaiseen Sipilään enää uskoo. Kyllä tälle tosiaan saa jo nauraa ja nauraa kylän akat ja ukotkin.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Ylen Ykkösaamussa puhuu parhaillaan sisäministeri Mykkänen. Haastattelun alussa Mykkänen totesi, että vuoden 2015 maahanmuuttoinvaasio aiheutti Suomelle satojen miljoonien kulut.

Kulujen kattoa ei ole vielä tiedossa - noussee miljardeihin kaikkine sivukuluineen. Ja niillähän moni suomalainen yritys on tehnyt hyvää tulosta.

Kun nämä 'yllätysmiljoonat' olivat hallituksen budjetin ulkopuolella oleva rahasumma, niin auttoiko äkillinen budjettivaje hallituksenmuodostaja Sipilää toimimaan siten, että suomalaisten kukkaroille oli lupa mennä leikkauksin ja höyläyksin.

Jos en väärin muista, niin pääministeri sai Yleltä puheajan, jossa hän saneli kansalle madonlukuja valtion talouden kurjuudesta ja haki myötätuntoa ja oikeutusta kansalta menoleikkauksilleen.

Nyt, maamme alkaa olla edustuksellinen, köyhyyden kurimuksessa. Polarisaatio näkyy kaikkialla, jos uskaltaa avata silmät ja katsoa raakaa totuutta.

Köyhyys ja niukkuus eivät ole vain eläkeläisten ja työttömien vitsaus. Myös työssäkäyvät kärsivät. Lapsiperheiden ahdinko näkyy lisääntyneinä lastensuojelutarpeina.

Vuoden 2017 lopussa valtiovarainministeri ylpeänä kehui, miten valtionvelkaa saatiin lyhennettyä ensimmäisen kerran 10 -vuoteen - eli rahaa valtion kukkaroon tuli yli odotusten. Tosin tuloutus ei ollut pelkästään valtion talouden kohenemisesta, vaan esim. Finnveran ennenaikaisesti palauttamista maksuista.

Mutta, mutta, pienituloisten kansalaisten asemaa ei lähdetty kohentamaan, kuten olisi ollut mahdollista. Ei, vaan indeksijäädytykset pysyvät ja terveydenhuollon sekä lääkkeiden omavastuut jäivät edelleen köyhää kurittamaan.

Eli, rahaa löytyy tarkoituksiin, joilla turvataan turvattomuutta aiheuttavien täysihoito. Tämä on kansantahdon vastaista ja kertoo paljon hallituksen asenteista omaa kansaansa kohtaan.

Sori Vesa, tästä pitkästä monologistani, mutta hiukkasen taas sieppasi, kun kuuntelin sisäministerin selvitystä maahanmuutosta.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Olipa erinomainen monologi, kiitos. Minä se kyllä jaksan nämä lukea, kun alusta loppuun saakka oli niin sutjakasti ja sujuvasti sanottu, iso kiitos Mirjami.

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Kiitos, Vesa, palautteestasi!

Meikäläinen toimii suvereenimmin tuolla 'kaunokirjoituspuolella', kun tuli Kriittisen Korkeakoulun kirjoituslinjakin käytyä. Jossain kohtaa sen romaaninkin puserran, nyt on vielä aineistonkeruu käynnissä.

Yhteiskunnallinen osallistuminen on kuitenkin merkittävää ja jos ei muuten pysty vaikuttamaan, niin ainakin kirjoittamalla ja pohtimalla erilaisia näköaloja.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #45

Ole hyvä vain ja mukavaa viikonloppua.

Käyttäjän RaimoTossavainen kuva
Raimo Tossavainen

On siinä vaatimus. Kolme kuukautta ennen vaaleja pitäisi pääministeri Sipilän erota.
Valtakunnassa alkaisi uuden hallituksen teko 3 kk ennen vaaleja. Sitten vaalit, ja taas hallituksen synnyttämiseen.

Äly hoi älä petä, ymmärrys hoi älä jätä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Se on tässä tilanteessa ja tässä vaiheessa jo paljon parempi kuin katsella tämän yhden miehen pähkähulluuksia enää yhtään kauempaa. Tule sinäkin sieltä uppoavasta laivasta Raimo järki-ihmisten joukkoon.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Valtiojohto on todella pahasti epäonnistunut tehtävässään. Sisäministeri Mykkänen matkustaa nyt Ouluun tapaamaan poliisia. Nyt tarvitaan kovia otteita. Lapsiin kohdistuneet rikokset ovat vakavimmasta päästä. Lasten tulee nauttia lapsuudestaan ja meidän aikuisten tehtävä on suojella lapsia.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005963433.html

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

SOTE-MAKU:a unohtamatta ja MAMU- ja hiilidioksidisumuverhon alla läpiajamatta.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

herää unesta. Sipilä ei ikinä eroa. leukaa uhmakkaasti eteenpäin vaan

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Minua hävettäisi olla Juha Sipilä enkä kehtaisi näyttää naamaani tulevissa eduskuntavaaleissa. Kun tiedämme mikä mies Juha Sipilä on, niin eihän hän tätä itse ymmärrä ja siksi olet todennäköisesti valitettavan oikeassa, jollei sitten puolue heivaa häntä kohta pois puheenjohtajan paikalta.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Vesa Levonen, vaikka lupasin olla kommentoimatta sepustuksiasi joudun kääntämään takkini. Sinulta on näköjään karannut mopo täysin käsistäsi vaikka vaaleihin on aikaa vielä kolme kuukautta. Päivä päivältä kirjoituksesi muuttuvat entistä käsittämättömiksi. Kun kirjoitat, että sinua hävettäisi olla Juha Sipilä enkä kehtaisi näyttää naamaani tulevissa eduskuntavaaleissa, joudun tunnustamaan, minua hävettää suuresti se, että virassa olevalla poliisimiehellä ei ole minkäänlaista sydämen sivistystä eikä minkäänlaista "häpyä".
Ihmettelen, miten pystyt hoitamaan virkatoimesi ilman ettet koko ajan ajattele seuraavaa kirjoitusta ja sitä, miten löydät siihen entistä kauheimmat syytökset Juha Sipilää kohtaan. Mietin jopa sitä, miten esimiehesi suhtautuvat alaisensa toimintaan.
Vesan kommenttini on juuri sitä, mitä itse ajattelen toiminnastasi. En siis kirjoita kenenkään agitaattorina.
Harras toiveeni lopuksi, etkö voisi vaihtaa jo levyä ja kirjoitta vaikka ilmoista, joihin Juha Sipilää et onneksi voi syyllistää.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #47

Minua ihan oikeasti hävettää kaikki se Juha Sipilän käytös, mitä näihin asioihin liittyy enkä voi ymmärtää, että Juha kehtaa olla enää pääministerinä.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Vesa Levonen, eikö sinulla ole kanttia hävetä omaa toimintaasi poliisina?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Minä häpeän koko Suomen kansan puolesta niitä laittomuuksia, mitä Juha Sipilän johtaman hallituksen emämunausten takia on aiheutettu maallemme ja millaisia yksittäisiä kärsimyksiä on monelle lapselle, nuorelle, naiselle, vanhuksille, kovaa työtä tekeville työssäkäyville ihmisille jne. aiheutettu.

Minä en näiden Juha Sipilän järkyttävien hölmöilyjen vuoksi voi kuin ihmetellä, miksi Juha Sipilä ei edes näiden viime päivien uutisten valossa älyä pyytää Suomen kansalta julkisesti anteeksi ja miten hölmö hän on ollut, puhumatta siitä, että älyäisi nyt erota.

Niin moni keskustalainen häpeää myös hänen toimintaansa, viestejä on tullut, mutta sitten on näitä jääräpäitä, jotka palvoo Sipilää kuin jotain patsasta. Harmi, kun sinäkin olet yksi niistä jääräpäistä ja sellaisena näytät pysyvän.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Vesa Levonen, kun kerrot niistä laittomuuksista, mitä Juha Sipilän johtaman hallituksen emämunausten takia on aiheutettu maallemme niin mikset ole tehnyt rikosilmoituksia niistä. Sinulle lakia tuntevana sen luulisi olevan varsin yksinkertainen toimi.

Miksi et vastannut esittämääni kysymykseen, eikö siihen riittänyt rohkeutesi.

Miksi nyt syytät minua jääräpäiseksi . Mihin unohdit aikaisemman agitaattorisyytöksesi. Mikähän lienee seuraava syytös?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Pakko sanoa, että sinä olet Arvo ihan pihalla. Luepa se Suomen perustuslaki, niin tiedät miksi. Miten luulet pelkällä rikosilmoituksella saavan ministereitä vastuunkantoon? Siksi myös ehdotin omassa Sotkamon puheenjohtajavaalin puheessani, että Suomeen tarvitaan perustuslain kokonaisuudistus. Ne pykälät pitää tehdä sellaisiksi, että tutkinta käynnistyy ministereiden kohdalla ihan samalla tavalla kuin muidenkin. Kun se tehdään, niin jatkossa vastuunkanto on vakavampaa ja tuskin tällaista pääsisi enää politiikassa tapahtumaan.

Toiseksi, sinä jankkaat täällä ihan olematonta potaskaa, kun niin monet keskustalaiset osaavat jo hävetä sitä, mitä sinun palvomasi idoli on tehnyt ja et näytä yhtään kantavan huolta näistä seksuaalirikosten uhreista.

Sinulle oli tärkeämpää tulla lupauksestasi huolimatta haukkumaan minua tänne kuin pysyä itse asiassa ja ymmärtää, mitä on tapahtunut ja mistä tämä kaikki johtuu.

Suomen kansasta suurin osa jo ymmärtää, mutta sinunlaisesi ei ymmärrä koskaan, vaan olet näköjään myös se ns. vastarannan kiiski ja takki kääntyy vasta sitten kuin tapahtui entisessä Neuvostoliitossa ja järjstelmä romahti ja kommunismi vaihtui markkinatalouteen.

Teitä sinunlaisiasi kepulaisia varmaan harmittaa kovasti tuleva romahdus vaaleissa. Sipilän johtamassa kepussa arvot ovat myyty totaalisesti. Keskusta on ollut hieno puolue, mutta se aika tuskin enää koskaan palaa.

Tule Arvo jo sinäkin järkiisi ja tule kanssani kansalaispuolueeseen, niin ei tarvitse katsoa kuinka keskusta romahtaa. Sehän on jo käytännössä muutenkin hajonnut puolue.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Minunkin on pakko sanoa, että Vesa Levonen vasta pihalla onkin. Kun kerrot Sipilän hallituksen syyllistyneen laittomuuksiin et sitten haluakaan yksilöidä niitä laittomuuksia ja vetoat perustuslakiin. Miten se estää sinua tekemästä rikosilmoituksia. Kerro ihmeessä.
Kumpikahan meistä muuten jankkaa olematonta potaskaa, sitä voisit miettiä työkiireittesi lomassa.
Vesa, muistathan ennustuksesi ennen viime Keskustan puoluekokousta. Eikö olisi nyt parempi odottaa ihan rauhassa vaalien tulosta ja kirkua tai itkeä sitten toreilla ja turuilla vaalituloksesta riippuen suurta onneasi tahi suruasi.
Vesa, älä unta nää siitä että minä tulisin puolueloikkareiden joukkoon. Kyllä teitä siellä on puheidesi mukaan jo valtava joukko muutenkin.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Arvaa harmittaako Arvoa, kun keskusta luhistuu Sipilän johdolla. Sipilä romutti vanhan ja hienon kansanliikkeen arvot perusteellisesti.

Nähtävästi sinun(kaan) mielestä tässä maassa ei tarvitse noudattaa mm. ulkomaalaislakia.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Setä Arkadialta erinomainen huomio. Entisen puoluesihteerin Jarmo Korhosen arviot osuvat nyt myös oikeaan. Mitä kauemmin Juha Sipilä johtaa keskustaa, sitä varmemmin keskusta uppoaa niin syvälle, ettei se sieltä tule enää nousemaan.
Keskusta on saanut arvoisensa johtajan, joka söi ja möi vanhan kansanliikkeen arvot. Sanonta rahalla ei ole isänmaata näyttää pitävän valitettavasti tässäkin kohtaa paikkansa.

Köyhä kansa on ollut pelkkä lattialuuta, mutta se on virhe ja se on ollut ISOIN VIRHE, mitä kepu on koskaan sen 110-vuotisen historiansa aikana tehnyt. Kyllä kansa tietää.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005962717.htm...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset