Ay-liike, sosiaalidemokraatit ja vasemmisto(kommunistit) Suomi Neidon kimpussa

Jo nyt on selvästi havaittavissa, kun ihmisten kanssa keskustelee, että ymmärrystä ay-liikkeen työtaistelutoimenpiteille tulee sitä vähemmän, mitä kovempia ja yhteiskunnan taloudelle vahingollisempia keinoja ay-liikkeen toimesta uhataan käyttää ja käytetään. Jokainen suomalainen tajuaa sen, että lakoilla ei aiheuteta mitään muuta kuin pelkkää vahinkoa.

Lakkojen järjestäminen ennen varsinaista hallituksen laatimaa esitystä ja puuttuminen hallituksen oikeuteen tehdä esityksiä on sellaista typeryyttä, joka kääntyy varmuudella vielä ay-liikettä itseään vastaan mitä pidemmälle tätä sirkusta viedään ja Suomi Neidon kimppuun käydään.

Sosiaalidemokraattien ja vasemmisto(kommunistien) on turha kuvitella, että tukemalla ay-liikkeen pamppujen organisoimaa ja entistä typerämmäksi käyvää lakkoilumyllytystä, heidät tultaisiin muistamaan hyvällä, kun Suomen taloudelle ja työllisyydelle aiheutetaan entistä vakavampaa vaaraa ja haittaa.

Jokainen lakon vuoksi toimintansa lopettaneen yrittäjän ja työnsä menettäneen duunarin putoaminen elämään taas tulonsiirtojen varassa kaivertaa varmasti omaa ja perheen mieltä. Kukaan itseään kunnioittava ja työtä haluava ihminen ei haluaisi aloittaa taas nollapisteestä ja odottaa kuin kuuta taivaalta, että saisi taas jonain päivänä uutta työtä ja toimeentuloa itselleen ja perheelle.

Nekin ihmiset, jotka valitettavasti joutuvat elämään tälläkin hetkellä tulonsiirtojen ja erilaisten tukien varassa ja kamppailevat pienillä roposilla omasta toimeentulostaan, tulevat varmasti kärsimään näistä typeristä lakoista, joita eräät ay-liikkeen johtohahmot yhdessä sosiaalidemokraattien ja vasemmisto(kommunistien) kanssa kaiken aikaa masinoi ja miettii uusia ja vakavampaa haittaa aiheuttavia siirtoja.

Yleislakko, jos ja kun sellainen tulee, on sellainen kirosana yhteiskunnallemme globaalin markkinatalouden aikana, että jaettavaa tulee kaikista sosiaalidemokraatti Antti Rinteen lupauksista huolimatta olemaan jatkossa varmasti vähemmän ja jälkien siivoamiseen kuluu seuraavilta hallituksilta, yrittäjäsukupolvilta ja työntekijöiltä entistä enemmän aikaa. Lakon pitkittyessä siihen tuskin edes seuraavat 10 vuotta riittää. Puhutaan mieluummin kymmenistä vuosista.

Ilman kasvua ja uusia työpaikkoja kenenkään on turha kuvitella, että Antti Rinne tai kukaan muukaan voisi taikoa hetkessä sellaisia hokkuspokkus taikatemppuja, että esimerkiksi eläkkeitä ja toimeentulotukimenoja voitaisiin edes ajatella nostettavan kaikesta muusta yhteiskunnan verovaroilla kustannettavista menoista puhumatta. Edessä on päinvastoin itkua ja hammasten kiristystä ja Rinteen lupauksille voi jättää pitkät hyvästit.

Kun lakkoilu kuluttaa entistä enemmän monien yritysten varoja ja energiaa, sitä eivät ne katsele pitkään, joilla on vielä mahdollisuus siirtää toimintojaan muualle. Tässä on äkkiä Suomen maine mennyt sellaiseksi, että moni hyvä hanke ja uusi työpaikka jäävät toteutumatta. Kauanko tällaista typerää pelleilyä pitää katsoa sivusta, kun ay-liike on tuhoamassa yhdessä sosiaalidemokraattien ja vasemmiston(kommunistien) kanssa Suomi Neidon pitkästä aikaa hyvin liikkeelle lähteneen talouskasvun ja tekee pahimmassa tapauksessa vielä monista syyttömistä yrittäjistä ja työpaikoista ruumiita?

VesaLevonen
Kansalaispuolue Kotka

Kotkan kaupunginvaltuutettu: 2013–2016 ja 2017–2021, sitoutumaton
Sotilaskoulutus: Kainuun rajavartioston sissikomppania Kajaani 1986 (Auk Immola, Imatra), kansainvälinen sotilaspoliisikurssi Aalborg Tanska 2001
Sotilasarvo: Kersantti
Ammatti: Poliisi, vanhempi rikoskonstaapeli
Kansainväliset tehtävät: Sotilaspoliisi 2002–2003 KFOR-joukot Kosovo, maasta poistamisen koordinointi- ja saattotehtäviä ulkomaille 1992–2002 (Helsinki), 2005–2015 (Kotka), ulkomaanmatkoja muutama sata noin 80 maailman eri valtioon ja maanosat Eurooppa, Afrikka, Euraasia, Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
Nykyiset tehtävät: Rikospoliisi, Kotka
Ikä: 52-v.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu