Voiton perjantaipäivä suomalaisten sanan- ja uskonnonvapaudelle

Ulkoministeri Timo Soini sai odotetusti selvin numeroin luottamuksen eduskunnalta asiassa, missä hän ei ole tehnyt mitään laitonta ja sen vuoksi sopimatonta kuten jo oikeuskanslerikin aikaisemmin totesi, vaikka vihervasemmisto ja rkp olisivat halunneet antaa hänelle mielivaltaiset potkut kaikesta huolimatta. https://yle.fi/uutiset/3-10416029

Tästä päätöksestä ei voi valittaa ja ne edustajat, jotka vielä jaksavat tästä asiasta nillittää, voivat mennä nillittämään Iivantiiran ypykkään, jos tietävät, missä sellainen paikka on.

Perjantai 21.9.2018 muistetaan voiton päivänä Suomen poliittisessa historiassa sanan- ja uskonnonvapaudelle, jotka ovat meidän kaikkien suomalaisten pyhiä perusoikeuksia ja niitä tulee kunnioittaa kaikkialla ja kaikissa olosuhteissa.

Eduskunnan vähemmistöön jääneiden kansanedustajien kannattaa nyt katsoa yhdessä niin isosta peilistä, että sinne kaikki mahtuvat ja katua omaa pahansuopaisuuttaan tässä asiassa, kun lähtivät kyseenalaistamaan meidän suomalaisten pyhinä pitämiä perusoikeuksia.

Suomi on edelleen demokraattinen oikeusvaltio, jossa pätee kansalaisten perus- ja ihmisoikeudet. Tästä meidän suomalaisten kannattaa olla syystäkin ylpeitä.

VesaLevonen
Kansalaispuolue Kotka

Kotkan kaupunginvaltuutettu: 2013–2016 ja 2017–2021, sitoutumaton
Sotilaskoulutus: Kainuun rajavartioston sissikomppania Kajaani 1986 (Auk Immola, Imatra), kansainvälinen sotilaspoliisikurssi Aalborg Tanska 2001
Sotilasarvo: Kersantti
Ammatti: Poliisi, vanhempi rikoskonstaapeli
Kansainväliset tehtävät: Sotilaspoliisi 2002–2003 KFOR-joukot Kosovo, maasta poistamisen koordinointi- ja saattotehtäviä ulkomaille 1992–2002 (Helsinki), 2005–2015 (Kotka), ulkomaanmatkoja muutama sata noin 80 maailman eri valtioon ja maanosat Eurooppa, Afrikka, Euraasia, Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
Nykyiset tehtävät: Rikospoliisi, Kotka
Ikä: 52-v.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu