Abortti on naisen oikeus, mutta kenenkään perusoikeuksilla ei pidä leikkiä

Olen aina ollut sitä mieltä, että nainen saa tehdä abortin, jos siihen on lääketieteelliset tai muut hyvät perustelut. Ymmärrän naisia, jotka eivät halua synnyttää lasta silloin, jos ja kun on joutunut raiskatuksi tai joku haluaa pitää lapsen siitäkin huolimatta, että on tullut raiskatuksi.

Mutta mitä tulee vielä tapaus Timo Soiniin ja hänen nk. kynttilämielenosoitukseen oman vakaumuksensa pohjalta Kanadassa ja ne hänen muut henkilökohtaiset ilmaisunsa omaan vakaumukseen liittyen, niin miten näin pikkusieluista porukkaa voi vielä ollakin Suomen eduskunnassa, kun tällaisesta asiasta nousee näin iso poru, mitä siitä on nyt eduskunnassa saatu aikaan ja sillä ryhdytään pelaamaan näitä poliittisia kampitusleikkejä oman kannatuksen kohottamiseksi.

Eikö nyt ihan oikeasti vihervasemmistolla ja ruotsalaisella kansanpuolueella ole järeämpää asetta kampittaa hallitusta, kun käydä yksittäisen ministerin perusoikeuksilla leikkimään? Maassa on edelleen satoja tuhansia työttömiä ja kaikenlaista itkua ja hammastenkiristystä, mutta tämäkö on nyt se kuuma vaaliase, millä pitäisi nousta seuraavien eduskuntavaalien jälkeen hallitusvastuuseen.

Vaikka Timo Soini ei ole mikään minun bestis, niin anna mun kaikki kestää tätä järjetöntä oikeuden- ja suhteellisuudentajua, mistä nyt Suomen eduskunnassa on aikaa leikkiä ja järjestää hänen takiaan parlamentaarisia potkuäänestyksiä. En kyllä kuuna päivänä haluaisi enää nähdä näitä ”lynkkaajia” eduskunnassa, kun seuraavat eduskuntavaalit järjestetään Suomessa. Onneksi enemmistö Suomen eduskunnassa on vielä sen verran fiksua porukkaa, ettei tässä asiassa anneta näille pikkusieluisille sanan- ja uskonnonvapauden riistäjille periksi ja tämän takia pantaisiin hallitus nurin.

Olisihan siellä kesällä 2017 ollut oikeaakin syytä tehdä välikysymystä tai vaikkapa muistutusta, kun perussuomalaisten eduskuntaryhmä hajosi laillisiin puoluekokouksen järjestämiin vaaleihin eikä uutta hallitusta muodostettu niin kuin tässä tilanteessa olisi ollut korrektia, mutta eihän tästä vihervasemmistolaisesta oppositiosta ole ollut yhtään mihinkään, kun asioita tarkemmin taakse kelaa. Nyt, kun jutun juurta ei ole kuin nimeksi, niin taivastellaan, kuinka kauheaa syntiä ministeri Soini on tehnyt ja se pitäisi saada äkkiä pihalle.

Huomenna vihervasemmisto ja rkp saa mitä todennäköisimmin eduskunnassa köniinsä ja kansan syvät rivit näkevät teidän pahantahtoisen vallanhalunne lävitse, millä te haluatte myös polkea kansalaisten perus- ja ihmisoikeuksia. Ei jatkoon enää tällaisia napinpainajia.

VesaLevonen
Kansalaispuolue Kotka

Kotkan kaupunginvaltuutettu: 2013–2016 ja 2017–2021, sitoutumaton
Sotilaskoulutus: Kainuun rajavartioston sissikomppania Kajaani 1986 (Auk Immola, Imatra), kansainvälinen sotilaspoliisikurssi Aalborg Tanska 2001
Sotilasarvo: Kersantti
Ammatti: Poliisi, vanhempi rikoskonstaapeli
Kansainväliset tehtävät: Sotilaspoliisi 2002–2003 KFOR-joukot Kosovo, maasta poistamisen koordinointi- ja saattotehtäviä ulkomaille 1992–2002 (Helsinki), 2005–2015 (Kotka), ulkomaanmatkoja muutama sata noin 80 maailman eri valtioon ja maanosat Eurooppa, Afrikka, Euraasia, Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
Nykyiset tehtävät: Rikospoliisi, Kotka
Ikä: 52-v.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu