VesaLevonen Kohti kultaista keskitietä

”Touko-Pouko” läpsii ylävartalo paljaana tukholmalaisella homoklubilla

Ei ehtinyt kauan aikaa kulua pakkopalautuskohusta, kun vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto se jaksaa taas yllättää. Tällä kertaa iltapäivälehti repii otsikoita siitä, kun tämä Suomen tulevaksi pääministeripuolueen nokkamieheksi aikova partasuu esiintyy tukholmalaisella homoklubilla yläkroppa paljaana läpsimässä miesten takapuolia ja istuu drag queenien välissä sortsit jalassa. https://www.iltalehti.fi/politiikka/201808032201114369_pi.shtml

Mitä tästä pitäisi ajatella? Voihan tämä olla jonkun mielestä hauskaa ja hauskaa se näyttää kuvan perusteella olevan myös Touko Aallosta, mutta onko tällainen vihreiden puheenjohtaja, kansanedustajan esiintyminen hyvää julkisuuskuvaa omalle puolueelle ja henkilölle itselleen?

Vaikka Touko Aalto itse kommentoi, että ketään ei ole loukattu eikä toimittu päihtyneesti, on tanssittu ja puolustettu ihmisoikeuksia, niin kuka tähän ihan aikuisen oikeasti uskoo, kun se tehdään tällä tavalla? Voiko tällaista touhua selitellä myös leikkimieliseksi? Ainakin Touko Aallon itsensä mielestä voi, kun hänen selityksiään lukee, mutta kyllä vihreiltä alkaa olla ihan oikeasti kaikki arvokkuus ja uskottavuus tipotiessään politiikan oman "Touko-Poukon" johdolla. Helle on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä ja voi vain kysyä, että what next (mitä seuraavaksi)?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (247 kommenttia)

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Vauhti sen kuin kiihtyy ja Touko poikaa viedään, mutta miten käy vihreille?

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Tätä menoa vihreiden kasvu todennäköisesti vain kiihtyy. Tarkoitan tällä menolla näitä epätoivoisia kolumneja.

PS. Itse en ole minkään sortin vihreä, mutta naapuripuolueen taholta tällaiseen juorujournalismiin vetoaminen on pelkästään naurettavaa.

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Ehkä Touko haluaa tukea Ruotsin kutistuvaa vihreää puoluetta, jonka kannatus keikkuu äänikynnyksen eli 4 %:n pinnassa.
Vihreiden kannatus kääntynee samaan suuntaan myös Suomessa. Lisää toukoja.Vai onko politiikastakin tullut yökerhoviihdettä?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #174

Vihreät ainakin näyttää profiloituvan sellaisena.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Minä näkisin niin, että Touko tekee vaalitöitä hartiavoimin Vihreiden kannatusluisun korjaamiseksi. Periaatteella: kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta. Seurataanpa kannatusmittauksia, toimiiko Toukon menetelmät.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Oliko tällä mielestäsi tarkoitus kääntää huomio ikävästä pakkopalautuskohusta nopeasti toiseen aiheeseen?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Toimiihan se siihenkin. Mutta olisin kauhean yllättynyt, ellei Touko olisi otsikoissa kohta taas.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #43

Todennäköisesti ei tarvitse odottaa kauan aikaa, kun taas alkaa tapahtumaan.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Eikö sitä saa istua homobaarissa ja pitää hauskaa?

Itsekkin olen käynyt. En läpsinyt. Olin kyllä juonut muutaman oluen enemmän. Ihan rento meininki oli. Suosittelen.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Olen minäkin homobaarissa käynyt juomassa oluet, mutta ei kyllä tullut mieleenikään, että toimisin tuolla tavalla kuin Touko Aalto ja jos olisin puolueen puheenjohtaja, niin vielä vähemmät.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

Hyvä julkisuustemppu. Uskon, että on nuorille ja ydinkannattajille mieleen. Mitään suurta äänestäjäkuntaa tällä ei tavoiteta. Osa pitänee sopimattomana. Minusta aivan ok.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Luin uutisen ja pohdin Toukon argumenttia.

Mun mielestä liian vähän nahkaa, jos niinkuin olisi halunnut herättää pahennusta.

Tommi Mäkinen

Huomasitko että homobaarin kuvissa on aikas all-white -meiningi :D Ruottin mamut ei homobaareissa viihdy (muslimeille rangaistus homoudesta on kuolema sanoi islam-oppinut telkkarissa a-studiossa ja kaksi suvakkinaista kävi kikattamaan, hihi kuolema)

Ja näitä pitää sitten suvaita reikä päässä ketkä on valmis lahtaamaan homoja..

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Levonen, älä suotta sotke itseäsi suvaitsemattomuuteen. Sellainen ei pue ketään.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

En minä tästä mieltäni pahoita ja yöunia menetä, jos sitä tarkoitat. awink awink

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

No voi hellanlettas. Huomattava osa suomalaisista päättäjistä uskoo julkisesti ties mihin taivaallisiin saunatonttuihin, joilla on muka oikeus hallita ihmisten yksityiselämää, ja tämä on ilmeisesti riittävän arvokasta käytöstä poliitikolta. Mutta jos joku poliitikko ilmaisee noudattavansa elämässään humaaneja arvoja ilman tärkeilevää jäykistelyä, niin johan on piru irti.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Sinusta on siis puheenjohtajan arvolle sopivaa käytöstä ja ei aiheuta uskottavuusvajetta?

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Kyllä on ja ei aiheuta. En minä vaadi poliitikoilta tuhkanharmautta. Arvot ovat tärkeämpiä.

Tuskin tulen vihreitä äänestämään, mutta siihen on ihan muut syyt.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Minä luulen, että kannattajakuntansa nimissä Aaltoon tulee ripaus kansanmiehisyyttä. Kiiltokuvamaisesta hahmosta ei ole Vihreän liikkeen vetäjäksi.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kommenteista tullaan epäilemättä huomaamaan, miten osa suomalaisista ei ole henkisesti päässyt 2010-luvulle, eikä edes yritä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Voitko tarkentaa, kommenttisi voi käsittää suuntaan jos toiseen?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

"[O]nko tällainen vihreiden puheenjohtaja, kansanedustajan esiintyminen hyvää julkisuuskuvaa omalle puolueelle ja henkilölle itselleen?"

Kyllä.

Suorastaan nerokas temppu vihreiden puoluetoimistolta ja sille työtä tekevälle mainostoimistolta. Toukon tähti oli jo vähän laskussa, tälle se lähtee uudelleen nousuun tuntien vihreiden potentiaalisen kannattajakunnan tai siis koulutetut kaupunkilaiset.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Kerrankin ilo olla samaa mieltä kommentoija Niemisen kanssa. Olin toki varhaisempi kommentoija, että ...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Entäpä, jos käykin toisinpäin?

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Ok, löytyi ero: Nieminen näkee tämän varmana tai vähintäänkin ennustettavana suosion nostatuksena, minä vain yrityksenä siihen.

Pekka Pylkkönen

No älä nyt yleistä että koulutetut kaupunkilaiset kuuluisivat vihreiden potentiaalisiin kannattajiin. Se on aika loukkaava yleistys monelle.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Kyllä koulutetut kaupunkilaiset ovat vihreiden potentiaalisia kannattajia. Ei sellaisen profiloinnin luulisi loukkaavan ketään. Toki tuota samaa joukkoa pyrkii aktiivisesti miellyttämään myös Kokoomus. Jopa Vasemmistoliitto pyrkii tuohon joukkoon vaikuttamaan. Perussuomalaisilla ja SDP:llä on tuolle ryhmälle vain vähän sanottavaa. Keskusta pyrkii maaseutukaupungeissa toki noille ääniapajille.

Joukko on kuitenkin rajallinen, mutta Vihreät on Kokoomuksen ohella tuon äänestäjäjoukkoa puhuttelevia puolueita. Kun tarkastellaan asiaa puhtaasti Vihreästä näkövinkkelistä, se saa suurimman ääniosuuden juuri tältä kansalaisryhmältä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #45

Koulutetut kaupunkilaiset voivat äkkiä myös vaihtaa puoluetta. Niissä on paljon liikkuvia äänestäjiä ja nämä laittomuuskohut ovat saaneet jo monet epäileväisiksi, todennäköisesti moni on jo kääntänyt kokonaan selkänsä vihreille. Liekö tämä "homoperformanssi" ollut keino häivyttää huomio puolueelle ikävästä ja kannatusta tuhoavasta pakkopalautuskohusta/aiheesta?

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #66

Minäkin ajattelin tuon tottelemattomuuskohun kääntyvän Aaltoa vastaan, mutta kaikki joutuivat kuitenkin nöyrtymään ja keskustelemaan - ainakin hetken - pakkopalautuksista ja turvapaikkahakemusten käsittelyn epäkohdista. Aalto sai nykäistyä siis niskalenkin arvostelijoistaan. Nythän tämä homobaariepisodi on vain aallon harjalla ratsastavalle miehelle lisäboostina.

Pakkopalautuskohu ei tosiaankaan ole Vihreälle puolueelle kannatusta tuhoava, epäkohtien olemassaolon myönsivät myös Siniset, nuo hallituksen maahanmuuttovastaiset.

On muistettava, ettei nuo rajatkiinni -puheet uppoa kuin pieneen osaan kansaamme, vähintään 20 % äänestäjistä maahanmuuttajien pakkopalautusten suhteen epävarmoja ja ainakin lähes Aallon linjoilla. Kyllä Aalto tuollaiseen äänestäjäpotentiaaliin 20 % hyvinkin tyytyy, uskoisin.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #87

Et voi edelleenkään olla Kaitsu tosissasi? Nyt kyllä vitsin murjaisit. Lyödäänkö pieni veto siitä, ettei vihreät yllä ikäpäivänä 20 prosentin kannatukseen? Itse olen sitä mieltä, että pian puhutaan sellaisesta 10 prosentin kannatuksesta, mihin Aalto saa korkeintaan tyytyä. Otatko haasteen vastaan, häviäjä maksaa pullakahvit tai kaljat helsinkiläisessä homobaarissa, niin osoitamme samalla molemmat sen, ettei tästä kohusta ole aiheutunut homofobiaa kummallekaan?

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #113

Kyllä Kai on oikeassa. Vihreillä on potentiaalia hyvinkin 20% kannatukseen. Heidän mahdollisia äänestäjiään löytyy varsin laajasti eri poliittisista ryhmistä. Jos minä tulisin siihen tulokseen, että keskusta ei enää vastaa enää näkemyksiäni, kokoomus ja vihreät olisivat todennäköisimmät vaihtoehdot.

Se ei silti tarkoita, että he koskaan tulisivat saamaan sitä tulosta. Niinistö vei vihreät suuntaan, joka oli minulle ainakin vastenmielinen. Luulin aluksi Aallosta enemmän mutta tällä hetkellä kokoomus olisi mieluisampi vaihtoehto.

Ongelmana on vihreillä se, että heillä on mahdollisia äänestäjiä monella suunnalla. Mutta helposti yhden suunnan kosiskeleminen estää toisen suunnan mahdollisuudet. Toistaiseksi he ovat vielä kaukana keskustalaisesta yleispuolueesta. Voi olla, että sellaiseksi he eivät kykenekään muuttumaan. Mahdollista se kuitenkin olisi.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #177

Ja kaukana keskustalaisesta sivistyspuolueesta. Älä vain Juho mene vihreisiin.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #190

Jos nyt muita puolueita lähtisin arvottamaan, niin mahdolliset äänestettävät/liityttävät olisivat (järjestyksessä) liberaalipuolue (pidän Amos Aholan ajattelusta), kokoomus ja vihreät. Vihreät on usein kokoomuksen edellä mutta yleensä he aina onnistuvat sössimään mielikuvansa niin, että heihin on vaikea uskoa.

SDP:tä äänestäisin, jos ainoa muu vaihtoehto olisi perussuomalaiset.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #113

Pikkupuoluetta edustava räksyttää toiselle pikkupuolueelle.

Suomessa ei näet ole muita kuin pikkupuolueita.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #113

Puhun kannatuspotentiaalista. Eihän mikään puolue pysty koko kannatuspotentiaaliaan käyttämään. Minun mielestäni Perussuomalaiset ovat olleet hyvin lähellä sitä ensimmäisen jytkyn aikaan ja demarit vuonna -95, jolloin demarit keräsivät äänisaaliikseen miltei koko kannatuspotentiaalinsa.

Puolueethan laskevat hyvin tarkasti, mihin niillä voisi olla mahdollisuus ja mihin kampanjaa pitää suunnata, että potentiaalin vaikeimmin tavoitettavat saadaan haalittua mukaan. Toki on tärkeää, ettei suututeta peruskannattajajoukkoa.

Vihreitten ongelmana on se, että sen koko kannattajajoukko on liikkuvaa. Tuki voi näkyä gallupeissa, mutta liueta vaaleissa, kuten monesti on nähty. Vihreiden vaalituloskannatus on varmaankin vähintään 12-14, kampanjan onnistuttua 15-16 % luokkaa.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #188

Arvioisin, ettei yllä millään noihin lukemiin, jos nämä hullutukset ja laittomuudet saa vielä jatkoa. Kannatuskyselyitä odotellessa saamme syksyn aikana paremman kuvan, missä mennään. Kyllä kansa tietää.

Pekka Pylkkönen Vastaus kommenttiin #45

Olisi kohtuullista sanoa että vain osa koulutetuista kaupunkilaisista voi äänestää vihreitä. Eivät kaikki maahanmuuttajatkaan raiskaa.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Toukohousu sopii vallan hyvin Teuvo Hakkaraisen kamuksi saunahuoneeseen. Hakkarainen sentäs tunnustaa että tuli oltua humalassa, Toukohousu on nauttinut omasta mielestään liikaa tasa-arvoisuutta.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Vähän kävi samanlaista itsellänikin mielessä. Ehkä vihreitten Aalto ja perussuomalaisten Hakkarainen vielä löytävät toisensa saunanlauteilta ja huomaavat yhtäläisyyksiä toisissaan?

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Teuvolla on se huono tapa, että hän ei kysy lupaa kun käy ihmisiin juhlissa käsiksi. Teuvo on myös alkoholisti, joten se humalatilan tunnustaminen on aika laiha voitto.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Tuon voi allekirjoittaa, siksihän Veera Ruohon seksuaalisesta ahdistelusta napsahti tuomio.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #70

Saako kysyä blogistilta, että mitä tässä nyt oikeasti pitäisi paheksua? Ylävartalon paljautta, pyllylle läpsimistä vai drag queeneja? Kaikki kuitenkin juhlivat iloisesti ja sulassa sovussa. Paljaita ylävartaloita ja pyllylle läpsimistä tuli koko alkukesän televisiosta ja minä en keksi mitä pahaa blogisti voisi nähdä drag queeneissa.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen Vastaus kommenttiin #79

Mitä pitää paheksua? Sitä että suomalaisen puolueen johdossa on örkki.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen Vastaus kommenttiin #211
Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #211

Kyllähän Touko Aalto ei ole hyvä malli nuorillekaan. Ei näytä ymmärtävän, mitä tällainen pelehtiminen merkitsee monelle nuorelle plus nämä laittomuuskohut.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Tuo vieraiden ihmisten läpsiminen ja muu seksuaalinen ahdistelu voi käydä vielä kalliiksi Aallolle ja vihreille. Tietääkseni poliisi voi nostaa syytteen ilman asianomaisen uhrin tahtoa, näin kävi hiljattain Suomessa kun joku kännissä toisen tisseihin sekosi.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Makkonen elää taas jossain omassa kuplassaan, ilmeisesti ei edes ole lukenut asiasta, kunhan on kuvia katsellut.

Kuvien katselu on kivaa, mutta lukeminen sivistää, ei tietysti ihan kaikkia.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Suostumus poistaa teolta rangaistavuuden, jos katsottaisiin olevan vain lievää pahoinpitelyä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kivahan se on välillä läpsiä, ja huumorilla tuossakin toimittu. Antaa Aallon läpsiä, jos se tekee molemmat iloiseksi.

Pitäsiköhän sittenkin äänestää vihreitä, niillä tuntuu olevan oikea meininki. :)

Pahastuneet osoittavat sitten sen, millainen on ihmisarvon kunnoitus ja erilaisuuden hyväksyminen.

Keskustalaisilta tämän paheksuminen on normaalia, kohta tulee muutama äärikristitty mukaan kuvioihin, ja asian kruunaa joku tosimiespersu, joka kertoo mikä on oikein ja mikä väärin.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Katsotko Petteri tällaisen käytöksen olevan puheenjohtajan arvolle sopivaa? Muistanet, miten kävi kokoomuksen Stubbille, vaikkei ollut edes yhtä rankkaa touhua.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Muistetaan, että Stubb oli setäpuolueen keulakuva. Eipä tuo video sopisi Sipilällekään yhtään sen enempää kuin nuo kesäisen keltaiset sortsit ja jopokaan. Mutta Aallon viiteryhmä on erilainen, se on juuri Aallon näköinen.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Mikä se sellainen puheenjohtajan "arvo" on, jolle jokin käytös on sopivaa tai sopimatonta?

Mieluummin kysyisin onko median arvolle sopivaa alentua näin luokattomaan journalismiin, Yleä myöten.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #55

Ehkä journalisteilla on käänteinen logiikka. Hyökkäävät Aaltoa vastaan, jotta saavat Aallon kannatusta kasvatettua. Jokainen meistä, jotka puolustamme Aallon oikeutta käyskennellä haluamissaan vaatteissa ja piireissä, voisimme jopa kääntyä hänen äänestäjikseen. On melkoisen varmaa, etteivät kaikki Aallon yksilönvapautta korostavat ole lähtökohtaisesti Vihreiden äänestäjiä.

Tämä blogi, ainakin omissa silmissäni sitä vastoin laski Keskustan barometria.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

"Kivahan se on välillä läpsiä" Joopasen

Tuohon tautiin on auttava puhelin.
Ajanvarauspuhelin 044 751 1334 / 09 6126 6212. Tarvittaessa jätä viesti, niin otamme yhteyttä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Vähemmästäkin on annettu metoo-tuomioita ja jopa vuosikymmenien takaa.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ihan kauheaa toimintaa, paheksun.

No, oikeasti tuossa ei ole mitään paheksuttavaa tai ihmeellistä. Huomaan kirjoituksesta, että kepulaiset pitävät vihreitä uhkana.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Voi olla, mutta minä katson tätä arvojen ja uskottavuuden kautta. Voi olla, että olen vanhanaikainen. Yritin asettaa ajatuksissani itseni samaan tilanteeseen, mihin Touko poika itsensä laittoi ja totesin, etten lähtisi edes hulluuksissani ja umpikännissä tuollaiseen, jos tietäisin olevan puolueen puheenjohtaja, vaalit ovat pian edessä ja tähtäimessä ykköspaikka nk. pääministeripuolueeksi. Ehken muutenkaan, vaikka olisin ihan tavallinen matti meikäläinen. Ei iske minuun. Voisin vaatteet päällä antaa ottaa kuvan drag queenien kanssa seisaaltaan, sen pidemmälle en menisi, mutta mitään perseen läpsimisiä en tekisi miehelle/miehille.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Tuo onkin sinun ongelmasi. Sinuna olisin enemmän huolissaan nuorisosäätiön vedätyksestä, sehän on lähellä teitä. Kepu pettää aina.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #34

No, johan taas osasit vaihtaa aihetta.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #71

Jep. Minusta tuon kyseisen säätiön toiminta on oikeasti paheksuttavaa ja moraalisesti väärin ja ainakin mun arvojen vastaista.

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Eihän tuossa sen kummempaa. Toukon poliittinen ura saattaa vielä onnekkaasti huipentua Brysselin klubilla. Kukaties pääsee itseään Jean-Claudea läiskimään. Vihreän hyvinvoinnin unelma.

Citius, altius, fortius.
(Pierre de Coubertin)

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Nyt pistit pahan ja räjähdin nauruun.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"No, oikeasti tuossa ei ole mitään paheksuttavaa tai ihmeellistä."

Mitä mieltä Syvärilä on, saako naisia läpsiä takapuoleen tai edes vähän hipelöidä? Me Too?

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Mitä sä selität, väkisinkö hän läpsi? Miksi Makkonen ei ollut Hakkaraisen toiminnasta huolissaan?

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Touko oli kannatuksen kohotusmatkalla niinkuin edellä on todettu. Oli oikein kuvaajat ja pelit mukana. Mielenkiintoista tässä lähinnä on, että miten tuollainen temppu puree.

Hakkaraisella pullotemput toimivat vuoren varmasti, koska ne on tähdätty oman äänisaaliin varmistamiseen tietyltä kohderyhmältä.

On vähän eri asia saada puolueelle lisäääniä tuollaisella ääritempulla. Uudet kannattajat pitää hakea tavallisten tallaajien joukosta, koska sateenkaariporukka on jo mukana. Tavan kansalaiset eivät välttämättä tuollaisesta pornahtavasta oikein tykkää. Jää nähtäväksi. Oma veikkaukseni on, että ei onnistu. Sattuu vain Toukon omaan uskottavuuteen.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Vihreitten perusporukalla kannatus ei yllä edes edellisen eduskuntavaalien tulokseen. Jos liikkuvat äänestäjät hylkää puolueen, niin sellainen 6-7 prosentin kannatus todennäköisesti edessä. Mielenkiinnolla odotan paria seuraavaa kannatusgalluppia mitä nämä laittomuus- ja hulluustemppuilut tuovat tullessaan.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Minusta nuo Toukon lomakuvat olivat hauskoja. Mukavaa, että ahkera mies saa ja osaa välillä rentoutua. Politiikan kanssahan tuolla ei liene mitään tekemistä. Toki joku voi yrittää väkisin pöyristyä saadakseen huomiota.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Jos tällä tavalla pitää hakea kannatusta omalle poliittiselle menestykselle, niin kyllä ollaan aikoihin eletty. Tällainen ei kyllä edistä asioita ja tuo yhdellekään suomalaiselle paksumpaa tilipussia. Voi olla, että Touko pojan tilipussikin rupeaa käymään viimeistään seuraavien vaalien jälkeen kevyemmäksi.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Tuskin Touko oli siellä kannatusta hakemassa. Väärä vaalipiiri.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen Vastaus kommenttiin #38

No miksi hänellä oli Seiskan toimittaja mukana. Seiskalla on laaja lukijakunta ja todennäköisesti ajateltiin, että mm. se olisi suopea ryhmä Toukon tempulle. Ei noita kuvia ruotsalaisille tarkoitettu.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo Vastaus kommenttiin #52

Vai vielä Seiskan toimittaja mukana :D On taas foliohatut viritetty.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Höpsöä puhetta, Vesa! Ministerinä Aallon palkka on kansanedustajaa huomattavasti korkempi. Aalto on varmimmin ministerinpaikassa kiinni oleva suomalainen tällä hetkellä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #78

Älä unta näe Kaitsu. Minä olen tällä menolla ennemmin keskustan puheenjohtaja kuin Touko Aalto ministerinä.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #85

Veto? Touko Aalto on ensi kesänä ministeri.
Satanen? Tai kahvit Kauppatorilla? Saat valita!

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #100

Ei mitään isoja panoksia. Kiinni veti, kahvit kauppatorilla Helsingissä, mutta leivoksen kanssa. Minä väitän, ettei Touko Aallosta tule ministeriä ja sinä väität, että tulee.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #145

Kättä päälle, Vesa! Ainakin näemme toisemme ensi kesänä! Leivoskahvien kera...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #162

Näin teemme, onpa mukava nähdä sinua, ihan odotan innolla tapaamistamme ja kun pääsemme keskustelemaan aiheesta, kumpi oli oikeassa. Voidaan siinä jokunen sana vaihtaa muustakin aiheesta.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo Vastaus kommenttiin #78

Anna-Maja Henrikssonilla on vielä paljon paremmat kertoimet mielestäni.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen Vastaus kommenttiin #86

Tuo on myös hyvä veikkaus. Mutten silti vaihda omaa varmaani tällä kupongilla.

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Millainen tämä tismalleen sama uutinen olisikaan ollut, jos Aallon nimi olisikin ollut Hakkarainen ?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Sebu Tynkkynen ja hänen perussuomalaisen kannattajakuntansa seuraaminen auttaa pohtimaan kysymystä. Vaikka ero on tietysti se et Touko väittää olevansa hetero, Sebu esittää homoa.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Jos Hakkarainen olisi käyttäytynyt baarissa asiallisesti, eikä olisi niskalenkissä suudellut ketään väkisin niin varmaan häntä olisi kiitelty vuolaasti edistymisestä käytöksessään.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Komiat olisivat uutisotsikot. Olisihan se kieltämättä näky, jos Teuvo olisi tukholmalaisessa homobaarissa läpsimässä yläkroppa paljaana miehiä perseelle.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Väärä vaalipiiri."

Kuvat lähtivät oikeaan vaalipiiriin josta ne äänet kerätään. Itseäni ei tämä Toukon sekoilu vaikuttaisi yhtään mitään, mutta nykyisessä loukkaantumisilmapiirissä on mukava kuitata takaisin natsivihreille.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Touko-meemejä odotellessa...

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Kyllä minä nyt aivan kamalasti pöyristyin. Aivan KAUHEETA.

Eli en. Toukon pisteet ovat silmissäni vähän laskeneet viime aikoina, mutta tämä ei kyllä ollut se syy.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

Jos Toukohousun puolue pärjää hienosti seuraavissa vaaleissa, saamme pääministerin, jonka makuuhuoneesta löytyy mies, nainen, miesnainen, naismies, lammas, alpakka, sahapukki ja vanha Lada,.

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Varmaan myös koko pyhä kolminaisuus.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Voisitko avata, mitä ajattelit sahapukin ja vanhan Ladan kanssa makuuhuoneessa tehtävän?

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala Vastaus kommenttiin #98

Suotakoon konservatiiveillekin omat mieltymyksensä.

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell Vastaus kommenttiin #98

Ainakin Markulla on jossain syvällä aktiivinen fantasiamaailma vaikkei päällepäin tai itselleen kehtaisi mieltymyksiään myöntääkään.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen Vastaus kommenttiin #98

Käytä nyt mielikuvitustasi. Sahapukista löytyy sen verran koloa hätätilaa varten ja ladan pakoputkella voi harjoitella. Eikös se kummelivitsi mennyt jotenkin näin että eräät itäeuroopan maksulliset naiset imevät pakoputkesta ladan käyntii.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski Vastaus kommenttiin #217

Ei kuulosta ollenkaan käytännölliseltä. Liukkariakin menisi heti melkein puoli tuubia. Suosittelen tutustumaan alan liikkeiden aina kasvavaan tarjontaan tai vaikka googlaamaan fleshlight ja tenga. Sitten oli sellainen jännä paineilmalla toimiva lypsykoneen tapainen, mutta näin siitä vain joskus aikoinaan jonkun videon. Vievät paljon vähemmän tilaakin. Lada makkarissa!

Käyttäjän lkkiiski kuva
Lauri Kiiski

Valokuva kyllä näyttää siltä, että Vihreiden pj nylkyttää ja läpsii jotakin homobaarin asiakasta hanuriin paidattomana.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kuinkahan moni puolueen puheenjohtaja lähtisi moiseen touhuun mukaan? Veikkaan, ettei edes Paavo Arhinmäkeä olisi saanut tuollaiseen hullutteluun mukaan silloin, kun oli vielä vasemmiston puheenjohtaja.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Lauri Kiisken tavoin samanlainen mielleyhtymä minullekin tuli, kun kuvaa katsoin. :)

Pidän kuvaa mauttomana, niin kuin pidin Juho Eerolan sm- kuvia.

Silmissäni Touko Aallon arvostus ei ainakaan nouse. Mutta minähän en olekaan vihreiden äänestäjä, joten se on aivan sama mitä mietin.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Poliittisen voiton Vihreät tästä saisi vain, jos joku konservatiivisemman puolueen liian tiukka kukkahattu äityisi tällaista kesäihmisten iloista juhlintaa julkisesti paheksumaan, koska siellä istutaan ilman paitaa draq queenin vieressä. En olisi ihan heti kyllä Keskustaa veikannut soosoon lähteeksi.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Keskusta on sivistyspuolue, ei pellepuolue.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Juhlahuumaan eläytyminenkö vähentää jollain tavoin henkilön sivistystä? Kokemukseni mukaan kun käy ulkomailla tutustumassa uusiin ihmisiin ja juhlii heidän kanssaan niin se usein kasvattaa sivistystä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #88

Jussi, se henkilön asema, se asema.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #144

Jos siis pääsee puheenjohtajaksi niin on sivistymätön, jos tutustuu uusiin ihmisiin ja juhlii heidän kanssaan? Nyt en ymmärrä mitä tarkoitat.

Veikkaan, että tässä on nyt vain sukupolvien välinen kuilu. Harva minun ikäiseni paheksuu tuota iloista ja avointa juhlintaa. Meitä kauhistuttaa enemmän ne tarinat mitä mm. konservatiivikristityt tekivät ennen vanhaan suljettujen ovien takana kun lapsia ja naisia ei juuri kuunneltu.

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Voisiko joku kertoa tämän keskustalaisillekin?

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Nyt murjasit vitsi, huonon sellaisen.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Vihreiden kannatus tiivistyy, mutta ei laajene.

P.S. Touko Aalto ei ole pääministeriainesta ainakaan vielä 2010-luvulla.

Vahvuudet viittaavat aivan muihin tehtäviin.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Uskon ja luotan, että Suomen kansa ei laittomuus- ja pellepuolueeksi muuntunutta vihreitä enää kannata, vaan kannatus lähtee syöksylaskuun.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Ottakaa nyt pöyristyjät huomioon, että Touko-Pouko sentään läpsii erittäin vapaaehtoista juhlakalua. Oikea show oikeaan paikkaan. Esim. Persuissa tuo läpsiminen on ihan toisenlaista. Esimerkiksi PJ Halla-ahon avustaja Lith on tuomittu naisystävänsä pahoinpitelystä.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Puolestaloukkaantujat voisivat jatkossa miettiä kuinka mitättömistä asioista nostavat Me Too-haloota.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Ketä tässä on nyt ahdisteltu? Kaiken uutisoinnin perusteella osapuolilla oli juhlissa hauskaa, eikä ketään ahdisteltu. Onko Makkonen ymmärtänyt MeToo -kampanjan väärin?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Onko Makkonen ymmärtänyt MeToo -kampanjan väärin?"

Eihän tässä ahdistelusta ole kyse vaan pöyristelystä ja puolestaloukkaantumisesta joka on saanut kohtuuttomat mittasuhteet vihervasemmiston taholta. Me Too-kampanjassa on syytetty persuksille läpsimisestä 80-luvulla, eli järjetöntä menoa ja aivan vihreää.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #83

Niin, jos vasten tahtoa käydään käsiksi niin yleensä sitä pidetään ahdisteluna. Jos yhteisymmärryksessä toimitaan niin ei. Makkosen on varmasti vaikea ymmärtää nykymenoa jos ei hahmota mitä molemminpuolinen suostumus tarkoittaa.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Kokoomuksessa ollaan jo pelästytty näistä Lentokone- ja homobaarikeisseistä. Vihreät ovat siis vapaamielisille porvareille mahdollinen valinta. Ministeri Mykkänen oli huomattavan ymmärtäväinen. Toki Ben Z. korosti konservatiivista suhtautumista, mutta selvästi kokoomuksessa ollaan nyt ihmeissään tästä vihreiden ihmisoikeusulostulosta.

Kumpi on pahempi: Yläosa paljaana vai läpsäys persuksille?

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Molempi parempi vapaaehtoisina ja ilman känniörvellystä.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Vastaavaa molemminpuoliseen hyväksyntään pohjaavaa kanssakäymistä miesten kesken nähtiin televiisiosta kuukauden päivät jalkapallokentällä. Touko on positiivisella tavalla piristävä poliitikko, Suomen Justin Trudeau.

Toni Tamminen

Jokainen päivä tässä disney landissä on liikaa, ei voi olla totta, että Touko puhuu ja tekee mitä Touko tekee, mutta jos kerran enemmistö on sitä mieltä, että hieno homma, niin yritän ostaa lentolipun kauas pois.

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Olisikohan Saudi-Arabia tarpeeksi kaukana?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Eikö se nyt sangen viatonta ollut, kun kerran housutkin olivat jalassa?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Sehän tästä olisi vielä puuttunut, että olisi ollut ilman housuja. Ehkä sitten seuraavalla kerralla housutkin on jo pois, niin maine sen kuin kasvaa.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Onko Vesalla housut jalassa silloin kuin pidetään hauskaa?

Oot kyl ihme pervo tai siis keskustalaiseksikin teillä on outoja fetissejä. :o

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #77

En minä ainakaan läpsi homobaarissa ketään miestä perseelle. Minun mielestäni siinä ei ole mitään hauskaa. Jos jotain läpsisin ja saisin luvan, niin kauniita naisia voisin vähän läpsytellä, mutta tuskinpa toimittajan kameroiden edessä. =D

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell Vastaus kommenttiin #89

Eli jos Touko olisi läpsinyt naista, se olisi ollut ok, mutta koska kyseessä oli mies, se ei ollut ok? Puhdasta kaksinaismoralismia, varsinkin kun ottaa huomioon että kyse oli viattomasta hauskanpidosta. Missäköhän kohtaa se "sopivan arvokkuuden" raja sitten menee, jos perseelle läpsyttely kerran on hyväksyttäväää herra kaupunginvaltuutetulle ja voisit sitä itsekin harrastaa, mutta jossain kohtaa kaupunginvaltuutetun ja puolueen puheenjohtajan välissä menee se viiva missä tuollainen muuttuu sopimattomaksi? Vai muuttuiko toiminta sopimattomaksi siinä vaiheessa kun jollain ihmisellä sattui olemaan kuvaamiseen sopivaa elektroniikkaa mukana, eli homma on ok niin kauan kuin siitä ei "jää kiinni"?

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

"Sehän tästä olisi vielä puuttunut, että olisi ollut ilman housuja. Ehkä sitten seuraavalla kerralla housutkin on jo pois, niin maine sen kuin kasvaa."

Ehkä kiivetään vielä palmuunkin, jos oikein heitetään arvokkuus jorpakkoon.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Keskutapuolueella nyt vain on kusi sukassa, kun gallupit heittävät koko ajan alemmas, samanlaista retoriikkaa kuin persuilla, joiden kannatus ei nouse vaikka mitä tekisi.

Aallon toiminta vihreissä ei herätä mitään sydämentykytyksiä, sillä heidän äänestäjänsä ovat hiukan erilaisia kuin uskonlahkolaiset keskustanuoret.

Vihreiden viiteryhmässä tällä ei ole mitään vaikutusta, korkeintaan ylöspäin.

Ja ne arvot, joita blogisti hehkuttaa, paljon en puhuisi keskustan arvoista, kun katsoo millaista politiikkaa on tehty, kylmää, eriarvoistavaa ja köyhää huonostikohtelevaa politiikkaa, siinä ne on keskustan arvot.

Aina ennemmin perseelle lätkivä vihreä, kuin umpimielinen keskutalainen.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Keskustalainen lypsää kansaa väkisin, vihreä läpsii vain pyydettäessä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Ville. Näinköhän sitä Aaltoa edes pyydettiin? Kovasti näytti tykkäävän touhuista, ainakin kuvien perusteella. Tiedä vaikka olis bi-seksuaali, kuka sen tietää? Oliko myöskään selvinpäin, kuka sen todistaa jälkeenpäin, vaikka niin väittää?

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #95

Miksi sua kiinnostaa Toukon tai kenenkään muun seksuaalinen suuntautuminen? Tai päihteidenkäyttö vapaa ajalla?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Senkuin otat Aallosta mallia ja menet samaan homobaariin läpsimään. Sen kuvan näkisin mieluusti, kun Petteri on yläkroppa paljaana läpsimässä miestä perseelle. Enkä minä mikään umpimielinen ole, mutta arvokonservatiivi hetero kylläkin, vaikka jossain asioissa saatan olla myös liberaali, mutta en homomiesten seurassa koskaan. =D

Homojen kanssa ja lesbojen kanssa olen tullut ihan normaaleissa asioissa hyvin toimeen eikä siinä ole minulle mitään ongelmaa. Olihan mulla monta vuotta lähiesimieskin homo ja ihan parhaita työkavereita oltiin.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Arvokonservatismi siis estää homobaarissa pyydettäessä läpsäisemästä homomiestä pyllylle, koska et pysty olemaan liberaali homomiesten seurassa? Mielenkiintoinen ajatusmaailma.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #106

Ei tulisi mieleenikään ottaa paitaa pois päältä homoklubilla ja ruveta jotakuta miestä läpsimään persuuksille ottaen vielä huomioon, että olisin puolueen puheenjohtaja.

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma Vastaus kommenttiin #120

Mutta jonkun tehtyä maalin arvokonservatiivisten heteroiden jalkapallo-ottelussa, et alkaisi protestoimaan, että kyseessä on sivistymätön pelle kun otti paidan pois ja läpsäisi juhlahuumassa toista heteroa pyllylle?

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Taisi löytyä uusi tähti Poliisiopistoelokuvien seuraavaan jatko-osaan.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Vihreä yökerhossa bailaamassa? Onpas nyt ihan helvetin pyöristyttävää että oikein pitää blogi pykätä.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

On jutut vähissä ja helle vie lopunkin järjen päästä. Jos säät pysyvät tällaisina, varmaan taso laskee vielä tästäkin. Tänään oli jo tämä King Kong ja Hakkaraisen selitys, ettei tiennyt asuvansa saunassa. Varmaan toimittajille tulee jo jossain vaiheessa ongelmia asettaa rimaa alemmas.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Tekisitkö Taru saman perässä, jos olisit puolueen puheenjohtaja ja aikomus voittaa seuraavat eduskuntavaalit päästäksesi pääministeriksi?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama
Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #103

No, kunhan nyt sitten pääset jonkun puolueen puheenjohtajaksi, niin mielenkiinnolla odotan sitä päivää, kun sen teet. Voi kuitenkin olla, että mieli vielä muuttuu. Katsotaan nyt Taru seuraavia kannatuskyselyitä, mihin tämä vihreitten kannatus asettuu, kun nämä laittomuus- ja pelleilykohut ovat aktualisoituneet kyselyissä. Tosin, voihan olla, että näitä tulee vielä paljon lisää, kun Touko-Pouko on päässyt vauhtiin. Kova meno sillä on ainakin nyt päällä. Katsotaan mihin kaikki lopulta johtaa.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #107

Kyllä musta ainakin yksi kuva Drag Queenin kanssa taitaa löytyä.
Kotosalla kuljeskelen sitten ilman paitaa ja mitään.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #109

Kotosalla voikin, mutta "vähän" on eri asia, jos otat sen paidan pois ja menet homoklubille läpsimään.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #117

On myös eri asia kuljeskella naisena ilman paitaa julkisella paikalla kuin miehen.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #125

On, mutta onko sinusta oikeasti siihen, mitä sanoit vai joko nyt alkoi kantti pettää?

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #117

Mikä sulla on homoklubeja vastaan?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #134
Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

En ymmärrä miksi tästä asiasta pitää meteliä pitää? Se, että Touko Aalto rikkoi vallan kolmijako-oppia vastaan ja osoittautui kaksinaismoralistiksi (hänen 2013 kirjoituksensa) on asia, mistä pitää meteliä pitääkin ja jonkinlaisia seuraamuksiakin pitäisi tulla, mutta tämä on hänen yksityiselämäänsä liittyvä asia. Eihän homobaarissa läpsyttely kenestäkään huonompaa lainsäätäjää tee.

Panee oksettamaan se, että nykyään keskitytään oleellisten asioiden sijaan poliitikkojen yksityiselämään, millä ei ole mitään tekemistä politiikan teon kanssa. Tietysti, jos hän olisi ministerinä ollut virallisella työmatkalla, niin asia olisi eri.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Oletko tosiaan tuota mieltä, että puolueen puheenjohtajalle on sopivaa olla läpsimässä homobaarissa miestä persuksille yläkroppa paljaana, vaikka kyse olisi kuinka omasta vapaa-ajasta? Mielestäni puolueen puheenjohtajana edustat 24/7 puolueen julkisuuskuvaa, vaikka olisit lomalla. Asiat on usein sitä, miltä ne näyttää ja jos tämä tekee hyvää vihreille yhdessä näiden laittomuuksien kanssa, niin olen erehtynyt Suomen kansan arviontikyvystä mikä on puolueen puheenjohtajalle sopivaa ja mikä ei.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Minulle on ihan sama läpsiikö luvan kanssa miehiä vai naisia perseelle vapaa-ajallaan. Minua kiinnostaa se minkälaista politiikkaa hän tekee. Touko Aalto osoitti, ettei hän kunnioita vallan kolmijako-oppia ja on kaksinaismoralisti. Noilla asioilla pitäisi olla merkitystä, ei muulla.

Enemmän olen huolissani siitä, jos kansalaiset tekevät äänestyspäätöksen sen perusteella mitä puolueen puheenjohtaja tekee vapaa-ajallaan, kuin sen perusteella minkälaista politiikkaa hän tekee. Suht varma olen siitäkin, että Aallon käyttäytyminen on paljon lähempänä tavan tallaajan toimintaa, kuin esim. lestadiolaisen Sipilän (tämä vain esimerkkinä, tiedän ettet pidä Sipilästä).

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #124

No, tuskinpa Sipilä puolueen puheenjohtajana menisi homobaariin läpsimään jotain miestä persuuksille yläkroppa paljaana, mutta kuten olen todennut moneen kertaan, en menisi minäkään. Oluet voin käydä juomassa, mutta jotain rajaa sentään.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #130

Ei varmasti menisikään, mutta tavan tallaajista tämän tekisi mieluummin huomattavan paljon useampi, kuin osallistuisi johonkin lestadiolaisten juhliin. Tämähän juuri oli jutun pointti.

Entisenä joukkueurheilijana voin sanoa, että perussaunaillassa meno on usein huomattavasti paljon kovempaa ihan heteroiden kesken, kuin tuo Aallon perseelle läpsyttely.

Kyllä sitä tuli aikoinaan itsekin muutaman kerran ytimen yössä homobaarissa käytyä, koska heterona sieltä sai aika helposti naisseuraa.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #137

Kuka tekee saman perässä, kun toimittaja kuvaa vieressä? Kyllä sitä seinien sisällä tehdään yhtä sun toista, mutta ei kameroiden edessä julkisesti. Eihän sitä perheellinen mies, mikään tuhkamunakaan ole. =D

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #140

Toimittaja oli vieressä juuri sen takia, että saatiin huomio siirrettyä siitä, että Aalto halveksuu oikeusvaltioperiaatetta ja on törkeä kaksinaismoralisti, johonkin täysin epäolennaiseen. Valitettavasti sinäkin astuit tähän miinaan.

Luultavaa on, että mediassa tämä juttu käännetään niin, että Aalto on urhea pimeyden voimia vastaan taisteleva vähemmistöjä puolustava ritari. Tätä sitten toitotetaan pari päivää sen sijaan, että yksikään media tekisi juttua siitä, kuinka Aallon puheet ovat täysin ristiriidassa sen kanssa mitä hän kirjoitti 2013 ja on valmis rikkomaan oikeusvaltioperiaatetta vastaan heti, kun se agendaan sopii. Tämähän oikeasti oli ongelma monelle Vihreällekin.

Kaiken kaikkiaan nerokas vastaisku Vihreiden/Aallon mediavastaavilta. Pisteet siitä heille.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #156

Minusta tämä oli kaukana nerokkuudesta, mutta aika näyttää miten vihreitten hullutukset ja laittomuudet katson koko kansan silmin. Edelleen epäilen, ettei kukaan muu puolueen puheenjohtaja touhuilisi tällaista, vaikka maksettaisiin. Ehkä media vielä maksoi jotain Toukolle, että saatiin homoklubilta tällaista kuvaa.

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell Vastaus kommenttiin #140

"Kuka tekee saman perässä..." Jessus, tuohon oli vielä ihan kevyttä touhua eikä mitään ihmeellistä. Lukuunottamatta liikaa kiloja kerännyttä vatsaani tuollaisen kuvan julkaisussa ei olisi mitään ihmeellistä vaikka hetero olenkin. Se on ihan hyvä osata löysentää sitä vannetta pään ympärillä välillä, suosittelen sinullekin.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #130

Niinpä, tehän olette kepulaisia.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Itselleni on aivan sama läpsytteleekö Touko homoja/bi/heteroita/whatever perseelle baarissa tahi rikkooko vallan kolmijako-oppia sananvapauden takia.

En silti usko koskaan Vihreitä äänestäväni, mutta nuo edelliset nyt eivät ole syitä siihen.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Arvojohtamisesta nuuhkimaan ja läpsyttelemään poikain periä. On siinä meillä pääministeri ainesta kerrakseen.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Touko-Pouko väittää, ettei tiedä mikä kohun on aiheuttanut. Uskoo, ken haluaa. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/255418-kuvat-touk...

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Kohun nyt aiheutti mielestäni se, mitä Politiikolta vaaditaan korkeakulttuurissa, sivistynyttä käytöstä. Vihreissä on minun mielestäni vain kaksi sivistynyttä heeboo ja ne on Pekka Haavisto ja Osmo Soininvaara. Muut on sitten mitä ovat, osa heistä on täysiä dillejä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Jotain omituista fetissiiä on havaittavissa tässä blogissa?

Niistä keskustan arvoista tuossa kirjoitin ja keskustan politiikasta, mutta se taisi sopivasti mennä ohi :)

Keskustalaisilla ei ole mitään pohjaa puhua arvoista, kun koko puolue on toiminut täysin häikäilemättömästi.

Vielä hetki sitten blogistikin haukku omaa puoluettaan, mutta kun vaalit lähenevät ja oma ehdokkuus on vaakalaudalla, niin kummasti taas se Sipiläkin kelpaa.

Arvoja ja populismia, sitä juuri.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #119

Minä en omasta ehdokkuudestani käy kauppaa. Joko olen vaaleissa mukana tai sitten en, puolue päättää.

Kyse oli Suomen keskustan puheenjohtajavaalista ja haastoin istuvan puheenjohtajan. Tuloksen selvittyä ei ole mitään syytä jatkaa haastettavan arvostelua, vaikka ei se sitä tarkoita, että minun täytyisi olla kaikesta samaa mieltä hävittyäni vaalit.

Sitäpaitsi puoluetta en ole haukkunut, vaan arvostelin kilpakumppani Sipilää. Katsopa kuinka monessa kohtaa kehuin aina puoluetta. Et ole lukenut tarkoin läksyjäsi, mutta kiva, että seuraat minua Petteri ja arvostellakin saat ilman muuta.

Keskustassa käytiin lailliset ja demokraattiset vaalit ja tappioni olen myöntänyt avoimesti ja reilusti, toisin kuin perussuomalaisten puoluekokouksessa kävi.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Ei se näyttänyt nuuhkivan, läpsytteli kyllä, mutta en näe siinäkään pahaa jos on molemminpuolinen suostumus asiassa.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

No, ei se minustakaan kuvan mukaan mitään nuuhki. Kyllä tässä nyt viimeaikoina on ollut meno sen verran kovaa eräillä henkilöillä, että mitähän kaikkea on vielä edessä? Voi olla, että tämä on vasta alkua, kunhan eduskunta palaa lomiltaan takaisin töihin ja sotekeskustelukin taas alkaa ja vaalitkin alkaa lähestyä.

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala Vastaus kommenttiin #115

Jumankauta mikä läpsintä siellä eduskunnassa alkaa, kun sotekeskustelu kunnolla kuumenee.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #122
Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

"Ei se näyttänyt nuuhkivan"

Siitä puhe mistä puute? Ei niitä omia juttuja tarvitse ulkoistaa eikä muutenkaan hävetä.

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine Vastaus kommenttiin #121

Aina kun Miehet keskustelee Naisista ja perheestä, niin me löydämme sinut yhtenä suunsoittajana niissä blogeissa. Siis siitä puhe, mistä puute. Eiks ni Pajala?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Aivan järjetöntä tämä nykyinen puolestaloukkaantuminen ja natsivihreiden hyökkäys perinteisiä arvoja vastaan.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Vihreät nyt eivät koskaan olekkaan teeskennelleet olevansa muuta kuin seksuaalisesti vapaamielinen puolue.

Eniten ärsyttää kaksinaismoralistit konservatiivit jotka löytyvät kuitenkin jostain pornoklubilta nahkastringit jalassa, omena suussa, käsiraudat käsissä... ja niin huhuttiihan jopa Mr Trumpinkin silloin tällöin nauttivan kultaisista suihkuista Ameriikan maalla ja vähän Venäjälläkin. Siinä on meillä perhearvot.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kenen konservatiivin olet nähnyt pornoklubilta nahkastringit jalassa, omena suussa ja käsiraudat käsissä? Minä muuten odotan kovasti sitä päivää, kun olet ilman yläosaa läpsimässä jotain miestä persuuksille homoklubilla. Laitan vielä haasteen helpommaksi, ei tarvitse olla edes puolueen puheenjohtaja. Riittää Taru, kun menet sinne nykyisessä asemassasi ja pyydät toimittajan paikalle kuvaamaan. Epäilen, ettei sinusta ole kuitenkaan siihen, olenko oikeassa?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Britanniassa oli semmoisia.

Itse olen käynyt homoklubeilla ja pornobaareissa ympäri maailmaa, mutten ilman lupaa ketään hyökyttele ja puristele perseistä. Luulenpa etteivät homot tykkäisi kovinnii naisihmisten lähentelyistä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #149

Pystytkö siihen kuitenkaan yläkroppa paljaana luvan kanssa? Vähän kiertelet nyt kysymystäni.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #152

Mähän sanoin että olen naisihminen ja olen yläosattomissa korkeintaan kotosalla tai rannalla. Haluatko tietää lisää henkilökohtaisesta seksielämästäni? Alat kuulostamaan jo melkoisella pervolta.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #155

No, nyt tuli raja vastaan. Uhosit, että sinusta olisi samaan kuin Touko Aallosta, mutta todistit juuri, ettei olisi. Annetaan nyt Taru jo olla, kun aloit loukkaantua.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Vihreät nyt eivät koskaan olekkaan teeskennelleet olevansa muuta kuin seksuaalisesti vapaamielinen puolue."

Saako vihreät vähän läpsytellä naisten tissejä, sillain vapaamielisesti?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Eivät, vaan luvalla kysyessä voi niin toimia.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Mitäköhän se blogisti ajatteli että Tukholman Pride-juhlissa tehdään? Pelataan Kimbleä? Mikäli blogisti lähtee vaaleissa ehdolle niin saadaan ehkä Keskustaankin nähden mahdollisimman kuivuutta henkivä ehdokas. En ole edes kuullut kristillisdemokraattien viitsivän älähtää tästä. Korjatkaa jos olen väärässä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

No, en ainakaan sitä, että joku puolueen puheenjohtaja Suomesta menee sinne Tukholman homoklubille läpsimään ilman paitaa jotain miestä persuuksiin. Sen verran kuiva persoona olen, vaikket sinä minua ihan tämän blogin perusteella taida tuntea. Kohteliaisuutena otan tuon "kuivuuden".

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Mutta eihä se ole sen enempää totta kuin Juho Eerolan huumepornomusavideo. Se on showta! Silti riitti siitäkin kohinaa.

Ei sen, ei minua haittaisi jos Aalto ihan tosissaan kävisi gay-yökerhossa muutenkin kuin Pridessä. Lähinnä ihmettelen tätä kohutusta.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #148

Siihen sinulla on täysi oikeus.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen Vastaus kommenttiin #148

Tai Eerolan esiintyminen norsukalsongeissa muistaakseni Kotkan meripäivillä. No big deal, mutta kyllä kohistiin.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Olen huolissani: Onkohan Juha Hämäläinen kunnossa? Täällä on tuntikausia ollut blogi, jossa on kohutarjottimella hänen lempiaiheensa homot vieläpä vihreillä ja Pridella höystettynä, mutta ei yhtään kommenttia...

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Onkohan eläkeläinen vielä hengissä? Onko hänellä vaimo tai jotain joka pitää huolta? helteet ja rage voi käydä hyvinnii hengen päälle.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

No hyvä että tiedät. Aito huolestuminen tuli tähän paikkaan jo.

Käyttäjän mark01toivonen kuva
Markku Toivonen

Ollos huoleton, Hämäläinen on ilmeisimmin jäähyllä. Hiljattain katosi Puolimatka-blogi. Kyllä hän palaa takaisin.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Rehellisesti sanottuna tämä oli kyllä turhaan lämmitelty juttu. Aalto ei nyt tuossa ole tehnyt mitään sellaista, mistä kannattaisi kohista.

Jos haluaa, että omistakaan ei rakenneta turhia juttuja, niin ei kannata olla ensimmäisenä tekemässä sitä muista. Vastustajien halventaminen kaatuu yleensä omaan nilkkaan.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Nyt käsitit väärin Juho. Ei kyse ole halventamisesta, vaan arvoista ja uskottavuudesta. Oletko sitä mieltä, että kaikkien näiden muutaman päivän aikana tapahtuneiden kohujen (pakkopalautussekoilu ja homoklubiperformanssi) jälkeen vihreät Touko Aallon johdolla olisi uskottava pääministeripuolue?

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Minä en pitänyt Pennasen performanssista. Ensinnäkään hän ei edes tiennyt, mistä oli kyse, oletti vain. Lisäksi hänen toimintaansa voi sanoa lentoliikenteen häirinnäksi ja minusta turvallisuudesta vastaavilla on ihan tarpeeksi tekemistä ilman ylimääräisiä kuvioita. Touko Aallon tuki oli myös minusta täysin tarpeetonta. Jos hän ei halunnut tuomita omansa tekoja, olisi ollut sitten vaikka hiljaa.

Mutta käynti tukholmalaisella homoklubilla on täysin yksityisasia, jopa vihreiden puheenjohtajallekin. Kyllähän minäkin naureskelen mielessäni vähän Putinin tavalle riisua paita (vaikka kieltämättä äijä on aika timmi ikäisekseen). Eikä Touko nyt minulta tyylipisteitä saa sen kummemmin paidan riisumisesta kuin läpsyttelystäkään. Mutta mitä se minulle kuuluu. Kukin tyylillään.

Olen itsekin ollut yhteiskuvassa thaimaalaisen lady-boy porukan kanssa ja mennyt jopa seuraamaan heidän esitystään. Vaikea sanoa, oliko 'Welcome to Thailand' vakavissaan tehty vai matkailumainosparodia. Joka tapauksessa olen huonompiakin esityksiä nähnyt. Olen kyllä parempiakin.

Homoklubilla esiintyminen ei vaikuta mitenkään vihreiden ja Touko Aallon pääministeriuskottavuuteen. Ei sitä tule, joten ei tarvita uskottavuuttakaan.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #169

Sinä voit sen Juho tehdäkin, et ole puolueen puheenjohtaja, mutta Touko Aallon suhteen olen edelleen eri mieltä.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #193

Kuten totesin, ei Touko tuolta osin minulta lisää arvostusta saa. Ei nyt tosin oleellisesti vähemmänkään, koska en tiedä hänen motiivejaan enkä ala niitä arvailemaan. Minä tuskin alkaisin paitaani riisumaan edes kuuman takia. Tosin olen jonkin verran vanhempi kuin Touko, joten mukana on myös tietty määrä itsekritiikkiä.

Mutta jo otsikointi 'Touko-Pouko' sisältää implisiittisen huvittavan tai halventavan leiman. Sitä on turha alleviivata. Suurin osa ihmisistä osaa varmaan itse arvioida, mitä ajattelee Toukon toiminnasta.

Eiköhän Joonas Nordman hoida tämän huumoripuolen tässäkin asiassa...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #214

Varmasti parempi niin, että paita pysyy päällä eikä läpyttele homoklubilla miesten takapuolia. Touko-Pouko oli Jukka Rasilan sketsihahmo. Kuulin kollegaltani, että Touko Aaltoa on alettu rinnastaa tähän sketsihahmoon, joten siitä syntyi tämä ajatus. Tuntuu sopivan hyvin ja vihreitten ex-puheenjohtaja Ville Niinistökin jo vihjaili, että asiakysymykset ovat parempi vaihtoehto kuin nämä performanssit. Saa nähdä ottaako Touko tästä vihjeestä vaarin.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Touko-Pouko

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Lauri Kiiski tuolla kommentissaan 48 sanookin: "Valokuva kyllä näyttää siltä, että Vihreiden pj nylkyttää ja läpsii jotakin homobaarin asiakasta hanuriin paidattomana." http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259035...

Kun katsoin kuvaa ensimmäisen kerran, niin kyllä Touko on sen näköinen, kuin olisi itse asiassa.

Vaikka vapaamielinen olenkin, niin kyllä nyt sentään jotain arvokkuutta odottaisin puolueen puheenjohtajalta, tai jos tuo on vihreiden mielestä arvokasta käytöstä, niin tietenkin sitten kannatus lisääntyy.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Olen samaa mieltä, että jotain arvokkuutta tosiaan odottaisi, mutta joistakin se on ihan okei, että puolueen puheenjohtaja käyttäytyy tuolla tavalla kuten Touko Aalto. Epäilen kuitenkin, ettei kukaan muu puolueen puheenjohtajista tekisi koskaan noin, mutta saatan tietysti olla väärässäkin.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Pride-kansaa tuossa kosiskellaan ja uskon kyllä, että toimii. Nykyään kunnon heteroa on vaikea löytää. Taitaa löytyä vaan maahanmuuttajista..

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #165

Mikä on Ritva mielestäsi ns Pride-kansa?

Käyttäjän ReijaHaapanen kuva
Reija Haapanen Vastaus kommenttiin #173

#173: Ilmeisesti pride-kansa on se väestönosa, joka jää kunnom heteroiden ulkopuolelle. Ihan hyvä määre. Itse en satavarmasti halua kuulua kunnon heteroihin, joten kuulun sitten pride-kansaan, vaikka en vielä ole saanut aikaiseksi osallistua marsseille.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #165

Minä olen umpihetero, mikä itseänikin vähän harmittaa, on paljon jäänyt kokematta.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #203

Jos sinua anaali kiinnostaa, niin sen kun kokeilemaan.

Lasten teko on kuitenkin helpompaa heterona ja näyttääkin katukuvaa katsoessa, että maahanmuuttajanuorukaiset ovat kovassa suosiossa suomalaisten naisten keskuudessa.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #235

Suomen syntyvyydestä ollaan huolissaan, toivottavasti Ritva syy ei ole siinä, mitä mainitsit ensimmäisessä lauseessasi. Jos näin, niin onko suomalaisista tulossa entistä homompaa kansaa vai onko naistenkin suhteen takapuoli sanan varsinaisessa merkityksessä se, mikä suomalaisia miehiä on alkanut kiinnostaa enemmän? Jos näin, niin tästä pitäisi varmasti alkaa jo huolestua. Nämä Touko-Poukon miesten takapuolen läpsimisperformanssit homoklubilla voivat toimia myös nuorisolle (huonona) esimerkkinä, onko sitä tullut kukaan ajatelleeksi?

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #237

Ymmärsit aivan oikein mitä tarkoitan. Olen huolissani sekä suomalaisten syntyvyydestä että anaaliseksin haittapuolista. Jos ei heteroja löydy oman maan kansalaisista, niin sitten nuoret naiset ottavat maahanmuuttajapuolison lasten tekoon.

Lisäksi en ymmärrä tuota anaaliseksin ihannointia miltään kantilta, mutta tuntuu olevan muotia heteroidenkin parissa. Monet kantavat elinikäisiä vammoja siitä, kun peräsuolen sulkijalihas on ikuisesti vaurioitunut.

Erittäin hyvä kysymys sinulta, että ovatko suomalaiset tulossa homommaksi kansaksi ja jota oikein lietsotaan vihreiden puheenjohtajan esimerkillä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #239

Onhan tällainen surullista, että puolueen puheenjohtaja ei ymmärrä mikä vaikutus hänen roolimallillaan on nuorille kuin myös monille muille. Ainakin Ville Niinistön twiittikeskustelun perusteella myös rivivihreistä monet ovat tyrmistyneet Touko-Poukon pelleilyyn ja laittomuuksien hyväksymiseen. Huomasitko? Laitan siitä linkin vielä tähänkin nähtäväksesi. https://mobile.twitter.com/villeniinisto/status/10...

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka Vastaus kommenttiin #242

Luulen kuitenkin, että Touko Aalto haluaa vedota nimenomaan nuoriin, joilta ehkä on mennyt usko politiikkaan. Anarkistien ja pride-kansan kosiskelua, jotta saataisiin äänet sieltä.

Tuossa Aallon toiminnassa korostuu kansalaistottelemattomuus sekä vapaan seksin ja kaikenlaisen seksin esilletuominen hyvin korostetusti.

Uskon, että Aallon nykyisellä avovaimolla Iris Flinkkilällä on tässä sormensa pelissä, koska vasta hänen jälkeensä Aallon toiminnassa on tullut selkeästi esille julkikuvan muutos seksuaalisuuden suhteen.

Edellisen vaimonsa kanssa Aalto ei varmasti olisi näihin performansseihin lähtenyt mukaan.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #244

Näin siinä todennäköisesti kävi, vaikkei se ruoho tahdo muuttua vihreämmäksi aidan toisella puolen, vaikka vaihtoi naistakin.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Olipa hauska kommenttiketju. Toukosta tulee kyllä pääministeri, mutta vasta 2023 vaalien jälkeen. Sitä ennen umpikonservatiivit ehtivät pöyristyä vielä monta kertaa.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Mahdollista toki tuokin. Todennäköisempää kuitenkin on, että Vihreiden suosion huippu nähtiin jo ja yleiseurooppalaista linjaa seuraten kannatus kuihtuu marginaaliin.

On myös hyvin mahdollista, että Aallon puheenjohtajuus jää yhden kauden mittaiseksi. Sen verran moni Vihreäkin on pöyristynyt Aallon vallan kolmijako-opin vastaisista lausunnoista ja hänen törkeästä kaksinaismoralismistaan (2013 blogi versus nyt annetut lausunnot), että kannatus omiensa joukossakaan ei taida olla enää kovin suurta.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Mielenkiintoista sisäpiirintietoa vihreiden pöyristymisestä. En ole kyllä itse sellaista huomannut, mutta varmaan tälle väitteelle on vankat perusteet. Minulla on sellainen käsitys, että Toukon kannatus on aika suurta edelleen eikä kukaan tunnettu vihreiden edustaja ole häntä näiden tapausten vuoksi kritisoinut ainakaan julkisuudessa. En tosin ole mitenkään erityisen hyvin perillä vihreiden yleisistä mielipiteistä.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #183

On noita kommentteja tullut tämänkin alustan Vihreiltä ja hyvä niin. Aika huolestuttavaahan se olisi, jos Vihreiden yleinen mielipide olisi, että lainsäätäjän ei tarvitse noudattaa vallan kolmijako-oppia.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #185

Katson edelleen että kantasi vallan kolmijako-oppiin on turhan tiukkapipoinen, ja että se jättää varaa päätösten arvostelemiseen myös poliitikoille. Tai jos ei jätä, niin sen tulisi jättää.

Sitä nyt tuskin uskoo kovinkaan moni että Touko koskaan olisi pääministeri. Mikään ei näytä etenevän siihen suuntaan.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #230

Kantani on tiukkapipoinen, koska mihin raja sitten vedetään? Eihän siitä mitään tule, että lakia säätäjät arvostelevat oikeuden tekemiä päätöksiä. Tämä rapistaa kansalaisten luottamuksen oikeuslaitokseen ja sen puolueettomuuteen. Vapaassa demokratiassa on keskeistä, että lainsäätäjä ei puutu oikeuslaitoksen toimintaan.

Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että lainsäätäjä ei saisi arvostella lakeja, päinvastoin. Lainsäätäjän tehtävänähän on nimenomaan säätää lakeja. Esim. Halla-aho ei olisi saanut arvostella KKO:n antamaa tuomiota, mutta oikein hän on toiminut sen jälkeen, kun on pyrkinyt muuttamaan tuomion tuonutta lakia. Samaten Aalto toki saa arvostella hallituksen säätämiä lakeja, mutta ei oikeuslaitoksen tai viranomaisten tekemiä päätöksiä. Aallon pitää pyrkiä muuttamaan lainsäädäntöä, ei painostaa virkamiehiä ja oikeuslaitoksia tekemään hänen mielestään sopivia päätöksiä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #231

Ei tuomioistuimen päätösten arvostelu ole väärin. Ei se ole politikoiltakaan kiellettyä. Se on väärin, jos puututaan oikeuslaitoksen toimintaan poliittisesti eikä tuomarit voisi enää tehdä päätöksiä riippumattomasti. Tuomioistuinlaitoksen päätöksenteko pitää olla ehdottoman riippumatonta, siinä menee se raja minun mielestäni,

Oikeustieteen professorit on ryhmä, jotka antavat paljon kritiikkiä tuomioistuinten päätöksistä, varsinkin ns. pieleen menneistä tuomioista.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #233

Kun lainsäätäjä arvostelee tuomioita, niin silloinhan juuri puututaan poliittisesti oikeuslaitoksen toimintaan.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #234

Ei tuomioiden jälkikäteinen arvostelu ole puuttumista. Jos poliitikot sanoisivat etukäteen miten jonkun tuomarin pitäisi jossain jutussa tuomita ja siihen liittyisi vielä jokin painostuskeino, niin se olisi. Poliittista ohjausta ei voi antaa tuomareille jonkun jutun tuomion antamisessa. Näin minä sen näen. Tietenkin jonkun valituksenalaisen tuomion arvostelu voi vaikuttaa siltä, jos ensimmäisestä tuomiosta valitetaan, mutta ei se silti ole vielä tuomioon puuttumista. Ehkä tähänkin pitäisi kysyä viisaampien neuvoa, mutta ei tuomioiden arvostelu sellaisenaan kyllä ole tuomioistuinlaitoksen (tuomareitten) työhön puuttumista.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #236

On sillä vaikutusta yleiseen linjaan. Leikitään, että Aallosta tulisi pääministeri (mutta ei saisi riittävästi kannatusta lainsäädännön muuttamiseen) ja hän jatkaisi Migrin ja oikeusasteiden tekemien päätösten arvostelua, niin olisihan poliittinen paine päätöksiä tekeviin henkilöihin aikamoinen.

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari Vastaus kommenttiin #238

Puheenjohtaja Halla-aho ilmoitti häntä koskevan KO:n päätöksen jälkeen että oikeuden tuomiot ovat vain "mielipiteitä".

Eikö tämä kerro mitään olennaista persujen asneteesta vallan kolmijako-oppiin?

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää Vastaus kommenttiin #246

Jos jaksaisit trollaamisen sijaan lukea mitä kirjoitetaan, niin huomaisit, että olen useassa kommentissa sanonut Halla-ahon rikkoneen vallan kolmijako-oppia vastaan.

Tuosta on nyt aikaa kuusi vuotta ja Halla-aho on virheensä oppinut. Aalto sen sijaan rikkoi valla kolmijako-oppia vastaan pari päivää sitten (vähemmän yllättävää, että sinua haittaa vain H-a:n teko). 2013 hän vielä vaati kunnioittamaan oikeusvaltioperiaatetta, mutta nyt sen rikkominen onkin sopivaa.

Jos haluaa yleistää, niin vuosia sitten persut eivät kunnioittaneet vallan kolmijako-oppia, Vihreät eivät sitä kunnioita vielä tänäänkään.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #234

Ei se ole vielä puuttumista. Lainsäätäjä voi myös keskustella eduskunnassa aiheesta, jos on tarvetta muuttaa lakia. Kyllä arvostelu kuuluu suomalaiseen demokraattiseen oikeusvaltioon eikä mikään instanssi ole tältä osin mahdollisen kritiikin ulkopuolella. Kaikkia ja kaikkea saa kritisoida, mutta tietysti kaikella on myös rajansa.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #183

Arvoisin, että moni maltillinen vihreä ei kehtaa tulla esiin ja sanoa suoraan, että nyt alkaa riittää. Hiljaa siirtyvät muihin puolueisiin.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Voi olla, että kestää vielä odotella 2023 jälkeenkin.

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Ymmärsin että blogisti on nyt pahoittanut mielensä Aallon toiminnasta. Miksi sen pitäisi ketään kiinnostaa? Moniarvoisessa yhteiskunnassa meillä kaikilla on mahdollisuus toimia miten haluamme, vain laki asettaa rajat.

Jotta Levosen ei tarvitsisi jatkossa pahoittaa mieltään niin vähintäänkin odottaisin ehdotuksia niistä toimenpiteistä joilla Aallon ja muiden kansalaisten vastaava toiminta kiellettäisiin jatkossa. Konkreettisia toimnpide-ehdotuksia ellei siis alustaja ole täysi pelle.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kyse on siitä, onko tällainen Touko-Poukon menettely puolueen puheenjohtajalle sopivaa vai ei. Laittomuudesta en tämän homoklubipelleilyn suhteen ole puhunut, mutta pakkopalautusperformanssi oli sitten ihan toinen juttu.

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Jättäkää kepun poijjaat tanhuillat vähemmälle ja käykää isolla kirkolla ihmettelemässä kuinka maailma on muuttunut. Ei tarvi sitten pöyristellä niin paljoa. Ja onhan se näillä keleillä mukavampaa ilman paitaa kuin niissä vetimissä.. ;-)

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Tässä keskustelussa on tainnut olla tasan kaksi keskustalaiseksi tunnustautuvaa, minä ja Levonen. Ainakaan minä en kykene nykyisestä tanhuiltoja vähentämään. Eikä sikseen Aallon klubitouhut hetkauta pätkääkään.

Sinänsä kyllä tuli Poliisiopisto mieleen ihan kuten toisella Aallollakin. Toisaalta, vieläkö vihreät suvaitsevat homoryhmä Village Peoplen vai väärinkäyttääkö inkkari alkuperäiskansan päähinettä. Inkkarikin taisi olla homo, joten vaikea dilemma. Herra Heinämäki ainakin taitaa olla suvaitsevaisten suvaitsemattomuuslistalla intiaanipäällikkö Punanatan takia.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

No, sen Village Peoplen "inkkarin" isä oli sioux.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #186

Näköjään aina viisastelussaan kompastuu... Entä Angel Morales? Äiti maya?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Eipä ole tullut vielä koskaan tanhuiltua. Yökerhoissa tuli kuljettua nuorempana melkein 20 vuotta siellä suuressa maailmassa, mutta nämä Touko-Poukon tempaukset ovat jääneet tekemättä. Vielähän sitä tietenkin ehtisi. awink awink

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Tuli mieleen kuinka jonkun sketsiohjelman innoittamana olimme muutaman kundin kanssa valmistelleet lukion potkiaisiin 1987 esityksen, jossa paidattomina mm läpsittiin takamuksille. Rehtori tosin kielsi esityksen hieman ennen h-hetkeä.

Teekkarimaailmassa tuon jälkeen tehtiin myös kaikenlaista huvittaaksemme itseämme. Kohtuullisen arvostettuja kansalaisia johtavissakin asemissa on noista osallistujista tullut.

Onneksi siihen aikaan taskussa ei ollut kamerapuhelimia.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Kylläpä tuottaa epätoivoista tarinaa tuo kepun kannatuksen hiipuminen.

Melkein sääliksi käy.

Melkein.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Suomen Keskustan kannatuksesta ei tässä ole kysymys, mutta saahan sen nähdä niin kuin itse haluaa.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Mitäpä Aalton puolustelijat olisitte tästä mieltä?

Otetaampa toinen henkilö tuohon.

Vaikka Halla-Aho, Mitä media tekisi ja ihmiset. JOS HALLA-AHO olisi Baarissa ilman paitaa läpsyttelisi naisen persettä ja Istuisi kahden rintaliiveissä olevien naisien välissä!! ja kun media kyselee Whaaat? niin Halla aho vastaisi, meillä oli tälläinen heteroiden kannatus päivä jossa pidettiin hauskaa ja puolustettiin heteroiden ja lapsien oikeuksia molempiin (Isään ja Äitiin) vanhempaa..

Olisiko silloinkin aivan normaalia aikuisenmiehen käytöstä?

Vai tekeekö homottelu asiasta jotenkin "hyväksyttämpää"?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Sallitaanko Touko Aallolle ihan mitä tahansa ja mies sekä puolue on edelleen hallituskelpoinen muille puolueille? Saattaa olla, että joku vielä muistaa nämä hullutukset ja laittomuustempaukset, kun vaalit on pidetty ja käydään seuraavia hallitusneuvotteluita.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kuvitteellisen esimerkin sijaan todellinen tapaus Halla-ahosta: Kun selvisi, että hänellä on lapsi toisen naisen kanssa, vaikka on toisaalla naimisissa ja monen lapsen isä, niin vihreät eivät sillä revitelleet, toisin kuin muut. Yritykset vihreiden keskusteluryhmässä torpattiin heti. Ja onneksi se muidenkin nostattama häly pian hiipui. En ymmärrä miksi netin viisaat ölisevät siitä, mikä on ’puheenjohtajalle sopivaa’ yksityiselämää. Elämme 2010-lukua.

Käyttäjän PetriKokko11 kuva
Petri Kokko

Eduskunnasta on tullut todellinen hullujenhuone ja toinen toistaan friikimpien suojatyöpaikka.

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Vesa Levonen on ammatiltaan poliisi ja kuten tiedetään poliisit ovat olleet aktiivisina sateenkaariväen keskuudessa. Ihmettelen Levosen intoa tuomita pride-sukupolvi. Eikö poliisin velvollisuuksiin kuulu olla kaikkien kanssa hyvissä väleissä?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

En ole tuominnut eikä tässä ollut siitä kyse, vaan siitä onko puolueelle ja sen puheenjohtajan arvolle sopivaa moinen käyttäytyminen.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kauhee murhe tuntuu monella olevan sellaisen puolueen puheenjohtajasta, jota ei edes koskaan äänestäisi?

Piilovihreitä homoklubissakäyviä taitaa kuitenkin moni ehkä salaisesti olla. :)

Kuvitteleeko joku ihan aikuisten oikeasti, että vihreät nyt menettävät potentiaalisia ääniä keskustalaisilta, persuilta ja kristillisiltä?

Tuntuu blogistin ja monen muun ymmärrys politiikasta olevan melko huonoa.

Kun äänestää, niin päasia on, että ei anna ääniään keskustalle, kokoomukselle, persuille, rkp:lle, kristillisille ja sinisille, muuten voikin vapaasti valita.

Käyttäjän SakariJSaarilahti kuva
Sakari Saarilahti

Valtava älämölö jälleen kerran tyhjästä. Toukon viimeaikainen toiminta, esiintymiset ja ulostulot ovat Vihreiden perinteisten arvojen ja periaatteiden (= ihan sama, mihin reikään sitä pökkii) mukaisia:

"Vapaus kaikille. Ihmisillä tulee olla oikeus elää haluamallaan tavalla, kunhan ei rajoita toisen oikeutta samaan tai vahingoita eläimiä tai ympäristöä. Vapaus lisää onnellisuutta ja osallisuutta parantamalla ihmisten edellytyksiä päättää elämästään ja osallistua yhteiskunnan kehittämiseen eri tavoin."

https://www.vihreat.fi/vihrea-politiikka/ohjelmat/...

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

60-luvun lopulta politiikassa mukanaolleena nykypäivän politiikot, kuten Aalto, muistuttavat lähinnä partiolaisilta verrattuna esim. "kultaiseen" 70-ja 80-lukuun. Tuolloin Levosen puolueen puh.joht Väyrynen nipisteli lentoemäntien takamuksia, Ahti Karjalainen hoiti virkojansa umpihumalassa, maata johti presidentti, Kekkonen, joka välillä ei tiennyt maailman menosta mitään ja jonka sairauksesta läheiset eivätkä tiedotusvälineet hiiskunut julkisuuteen sanakaan. Annetaan Aallon ja muidenkin pitää hauskaa, kunhan ketään ei loukata ja jos ette itse siihen hauskanpitoon kykene, niin olkaa edes hiljaa.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

On se hyvä, että jokaisen ihmisen oikeus omaan fyysiseen koskemattomuuteen on lailla suojattu ja siltä osin kaikki pitäkööt näppinsä erossa toisten takamuksista irti, jos tämä ei perustu molempien tai samaa sukupuolta olevien yhteisymmärrykseen.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Aivan selvä kuitti ja vihjaus, että nyt on syytä nämä höröilyt loppua. Ville Niinistö oli puheenjohtajana ihan eri maata ja hänellä oli tosiaan tuo substanssipuoli hallussaan eikä keskittynyt näihin pelleilyperformansseihin homoklubilla eikä missään muuallakaan.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Jos se lehdessä ollut ei ole poseerauskuva, niin sitten ei mikään.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Varsinainen performanssi oli kyseessä.

Käyttäjän hietanenkaija kuva
Kaija Hietanen

Kyllä tämä Vihreiden puheenjohtajan viimeaikojen käyttäytyminen ja ulostulot saa varmaan äänestäjät miettimään uudelleen mitä uskoo. Ville Niinistön ja Touko Aallon puheenjohtajuus on täysin erilaista. Toisaalta, samoihin asioihin tietysti uskovat. Mutta Niinistöllä on paremmat puheenlahjat kuin Aallolla, ja osaa käyttäytyä myös niinkuin puolueen puheenjohtajalta enimmäkseen odotetaan. Vihreiden kannattajista suuri osa on kuitenkin liikkuvia kannattajia, ja on odotettavissa, että osa sieltä lähtee. Aallon puheenjohtajuus saattaa jäädä melko lyhyeksi, jos näyttää siltä että kannatus hupenee, ja uskon että näin käy.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys

Kun lukee Niinistön twiitin kommentteja, niin näkyy löytyvän myös Toukon touhuihin kyllästyneitä rivivihreitä.
https://mobile.twitter.com/villeniinisto/status/10...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Noista kommenteista voi päätellä, että vihreät ovat menossa kovaa vauhtia alaspäin.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Ville Niinistö oli ihan eri maata ja substanssimiehiä. Uskon, että moni kaipaa häntä takaisin ja voihan olla, että tekee vielä comebackin, kun tämä Touko-Pouko esittää tarpeeksi paljon näitä performansseja ja saa puolueen kannatuksen vielä ihan sekaisin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset