VesaLevonen Kohti kultaista keskitietä

Touko Aallon vihreät ovat luisumassa ääriliikkeeksi, vasemmisto peesaa takana

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto on puheenjohtajakautensa aikana toistuvasti osoittanut olevansa lain käskyjä ja kieltoja vastaan hyväksymällä puolueen sisällä menettelyitä, jotka ovat vastoin laillista oikeus- ja yhteiskuntajärjestystä. Antamalla hyväksyntänsä vihreiden lainsäädäntösihteeri Aino Pennasen järjettömälle tempaukselle Finnairin lentokoneessa tietämättä edes millaisesta tapauksesta oli kyse, joka oli matkalla Berliiniin poliisin saatossa olevan maasta poistettavan henkilön kanssa, Touko Aalto osoittaa omalla toiminnallaan sen, että vihreät ovat luisumassa hänen johdollaan ääriliikkeeksi, jossa yksi vaikuttamisen keino ovat laittomuudet.

Tämän päiväinen Touko Aallon twiitti on vain keino yrittää häivyttää huomio näistä laittomuuksista kääntämällä syy laillisen oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen niskaan, kun hän väittää turvapaikkaprosessin olevan hakijoiden oikeusturvan vastaista ja antaa ymmärtää, ettei Suomessa kunnioitettaisi hakijoiden perus- ja ihmisoikeuksia. Suomen palautuspolitiikkaa hän myös väittää kestämättömäksi. https://yle.fi/uutiset/3-10331907

Se, mikä on kestämätöntä, on puheenjohtaja Aallon ja puolueen nk. radikaalisiiven fanaattinen toiminta, joka pitää saada kuriin. Suomessa ei tule sallia vihreiden harjoittamaa, järjestäytyneen eduskuntapuolueen ääriliikehdintää, vaan se tulee yleisesti tuomita ja tarvittaessa ottaa tällaisen puolueen toiminta tarkempaan tarkasteluun tai ainakin niissä yksittäistapauksissa, missä laittomuudet hyväksytään, niitä tehdään ja niihin yllytetään. Vihreillä puolueena ja heidän kansanedustajillaan on olemassa laillisia keinoja vaikuttaa katsomiinsa epäkohtiin kuten muillakin. Ne keinot, millä vihreät kuvittelevat saavansa uutta nostetta puolueelleen, ovat kyllä tuhoon tuomittuja kuin myös tällä menolla koko puolue ja sen arvot.

Sama koskee muitakin, jotka hakevat oikeuttamisperusteita laittoman toiminnan hyväksynnälle kuten uutisista on tänään ollut luettavissa. Ainakin vasemmisto peesaa vahvasti vihreitten takana, mikä käy ilmi puheenjohtaja Li Anderssonin ymmärtävästä kannanotosta. Päinvastoin kuin Li Andersson väittää, suomalaisten ylivoimainen enemmistö luottaa viranomaisten harkintakykyyn turvapaikkaprosessissa eikä hänen ulostulolle löydy suomalaisten keskuudesta katetta kuin marginaaliryhmän verran, mutta ääntä näyttää löytyvän sitäkin enemmän. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/255184-kova-ulostulo-pakkopalautuksista-suomalaiset-eivat-enaa-voi-luottaa

Ulkomaalaislakiin tehdyt tiukennukset ovat olleet tarpeen eikä lakia ole missään nimessä syytä löysentää, vaan sitä voidaan vieläkin tiukentaa, jotta hallitsematonta maahanmuuttoa kyetään tulevaisuudessakin hallitsemaan. Vihreitä ja vasemmistoa ei pidä päästää seuraavaankaan hallitukseen sotkemaan Suomen asioita, että tässäkin kohtaa Suomi saadaan pidettyä tasapainossa. Onneksi suomalaisten enemmistö tämän hyvin ymmärtääkin ja se on asia, mihin minä uskon ja luotan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (46 kommenttia)

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Tämähän alkaa mennä ihan mahdottomaksi näiden viher-puna huhheleitten kanssa. Tuo ylen linkki ei näytä tekstissä aukeavan, laitan sen vielä tähän uusiksi ja nyt pitäisi toimia. https://yle.fi/uutiset/3-10331907

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Miten niin luisumassa? Vihreät on aina ollut äärikeskustalainen liike tai siis koko hommahan sai alkunsa Koijärvellä kun nuoret eivät suostuneet poistumaan poliisin käskystä huolimatta, ja Johannes Virolainen suuttui.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Aika liioittelevaa huutoa. ”Ääriliike, fanaattinen radikaalisiipi”. Syö säästäen savea, opetti sammakkoäiti lapsiaan...

Onkohan tarkoitus peitellä kovalla metelillä ja käsienheiluttelulla tänään uutisoitujen Nuorisosäätiön keskustalaisten talousrikollisten kiinnijäämistä? Talousrikollisuus tuntuu aina vaan olevan Keskustan ydintoimintaa, ei fanaattista radikaalisiipeä.

Harri Mulari

@3 Keskusta on ennen kaikkea suomalainen versio mafiasta. Melko sisäsiisti, mutta sitten on Kittilää ja Nuorisosäätiötä jne.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Hämärät, rikolliset talouskuviot ovat aina olleet tissi, jota Kepu imee.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Söpöä. Puolueen puheenjohtaja rikkoo vallan kolmijako-oppia vastaan ja tämä on ok. Samalla kaverilla oli muuten eri ääni kellossa 2013.

http://toukoalto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/144350-l...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Jyrki. Touko Aalto on hukassa ja kohta on koko puoluekin.

Harri Mulari

Levosen kepulaiset aatetoverit ovat osoittaneet mieltään esim.

"Parintuhannen viljelijän joukko osoitti näyttävästi mieltään EU-lähetystön edustalla Helsingin Pohjois-Espalla. Kättä pidempänä oli tartuttu mm. halkoihin.

EU-lippu kiskottiin salosta ja tonnilasteittain lunta kaadettiin Espalle"

ja

"Helsingin EU-huippukokous vuonna 1999 kuumensi jälleen viljelijöiden tunteita. Heinäpaalit roihusivat ja aidat kaatuivat kokouspaikan edustalla Itä-Pasilassa. Meno yltyi niin rajuksi, että poliisi teki manifestista kaksi rikosilmoitusta."

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/05/28/euta-vast...

Kysymykseni kuuluu, että olitko mukana mellakoimassa, virkatehtävissä, muuta mitä? Oliko toi touhu laitaa ja verrattavissa yhden ihmisen mielenilmaukseen, joka viivästytti yhtä reittilentoa vajaa 20 minuuttia?

Ai niin, ethän sä mikään kepulainen edes ole, vaan henkisesti perussuomalainen poliisi.

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

Antoiko tuolloin Keskustan puheenjohtaja lausuntoja, jotka rikkoivat vallan kolmijako-oppia vastaan? Aallollakin oli 2013 eri ääni kellossa.

http://toukoalto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/144350-l...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Enpä usko, vaikken itse ollut tuolloin mitenkään politiikassa mukana. Mielenkiinnolla odotan niitä galluppeja vihreiden osalta, joissa nämä Aino Pennasen ja Touko Aallon kiihottamiset kansalaistottelemattomuuteen aktivoituu.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

No taas tulee älytöntä höpötystä, hiukan mittakaavaa luulisi olevan ajatuksissa. Ei tullaisilla heitoilla pääse eduskuntaan.

Kannttaisi näin kesäkuumalla istua hetki käsiensä päällä, ennenkuin päästä syvimmät ajatuksena ilmoille, helle heikentää harkintakykyä.

Keskustan vallirahatouhut ja muut sumplimiset on sitten varmaan liki vallankumousta?

Ei jatkoon

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Ei haukku haavaa tee, kun ei koira purra saa.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Hyvää nälvimistä, ritala!

Käyttäjän EsaPaloniemi kuva
Esa Paloniemi

Suomi ei pysty edes takaamaan suomalaisten turvallisuutta Suomessa, miten sitten ulkomaalaisten ulkomailla? Eihän Saksaa tai Afganistania vaadita takaamaan suomalaisten turvallisuutta Saksassa tai Afganistanissa, eikä edes omien kansalaistensa. Suomiko tässä on kaikesta vastuussa?

http://asfalttikukka.blogspot.com/2018/08/moredepo...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

No nythän alkoi viher-vasemmistolaisissa piireissä käymään kuhina. Ei se mitään, löylyä lissää, ei tunnu missään.

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Sipoon korpeen kun kalikan heittää kohti vihervassaria niin ainakin se osuu opettajaan ja sieltäkös älähdys kuuluu, jopa vain syy on Keskustan jo aikaa sitten heivaamassa nuorisosäätiön nyky toiminnasta.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Luulen että ope päivystää koko ajan ja hyppää "oikeasta" suunnasta tulevien keppien alle jotta saa ärähtää osumasta.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Suomenmaan mukaan keskustalla ei ole enää kytköksiä nuorisosäätiöön, mutta sinne se vain aina sotketaan. https://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/23/4...

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Keskustan äänenkannattaja Suomenmaa tuntuu sujuvasti unohtavan, että Perttu Nousiainen oli aiemmin myös Kuopion kaupunginhallituksen ja -valtuuston puheenjohtaja ja nimenomaan Keskustan valtuutettuna. Hänelläkö ei sitten olisi enää mitään kytköksiä Keskustaan?

Tiedätkö muuten ovatko ko herrat eronneet sitten Keskustan jäsenyydestä?

Lopultahan ei ole myöskään tiedossa kuinka pitkälle ajalle väärinkäytökset ajoittuvat, jorten eivät aiemmin hallituksessa istuneetkaan ole vielä välttämättä selvillä vesillä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #25
Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Tuli vaan sellainen mieleen että kun tämäkin umpivihreä taparikollinen julkaisi videon somessa, niin saako lentokoneen sisällä häiriköidä ja samalla kuvata asiaan mitenkään osallisena olevia matkustajia? Ja ei se kuvaaminen tietenkään riittänyt vaan se video piti jakaa koko maailman kanssa. Odotettavissa siis vielä "siviilikanteitakin"?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Hyvä kysymys, en suoralta kädeltä pysty vastaamaan tuohon.

Harri Mulari

@14 et poliisina pysty vastaamaan? Noin helppoon kysymykseen?

No eipä mulla suomalaisten poliisien kyvyistä ollutkaan mitään ruusuista kuvaa. Mitä lautamiehenä pääsi oikeudenkäynneissä kuulemaan, niin keskimäärin hommat hoidettu vasurilla. Todistajina poliisit vielä huonompia. Mitään ei mistään muisteta.

Esitutkinta pitäisi riittävästi resursoidun OTM-koulutuksen jälkeen siirtää ammattilaisille. Levonen kommenteillaan osoittaa, että perusjuridiikka on kadoksissa.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #15

On se hyvä, kun sinä Harri tiedät kaiken. Voidaan kysyä sitten sinulta ja saadaan helpot vastaukset kuin apteekin hyllyltä.

Harri Mulari Vastaus kommenttiin #17

@17 en ole ammattilainen etkä näköjään sinäkään. Kai sulla on kuitenkin valmiudet vähintään ottaa selvää ja vastata kansalaista askarruttavaan oikeudelliseen kysymykseen vai politiikkaako teet esittäen tyhmää?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #19

Nyt alkoi ääni kellossa muuttua Mularilta. Perusjuridiikkaa, helppoa kuin heinänteko, vaikka lopullinen vastaus voi tulla vasta sitten, kun asia on perusteellisesti tutkittu ja tuomioistuin on antanut lopullisen päätöksen, mahdollisesti korkeinta oikeutta myöten.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Miten kepu lähtee seuraavaan hallitukseen hyvin pienellä kannatuksella takiaispuolueeksi? Sitä tuskin kutsutaan edes alustaviin hallitusneuvotteluihin. Kannattaa miettiä seuraavaa loikkaa!

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Tätä viher-vasemmistolaista toilailua, kun katselee, niin siihen nähden Suomen keskustalla on hyvät mahdollisuudet pärjätä seuraavissakin vaaleissa. Oma arvioni on, että viher-vasemmiston kannatus alkaa sulaa sitä enemmän, mitä enemmän lietsovat laittomuuksia.

Harri Mulari

@22 et sitten viitsinyt ottaa kantaa Kittilän kepumafiaan, jolle kepu ei ole tehnyt mitään? Nuorisosäätiöön? Sellaiseen kepulaisuuteen perustuvaan kähmintään, jonka yhteiskunnaliset haittavaikutukset ovat valtavasti suurempia, kuin jonkun alle 20 minuuttia viivästyneen reittilennon.
Mites noi linkissä esittämäni mellakat, joita kepua äänestävät maajussit tekivät?

Voisitko edes postuumisti paheksua? Et uskalla!

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #23

Totta kait en hyväksy minkäänlaista rikollisuutta, mutta keskeneräisiin juttuihin on vaikeaa ottaa mitään kantaa enkä tiedä, mihin tuo mainitsemasi vanha maajussien juttu johti. Rikosilmoitus ei ole vielä yhtä kuin lainvoimainen tuomio. Ehkä saivat vain sakot, kerro ihmeessä sinä viisaampana.

Harri Mulari Vastaus kommenttiin #31

@31 No onko tätä vihreiden työntekijää tuomittu vielä mistään? Sitä olet kuitenkin kommentoimassa ja vetämässä melko radikaaleja johtopäätöksiä. Huomaatko?

Millä tavalla reagoit entisen puolueesi johtohahmojen lähes toistuviin tuomioihin koskien uskonrauhan rikkomista ja kiihotusta kansanryhmää vastaan?

Sen tiedän, että niiden takia et vaihtanut Keskustaan.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #33

Noh, jos joku on niin fiksu että vaihtaa perussuomalaisista pois, näen sen oikeastaan hyvänä asiana.

Johan sieltä jo parempi puoli muuttui muutenkin siniseksi ja taakse jäi ristiretkeläiset tai tämä porukka mikä haluaa merkitä muslimit vihreillä hihanauhoilla.

Keskusta lienee parempi koti jos haluaa ajaa vaikka maahanmuuttokriittistä agendaa.

Käyttäjän OutiMara kuva
Outi Mara Vastaus kommenttiin #38

Taas Kaarnauttu suoltaa valheitaan. Anteeksi muunneltua totuutta.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #42

Sininen tulevaisuus jätti taakseen kristillisideologian ja palasi vanhan ajan perusuomalaisten juurille, SMP:n ajatuksiin.

Kyllä tuo nyt ihan oikeasti on paljon terveemmällä pohjalla ja rikolliset kansankiihottajat jäi perussuomalaisiin.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Vihreillä on pitkä historia mielenilmauksissa milloin missäkin yhteydessä.

Paikka todennäköisesti oli tällä kertaa väärä.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Mulari ja Mäkinen todelliset "taistelijat" ovat hypänneet laukalle kepukiimassaan. Toivottavasti pääsemme paahtavasta helteestä eroon pian. Muuten nämä "taistelijat" sekoavat lopullisesti.
Vesa Levoselle kiitos oikeaan osuneesta blogikirjoituksesta.

Toivottavasti pääministeri ja muut ministerit lomilta palattuaan palauttavat nämä Aallon vihreät maailmanparantajat maanpinnalle.

Ps. Katsoin juuri Ylen A-studion, jossa Markus Liimataisen johdolla käsiteltiin "puolueettomasti" kansalaistottelemattomuutta. Olipa ohjelmaan löydetty kaksi naispuolista asiantuntijaa, joista varsinkin nuoremman puheet menivät yli hilseen. Yle/juontaja Liimatainen osoitti meille, miten vihreät ovat päässeet "vihreälle oksalle" meidän veronmaksajien rahoittaman Ylen lähetyksissä. Täytyykö meidän normaalien ihmisten aloittaa kansalaistottelemattomuus Ylen toimintaa vastaan?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Samaa ajattelin itsekin. Eikö sinne voinut ottaa muita keskustelemaan vai eikö kukaan muu halunnut?

Käyttäjän ArtoHeinonen kuva
Arto Heinonen

Itse sain käsityksen, että oli pyydetty ministeristä poliiseihin ja migrin edustajiin asti, mutta lomat ja muut seikat estivät esiintymiset. Olisi ollut mukava kuulla keskustelua, mutta kun heillä nyt sattui olemaan muuta menoa!

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #34

Ok, vaikka eiväthän kaikki ole samaan aikaan lomalla, ehkä sitten ne muut seikat.

Harri Mulari

Vihreät ovat aina hyväksyneet omilla kasvoilla tehtävän kansalaistottelemattomuuden niillä reunaehdoilla, että se on väkivallatonta ja kantaa myös vastuun.

Levonenhan ei persuaikoinaan ottanut mitään kantaa perussuomalaisissa rehottavaan rikollisuuteen, jossa sakkotuomiot uskonrauhan rikkomisesta ja kiihotuksesta kansanryhmää vastaan riitautettiin korkeimpaan oikeuteen saakka ja lopulta puoluekaverit maksoivat nekin.

Joku voi nähdä näissä kansalaistottelemattomuuden muodoissa sävyeroja. Levonen täysin varmasti pitää tätä jälkimmäistä esimerkkiä hyväksyttävämpänä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Mistä sinä Mulari tuollaisen kristallipallon olet saanut, joka kertoo sinulle kaiken ja vielä niin tarkasti? Hommaa ihmeessä minullekin, niin johan on helppoa, kun kaikki tieto tulee kuin apteekin hyllyltä eikä tarvitse epäillä tiedon paikkansa pitävyyttä lainkaan. Nyt voit kertoa ne perusjuridiikan asiatkin meille perusteluineen.

Harri Mulari

@36 Joo mun kristallipallo on ihan rikki, kun ajattelin sinun yltävän yli prosentin osuuteen Kepun puheenjohtajakilvassa, ts. "kilvassa".

Mutta sana on vapaa. Miksi roikuit niin pitkään mukanan puolueessa (Perussuomalaiset), joiden kansanedustajat saivat tuomioita em. syistä? Haittasko ne sua yhtään? Tämä ei ole mitään ennustamista. Väitän pokkana että ei haitannut.

Tämän väitteen kiistäminen sinun taholtasi ei vaadi mitään kristallipalloa. Erityisesti joku linkki, jossa tuomitset Halla-ahon, Hirvisaaren jne. toiminnan perusajoiltasi laittaisi mulle jauhot suuhun.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #37

Jokainen ja jokaisen tuomio haittaa puoluekavereita, olipa kyse mistä puolueesta tahansa. Näistä asioista keskustellaan, mutta harvemmin niistä tulee julkisesti "hehkutettua" yhtään mitään.

Hirvisaaren kanssa en ole koskaan ollut missään tekemisissä, mutta joskus olen saattanut nähdä hänet jossain, mutta en muista missä.

Halla-ahon olen tavannut ja keskustellutkin joskus hänen kanssaan.

Kaikkea ei kirjoiteta ja sanota julkisesti enkä välttämättä ole käyttänyt nimenomaan tuominnut sanaa, mutta Halla-ahon rasistisia kirjoituksia en ole koskaan hyväksynyt.

Täällä Usarin blogipalstalla olen joskus perussuomalaisten hajoamisen aikaan todennut julkisesti omassa blogikirjoituksessani, että pahaa tekee, mutta jos olen joskus perusaikojen aikana kirjoittanut jotain, niin se on tapahtunut todennäköisesti yleisöltä suljetussa ryhmässä paitsi kerran olen saattanut kirjoittaa Kymen Sanomiin jotain tästä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan liittyvää kauan aikaa sitten, mutta sitä kirjoitusta ei ihan helposti löydy ja se saattoi koskea myös muuta kuin itse Halla-ahoa. http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/239161...

P.S. Ei varmasti mennyt vielä jauhot suuhun, mutta leivo niistä pullaa ja syö sitten, niin maistuu vaikka kahvin kanssa paremmalta. awink awink

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Kirjoittaja on täysin oikeassa. Touko Aallon tultua puheenjohtajaksi Vihreät ovat luisumassa ääriliikkeeksi. Tähän viittaisi myös tämä lainsäädäntösihteerin tempaus lentokoneessa. Siinä vähät välitettiin siitä, mitä laki sanoo.

Kommunistiseen nuorisoliittoon kuulunut Aalto on tuonut puheenjohtajuuden myötä tätä aatemaailmaa Vihreisiin. Uskon, että hän tulee jatkossa muokkaamaan puoluettaan haluamaansa suuntaan. Siihen tarvitaan luonnollisesti ”hyödyllisiä idiootteja” ja niitähän tuntuu riittävän.

Vihreiden ja kommunistien välillä näyttäisi syntyneen veteen piirretty viiva.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kommunistinen_nuoris...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Vähän olen miettinyt, että mitä tämä puolueen ns. maltillisempi siipi ajattelee, kun puolueen lainsäädäntösihteeri lähtee tälle tielle ja puolueen puheenjohtaja vielä tukee toimintaa. Mitä myös tämän Ainon oma perhe ja sukulaiset ajattelee vai ollaanko siellä samaa sakkia koko porukka. Joka tapauksessa yli 90 prosenttia suomalaisista tuomitsee tällaiset teot ja tämä ei voi mitenkään olla näkymättä puolueen kannatuksessa, kunhan näiden tapahtumien vaikutukset aktivoituvat kannatuskyselyissä.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

About ainahan vihreissä on ollut ne sinivihreät ja punavihreät. Ovat vaan pysyneet ihme ja kumma kasassa ja ilmaisseet että ei nyt haluttaisi asemoitua vasemmalle eikä oikealle.

Perussuomalaisilla sitten kävi jakautumista omista syistään mutta voihan ne vihreätkin jakautua, ei se ole poissuljettua.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset