VesaLevonen Kohti kultaista keskitietä

Keskusteleeko, kuunteleeko Keskusta vai onko Paavo Väyrysen väite totta?

Hyvää huomenta Sotkamon Vuokatista. Suomen Keskustan puoluekokoukseen ja puheenjohtajavaaliin keskittyminen ja valmistautuminen jatkuu.

Puolilta öin saavuin hotelliin ja nukahdin saman tien. Noin klo 5.30 ylös vuoteesta, lenkille, suihkuun ja sitten aamupalalle.

Aamupalalla luin kuinka Kainuun Sanomat tänään täällä Sotkamon Vuokatissa hehkuttaa Juha Sipilän varmaa valintaa ja samaahan se on ollut muissakin medioissa. Pahinta on se, kun väitetään, ettei Sipilällä ole haastajaa. Sitä ei Kainuun Sanomat kuitenkaan väittänyt, vaan toi reilusti nimeni esille vastaehdokkaana.

Juha Sipilä ei ole kuitenkaan edes evästään liikauttanut vielä puheenjohtajavaalin suhteen eikä todellisuudessa kukaan tiedä mitä hän aikoo. Se on fakta ja fakta on myös, että minä olen täällä ja vaalit pidetään.

Jos saan puheaikaa enemmän kuin kolme minuuttia huomenna, lauantaina ja saan puhua max. 10 minuuttia, niin räjäytän pankin ja tunnelman kattoon. Silloin tehdään vallankumous. Olen kuunnellut suomalaisia herkällä korvalla kuten myös teitä rakkaat ystäväni. <3

Jos en saa puhua vapaasti, niin kyseessä eivät ole demokraattiset ja reilut vaalit. Silloin Paavo Väyrynen tuli todistaneeksi sen todeksi, ettei Suomen Keskusta kuuntele ja keskustele, mitä se ei ole tehnyt muutenkaan pitkään aikaan. Kaikki on ollut vain yhtä Juha Sipilää ja hänen perässä hiihtäjiä, mikä ei kehitä ja kasvata enää puoluetta.

En usko spekulaatioita siihen, että Juha Sipilä heittäisi pyyhkeen kehään ja täällä nähtäisiin puheenjohtajavaaleissa kolmatta vaihtoehtoa. Jos Sipilä heittää pyyhkeen kehään, silloin on ainakin se varmaa, että Sipilä kaatuu ja uskon vahvasti, että minä olen silloin Suomen Keskustan uusi puheenjohtaja.

Minun johtamani Keskusta ei ole nurkkakuntainen ja ylimielinen. Se ei pakota, pelottele ja pyytää virheet anteeksi.

Minun Keskusta ja Suomi on avuliaampi ja avoimempi, inhimillisempi ja isänmaallisempi, demokraattisempi ja kunnioittavampi, lempeämpi ja välittävämpi, oikeudenmukaisempi ja sovittelevampi, reilumpi ja rohkeampi, yritteliäämpi ja monella tapaa terveempi ja yksinkertaisesti paljon parempi. Ihminen on keskiössä.

Perus- ja ihmisoikeudet ovat minulle pyhä asia. Kävi, miten kävi minulla ei ole mitään hävittävää ja hävettävää.

Minulla on hyvä ammatti ja työpaikka joka tapauksessa. Sillä on leipä tienattu tähänkin saakka. Poliisi on Suomen arvostetuin ammatti ja siihen kansa voi luottaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Keskustalla on Sotkamon puoluekokouksessa näytön paikka. Tänäviikonloppuna nähdään, onko Suomen Keskusta valmis keskustelemaan ja kuuntelemaan vai onko edessä ns. kuolemansuudelma puolueelle. Uskon, että käy toisin. Toivottavasti en ole väärässä.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Onnea Vesa, vaikka huonolta näyttää menestys pj-vaaleissa. Luottamusta ei ole syntynyt vielä, mutta puhu piruuttasi se 10 minuuttia ja käännä juhla voitoksesi.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kiitos. Täällä ollaan jo kokouspaikalla ja sitä luottamusta koko ajan haetaan ja saadaan lisää. Kannatusta satelee ainakin sen suhteen, että puheaika pitää pidentää niin, että Keskusta keskustelee ja kuuntelee. Huomenna näemme, toteutuuko tämä oikeasti, kun on viralliset vaalit.

Käyttäjän sepposimonen2 kuva
Seppo Simonen

Jaha nyt tuli Levoselle tiukka näytön paikka mitä todellinen keskustaväki meinaa kun olet ollut suistamassa Juhaa pois Keskustan johdosta. Keskustalainen aate ei ole kyllä sallinut että puheenjohtajaa näiverretään vaan Keskustaväki on nyt täydellä mielellä viemässä Juhaa jatkoon.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Nyt saa Keskusta luvan tottua toisenlaisiinkin mielipiteisiin kuin Juha Sipilältä on kuultu.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Eihän tuo nyt viivästäisi kokousta kuin 7 minuuttia, jos sinulle 10 minuuttia antaisivat. Toivottavasti kokouksen puheenjohtaja toimii tällä kertaa omavaltaisesti.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Tätä toivon minäkin. Muutoin koko vaali on samanlainen farssi kuin parlamentaarinen yritystukiuudistus oli, jos puheenjohtavaaleissa en saa puhua kuin vaivaiset 3 minuuttia.

Käyttäjän IrmaAsikainen kuva
Irma Asikainen

Toivotan sinulle sydämestäni onnea puheenjohtajakilvassa Sotkamossa. Olen hengessä mukana, vaikkakin täällä Lahdessa. Toivotaan, että Paavo on väärässä ja vaalista tulee reilu ja rehellinen.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kiitos paljon. Nyt on media ollut kimpussa ja minua on useat tiedotusvälineet haastatelleet. Kunhan saadaan tuo puheaika asia kuntoon, niin hyvät vaalit täällä käydään.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Miksi ihmeessä tuota Paavo Väyrystä vedetään esiin keskustan puoluekokousta mitenkään "sotkemaan"?? Miksi häntä pitäisi kuunnella?
Väyrynen ei edes tiedä mihin puolueeseen nykyisin kuuluu, vai kuuluuko mihinkään. Hyväksyykö joku puolue hänet jäsenekseen vai ei?
Ääretön katkeruus piiskaa Väyrystä nykyisin politiikan saralla toiminnassaan.

Jos ei Sipilä Sinua Vesa Lavonen puheenjohtajana miellytä, niin älä ihmeessä lyö häntä ainakaan Väyrysellä!

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

En minä ketään lyö ja ihan omana itsenäni käyn vaalit. Haluan nähdä nyt sen Keskustan, jolle arvot merkitsevät ja Sotkamossa käydään demokraattiset ja reilut vaalit.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Juha Sipilän puheenjohtajuus on jo valmiiksi ”taputeltu.” On turha luulla, että hän luopuisi pääministerin paikasta kesken vaalikauden. Muu hänen ympärillään tapahtuva puheenjohtajatoiminta on lähinnä ritari Don Quijoten kaltaista ”tuulimyllytoimintaa” eli taistelua tuulimyllyjä vastaan. Puheenjohtajuus tarkoittaisi astumista pääministerin saappaisiin.

Hallitus on tehnyt hyvää työtä monessa asiassa, kuten Mikael Jungner totesi taannoin omassa blogissaan. Kiky on siitä yksi esimerkki. Sillä on parannettu kilpailukykyä ja lisätty työllisyyttä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Koskaan ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa. Käydään kuitenkin ne vaalit ensin ja sitten pulinat pois.

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Pääministerillä "näläkää riittää" ... ja kieltä pitää ihan purra, että ei sanoisi, että "niin täälläkin" ... terveisin aktiivimallin kurittamat...

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

No, arvasihan sen että 3 min ja sitten kuuluu "aika"

Väykkä tuntee joukkonsa....

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset