VesaLevonen Kohti kultaista keskitietä

Pitäisikö sotelausuntoluonnoksen vuotajalle myöntää mitali?

Kun ajattelee minkälaista lööperiä ja propagandaa kansalaisille on yritetty syöttää ja syötetty soteuudistuksen suhteen ennen kuin perustuslakivaliokunnan lausuntoluonnos vuodettiin julkisuuteen, niin pitäisikö ilmiantajalle kuka se nyt sattuukin olemaan, myöntää mieluummin mitali kuin hakea vuotajan päätä pölkylle? https://www.is.fi/politiikka/art-2000005695632.html

Eihän tällaisen vilpillisen ja edelleen perustuslainvastaisen sote-esityksen jäljiltä jää itse kullekin muuta kuin paskanmaku suuhun, mitä valtiovarainministeriön kansliapäällikkö Martti Hetemäki tuli jo paljastaneeksi omalla esityksellään meille suomalaisille.

Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen niin Kokoomuksessa kuin Keskustassakin. Minä en ymmärrä alkuunkaan, miten esimerkiksi Timo Soinilla on myöskään varaa möyrytä vuodosta Kokoomusten Petteri Orpolle ja vaatia ryhmäkuria, kun Susanna Koski (kok.) ilmoitti, ettei hänkään tule äänestämään soteuudistuksen puolesta. Pata kattilaa soimaa. Soini on kyllä se viimeisin henkilö, jonka moraalisaarnoja kannattaa enää kuunnella ja uskoa.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201805252200970342_pi.shtml

Kun muistelee Timo Soinin ja muiden nykyisten Sinisten kansanedustajien lähtöä perussuomalaisten puoluekokouksesta viime kesänä Jyväskylän puoluekokouksesta ”ovet paukkuen” omien hillotolppien perään ja sitä blogia, minkä Soini kirjoitti ennen puoluekokousta ”Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä. Pidän loikkareita luusereina”, niin tollompikin ymmärtää, ettei Timo ole ollut enää kaikissa ruumiin ja hengen voimissa pitkään aikaan. Kaikki ne katkerat vuodatukset jälkeenpäin kertovat omaa kieltään epätasapainoisesta ihmisestä, joka tarvitsisi edelleen apua ja tukea, että pääsisi paremmin asian yli.

Jos joku vuoti perustuslakivaliokunnasta lausuntoluonnoksen, niin so what? Eihän tämä ole yhtään mitään siihen verrattuna, mitä Soini ja nämä muut nykyiset hallituksen ministerit ovat kehdanneet harrastaa. Eikä kyseessä ollut edes salainen asiakirja, vaan pelkästään ei-julkinen, näin ainakin eduskunnan puhemies Paula Risikko kertoi julkisuuteen. https://www.verkkouutiset.fi/paula-risikko-rikosprosessia-sote-vuotajasta-ei-voida-kaynnistaa/

Nyt sitten perustuslakivaliokunnan ovet pannaan säppiin ja sähköinen kokousmenettely seis. Sehän sitä luottamusta parantaa, kun maito on läikkynyt tämän hallituksen ja eduskunnan aikana jo monta kertaa maahan. En voi olla muistuttamatta tästä yritystukityöryhmän työstä, joka oli täysi farssi ja osoitti, minkälaista rakenteellista korruptiota koko eduskunnassa on ja minkälaista poliittista suhmurointia ja lehmänkauppaa hallitus on Sipilän johtamana kaiken aikaa touhunnut. Tämä tuskin loppuu niin kauan kuin tämä sakki jatkaa toimintaansa Sipilän johdolla eikä kukaan laita tälle kansan luottamusta ja legitimiteettiä vailla olevalle porukalle jarruja.

No, ne jarrut löytyvät viimeistään seuraavista eduskuntavaaleista, jolloin nämä "herrat" joutuvat katsomaan viimein totuutta silmiin. Suomen kansan mitta on ainakin täysi.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (54 kommenttia)

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Pääsenkö muuten äänestämään KePu:n puheenjohtajavaaliin, jos nyt liityn puolueeseen, miten siihen pääsisi mukaan?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Et pääse, kun puoluekokouksen edustajien valinnat on jo tehty eikä taida onnistua, vaikka saisit perustettua oman Keskustan paikallisyhdistyksen, kun aika on niin vähissä. Tervetuloa kuitenkin Keskustaan, ovet on auki ja jos minut valitaan puheenjohtajaksi, niin linjat ovat auki 24/7. Nukun yöllä, mutta viestit voi jättää nukkuessakin. Vastaan varmasti, kun ehdin.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ehdottomasti mitalli hänelle. Ja hallitukselle kenkää.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kiitos rohkeasta mielipiteestä Teppo. Minä en ainakaan millään tavalla tuomitse vuotajaa, kun ei tässä muutenkaan ole ollut rehellistä toimintaa enää pitkään aikaan näiden sotesähläreiden toimesta.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Sählärit ova kepulaisia, kokoomuslaisia ja sinertäviä, ja he istuvat hallituksessa.

Perustuslakivaliokunta on ollut ainoa edes vähän touhua kurissa pitänyt taho. Vuotaja ja vuoto kuitenkin heikensivät merkittävästi perustuslakivaliokunnan asemaa.

Ilmeisesti jotkut kuvittelvat että perustuslakivaliokunta tekee sote-päätöksiä. Ei kuulkas tee. Se antaa lausuntoja, ja eduskunta ja hallitus tekevät päätöksiä, joihin perustuslakivaliokunna lausunnot vaikuttavat rajaavasti. Kuten on nähty.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #8

Tuotahan me emme tienneet, emmehän?

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Ehkäpä vuotaja näki, että vuodetussa paperissa esiin tulleet ongelmat ja lainvastaisuudet aiotaan vesittää ja lakaista piiloon. Hän päätti toimia. Saattaa olla, että löytyy vielä monia, jotka ovat kyllästyneen sote-savotan käänteisiin.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Nyt osuit villakoiranytimeen ja tätä kyllä sopii epäillä. Kaikki perustuslakivaliokunnan kokoukset pitäisi näin tärkeässä ja mittavassa asiassa laittaa kokonaan julkisiksi ja suorat televisiolähetykset kansalaisille nähtäväksi, mitä siellä tapahtuu ja mitä asioita tulee esille ja miten asioita käsitellään. Ei minkäänlaista salailua tämän asian ympärillä. Meidän kaikkien veronmaksajien rahoista ja koko kansakuntaa koskettavasta asiasta on kyse.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Toivottavsati kukaan ei äänestä sinua kepun puheenjohtajaksi. Tämän blogin ja kommenttiesi perusteella olet näet enemmän persu kuin kepulainen, ja pahempi kuin Sipilä. Sori vaan.

Taitavat tietosi lainsäädäntötyöstä olla perin alkeelliset?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #11

Nyt sinä Pekka rupesit aliarvioimaan minua pahan kerran. En viitsi sen enempää ottaa kantaa tuohon sinun kommenttiisi tällä kertaa. "Vittuilun" taidon osaamme tarvittaessa kaikki.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela Vastaus kommenttiin #11

Pitääköhän paikkansa, että blogisti olisi loikannut Perussuomalaisista Keskustaan joitakin vuosia sitten. Korjatkaa jos tietoni on väärä.

Koska en tee minkäänlaista vaalityötä tälle kaikkitietävälle blogistille kiinnostaisi kuitenkin kuulla, miten lienee onnistunut 23.5 Kotkassa pidetty vaalitilaisuus. Nythän sitä pitäisi lippu nostaa entistä korkeammalle !!!

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #36

Olen siirtynyt Perussuomalaisista 2015 Keskustaan, siinä ei ole mitään salattavaa. Olet Arvo varmasti sen kuullut ja tiennyt aikaisemmin ja asiasta löytyy tietoa googlettamalla. Kuntavaaleissa 2017 minut valittiin Keskustan listoilta Kotkan kaupunginvaltuutetuksi.

Keskustan Sotkamon puoluekokouksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja puoluesihteerin vaalitilaisuus pidettiin Kymen Paviljongissa Kouvolassa 23.5.2018 klo 18.30 alkaen. Tilaisuus sujui oikein hyvin. Kaikki muut ehdokkaat olivat paikalla paitsi Juha Sipilä.

Mitä Arvo nyt ajattelee, kun soteuudistuksen päällä heiluu Damokleen miekka ja hetkellä millä hyvänsä se voidaan katsoa kaatuneeksi? Juha Sipilä tuskin tulee silloin Sotkamon puheenjohtajavaaleihin, sillä onhan hän luvannut kaataa hallituksen, jos sote kaatuu ja silloin edessä on ennenaikaiset eduskuntavaalit.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Vuotaja ansaitsisi kyllä kohtuulliset rapsut.

Näyttää siltä että vuotajan puolustajat ovat lainsäädäntötyön ymmärtämisestä ulkona kuin lumiukot. Itse asiassa he ovat kuin lumiukot ulkona myös perustuslakimme kunniottamisesta, ja haluvat tehdä perustuslakivaliokunnasta poliitisen temmellyskentän.

Mikäs siinä. Populisteja riittää.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Mikä on rikos ja mahdollinen rangaistuksen suuruusaste, kun olet paremmin perillä tuosta lainsäädännöstä?

Käyttäjän JaniTuononen kuva
Jani Tuononen

Kunpa eduskunnassa ei olisi lukittua hallitus-oppositiota useassa asiassa, niin joutaisi puoluekuri roskiin. Yhdelle asialle kerralla pitäisi olla oma kokoonpanonsa hallituksesta ja oppositiosta.

Hallituksen kompromissit kuulostavat, että hallitus äänestää yhden hallituksen puolueen asian puolesta.

Naiivia ajattelua...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Tarkoitus oli Sipilälläkin vielä viime eduskuntapuheiden perusteella käsitellä tämä uudistus parlamentaarisesti, mutta sitten tuli se kuuluisa halu oman paremmuuden esittämiselle eikä muita haluttu mukaan. Näin minä sen näen.

Käyttäjän PekkaKeskinen kuva
Pekka Keskinen

En muista kuka proffa se oli, joka vertasi tätä tilannetta siihen, että KKO:n ratkaisuluonnos vuodetaan ennen lopullista päätöstä. Vaikka kuinka tämän ympärillä voisi politiikan irtopisteitä keräillä ja sotesta riippumatta, niin ottaen huomioon valiokunnan aseman, niin vuoto on erittäin vakava asia ja mitallin ehdottaminen kertoo enenmmän asian ymmärtämättömyydestä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Tai sitten se kertoo siitä ymmärtämättömyydestä, mikä minun pointtini oli tässä asiassa.

Käyttäjän PekkaKeskinen kuva
Pekka Keskinen

Eiköhän se pointti ollut, että vuoto oli täysin ok. Riippumatta mistä asiassa perustuslakivaliokunnassa tapahtuu vuoto, niin se on aivan kaikkea muuta kuin ok.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #25

Nyt sinä et Pekka valitettavasti tuota pointtia sitten ymmärtänytkään, mutta ei se mitään.

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Tässä perustuslakivakiokunnan vuodossa olennaista oli se, että se yleensä tapahtui, ei se että olisi vuodettu jotain salassa pidettävää. Sitä muuten sopiikin ihmetellä, että miksi monta vuotta jauhetussa sotessa enää mitään uutta vuodettavaa olisikaan.

Se mitä olen vuodosta lukenut, on tuonut esille vain sen, mihin seikkoihin perustuslakivaliokunnan pitää lausunnon laadinnassaan paneuitua ja nehän ovat lähes itsestään selvyyksiä eli mikä on valinnanvapauden todellinen sisältö ja maakuntauudistuksen tarkoitus.

Tuyn kaiken olisi ilman vuotoa voinut kuka tahansa asiaan perehtynyt toimittaja laatia. Kaikesta sitä häly nostetaankin ja kaikkea sitä vuotona pidetäänkin.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Olen samaa mieltä Viljo ja sinä ymmärsit muutenkin mistä tässä on kyse.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kokoomus onkin yllättäen valmis vetäytymään viime kädessä koko soteuudistuksesta, jos sisältö ei vastaa asetettuja tavoitteita. Miten sitten käy maakuntauudistukselle, jos sote haudataan, säilyykö se lehmänkaupan toisen puolen kaatuessa vai kaatuuko molemmat, jos toinen kaatuu? Siihen ei tainnut tulla vastausta, oliko kysyttykään tätä Orpon haastattelussa? Luin vain US-uutisen asiasta. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/249751-susanna-ko...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Orpo on ottanut kantaa sen verran nyt hesarin uutisen mukaan, ettei lokakuussa ole maakuntavaaleja, jos aikataulu viivästyy ja jos sote ei mene läpi, niin on vakavan harkinnan paikka kaataa hallitus. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005695800.html

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Ajatelkaapa Levosta keskustan puheenjohtajana ja sitten pääministerinä( juu tiedän, että ei tule koskaan tapahtumaan, mutta ajatelkaa silti)

Viikon heikoimman blogin palkinto on suuri myönnetty Levoselle, kaikkea se puheenjohtajavaali tai helle näemmä teettää.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kirjoitusvirheistäsi piittaamatta mistä moinen kunnia?

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

No olet ollut joskus persu ja tuo Ritala hieman vihaa persuja -siksi-

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #23

Se on nyt kyllä ns. kateellisten panettelua. Kyllä me Ritalan kanssa olemme toisinaan samaakin mieltä. Jos se olisi nainen, niin epäilisin kuukautisia. Kun se on mies, niin epäilen miesten vaihdevuosia.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #24

Ei mennyt tyylilajillisesti ihan puikkoihin tuo vastaus. Sinänsä tietenkin myönteistä, että sanot, mitä ajattelet...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #43

Vähän oli sarkasmia tässä tyylitajussa mukana.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #44

Aina sitä oppii jotain uutta...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #50
Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Veikkaanpa, että Levonen saa huomattavan kannatuksen puheenjohtajavaalissa. Hän on suora ja rehellinen. Hän puhuu keskustalaisten sisimpään. Se on harvinaista nykypäivinä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kiitos paljon Erkki. Arvostan tätä suuresti.

Käyttäjän erkkilaitila1 kuva
Erkki Laitila

Noustaanpa nyt ongelmasta korkeammalle tasolle.

Perustuslakivaliokunta ei tuollaisenaan toimi, koska se on samalla tasolla kuin muut valiokunnat. Tästä ovat muutamat juristit nostaneet hälyn, ja systeemitieteen ammattilaisena näen tämän epäkohdan selvästi. Edustaja A kontrolloimassa edustajaa B. Siitähän se vuodon houkutus lähtee.

Esimerkiksi Saksassa on tällainen: https://fi.wikipedia.org/wiki/Saksan_perustuslakit...

Sillä on tietysti enemmän valtaa kuin kansanedustuslaitoksella ja kansa voi suoraan valittaa sinne, että pistetään poliitikot aisoihin.

Tämänkin blogin vaahtoaminen loppuisi, jos systeemi (Eduskunta + kontrolli) olisi asianmukaisesti organisoitu. Jokaisella oikeasti kontrolloimattomalla elimellä on taipumus ajautua itsetyytyväisyyteen ja etsiä omaa hyväänsä kuuntelematta ympäristöä. Suomen kaksi puoluetta aloittivat kyykytyksen kuuntelematta muita puolueita, ja syntyi äärimmäisen epäoikeudenmukainen tilanne. Ymmärrän vuotajaa siinä mielessä, että tässä vedetään kansaa nenästä kuin aasia.

Perustaisiko Levonen tämän perustuslakituomioistuimen, niin saataisiin Eduskunnan kontrolli kuntoon? https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomiois...

Älkää aliarvioiko systeemiajattelun merkitystä yhteiskuntakehityksessä. Se on viisain tapa huomioida uhkia ja mahdollisuuksia.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Minä olen halunnut jo 90-luvun lopusta lähtien perustuslakituomioistuinta ja virkamiesten riippumatonta tutkintaelintä Suomeen. Olen vaatinut perustuslain kokonaisuudistusta, jossa perataan myös nämä pykälät samalla läpi, joilla ministerit, kansanedustajat ja ylimmät laillisuusvalvojat saavat kohtuuttoman suurta rikosoikeudellista suojaa, mikä ei vastaa sitä käsitystä, mikä suomalaisilla on yhdenvertaisesta kohtelusta lain edessä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Jos pitäisi lyödä vetoa tässä tilanteessa, niin veikkaisin, että Juha Sipilä tulee hakemaan presidentiltä hallitukselle eroa eikä tule Sotkamon puoluekokoukseen puheenjohtajavaaliin kanssani ja Suomessa järjestetään uudet ennenaikaiset eduskuntavaalit.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005695830.html

Käyttäjän erkkilaitila1 kuva
Erkki Laitila

Tsemppiä Vesa. Sinulla on oikeata asennetta.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen
Juhani Vehmaskangas

Olisi mielestäni hölmöä myöntää mitali henkilölle joka vuotaa julkisuuteen asiakirjan joka ei ole millään tavalla salassapidettävä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Pointtini ei ollut aivan tuossa, mutta et ehkä sitä tarkoittanutkaan.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Levonen, kun sinulla on tuollainnen suhtautuminen vaitiolovelvollisuuteen niin toivon ettet koskaan istuisi kuntasi sos,lautaknnassa tai missään tehtävissä mihin kuuluu vaitiolovelvollisuus. Itse tullessani aikoinaan sos.lautakunnan kokouksesta poltin pihallani olevassa padassa asialistan liitteineen.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Valitettavasti Arto sinultakin meni ohi alkuperäinen pointtini, mutta ei voi mitään aina voi tulkita asioita, niin kuin itse sen ymmärtää ja kokee eikä siinä ole silloin mitään väärää. Oma mielipide on oma mielipide ja se on se kaikkein tärkein mielipide meillä kaikilla ja kaikki kunnioitus sille.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Toivottavasti Arto välillämme vain asiat riitelee eikä ihmiset, vaikkei aina mielipiteet natsaa?

Risto Koivula

Hyvä idea. Mikähän nimenomainen plootu olisi paikallaan? Sosiaalineuvoksen arvonimi?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Mihin sinä plootuja tarvitset ja kenelle sosiaalineuvoksen arvonimi tulisi, Artolle? Ymmärtääköhän moni edes mitä nämä poliittiset vaitiolovelvollisuudet tarkoittaa, kun ei tuostakaan vuodosta mitä siellä perustuslakivaliokunnassa tapahtui, voi edes rangaista, kun ei ole tapahtunut rikosta, vaikka moraalisesti asian voi tuomita halutessaan? Jos vuotaja paljastuisi, niin tietysti hänet haluttaisiin saada perustuslakivaliokunnasta pois, kun siellä on sovittu, ettei tietoja vuodeta ennen aikoja. Motiivi vuotoon jäänee hämäräksi, kun tuskin koskaan tulemme tietämään sitäkään kuka tiedot iltapäivälehdelle vuoti.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Mitä veikkaatte, aikooko Juha Sipilä kaataa tänään Radio Suomen järjestämällä pääministerin haastattelutunnilla hallituksen?

Käyttäjän IrmaAsikainen kuva
Irma Asikainen

Luin Vesan juttua, kuin olisin omaani lukenut, sillä niin samoja ajatuksia on päässäni pyörinyt, mutta poimin sieltä vähän asian vierestä yhden täpin:

"Nyt sitten perustuslakivaliokunnan ovet pannaan säppiin ja sähköinen kokousmenettely seis. Sehän sitä luottamusta parantaa"

Soten hyödyistä puhuttaessaon on esillä ollut yhtenä suurena säästökohteena digitalisointi ja sen tuomat edut kaikkinensa, mutta jos ei edes Eduskunnan perustuslakivaliokunnan sähköinen viestintä ole luotettavaa ja pysy salassa, niin miten voidaan uskoa/olettaa kaiken Sosiaali- ja terveyspalveluiden kokonaisuuteen sisältyvän tietomäärän olevan suojassa ja siellä on sentään kyse paljon isommista asioista kuin tässä tapauksessa, joka ei tosiaan ollut edes salassapitosuojattua asiaa. Koko Soten tietoturvajärjestelmä alkaa vaikuttaa epäuskottavalta, semminkin, kun se on vääjäämättä, ei aina niin luotettavien ja osaavien ihmisten käsissä. "Täytyykö siis olla huolissaa".

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kun kyse on sähköisestä viestinnästä ja asiakirjojen käsittelystä, on mahdoton valvoa ketään ja estää luovuttamasta asiakirjoja, jos kyseessä ei ole sellainen digitaalinen tietokone ja materiaali, josta ei voi lähettää sähköisesti kenellekään tietoja tai tulostaa niitä ulos tietovuotojen ennalta ehkäisemiseksi. Eduskunnan perustuslakivaliokunnassa on varmasti luotettu lähtökohtaisesti siihen, ettei tietoja vuodeta. Elävässä elämässä kaikki on kuitenkin mahdollista eikä mikään järjestelmä ole täydellinen. Kansanedustajia ei voi rangaista rikosoikeudellisesti ei-julkisten asiakirjojen vuodosta, mutta ainahan sieltä voi tällaisen henkilön laittaa pihalle, jos luotto menee ja vaihtaa toiseen henkilöön edellyttäen, että se vuotaja löytyy.

Perustuslakivaliokunnan jäsenet lausunnonantajina ovat isossa roolissa, mutta en pitäisi mahdottomana sitä, että tämä materiaali olisi julkisesti nähtävissä, mitä he käyvät läpi, mutta tottakait eriasia on se, minkälaisen lausunnon ne sitten päättävät yhdessä väsätä ennen kuin se julkaistaan. Minä nyt halusin tällä blogillani herättää ihmiset ajattelemaan tätä koko sotekusetusta, kun meille on niin paljon annettu väärää tietoa ja suoranaisia valheita, että ehkä tämä vuotaja tässä kohtaa ansaitsisi sakihivutuksen sijasta kiitokset kuin jonkinlaisen rangaistuksen. Mikä oli motiivi ja kuka tekijä, se jäänee kuitenkin arvoitukseksi, koska ei tiedotusvälineiden tarvitse sitä paljastaa. Tarvittaisiin todella iso rikos ennen kuin lähdesuoja voitaisiin murtaa.

Käyttäjän IrmaAsikainen kuva
Irma Asikainen

Olet Vesa näemmä lähdössä kisaan puheenjohtajuudesta. Hyvä niin, sillä Kepulla ei ole aikoihin ollut "kunnon" puheenjohtajaa. Onnea ja menestystä valitsemallasi tiellä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kiitos Irma oikein paljon. Sipilä kaatuu, on mottoni. Olen tosissaan kisassa mukana, vaikka jotkut ovat ilkeyttään halunneet muuta väittää. Ne, jotka tuntevat minut, tietävät, että siihen mihin ryhdyn, teen sen aina tosissani enkä anna periksi, vaikka kuinka pystyyn haukuttaisiin. Kaikkia ei voi kukaan koskaan miellyttää, mutta toivon, että asiat riitelee eikä ihmiset. Tietenkin oikeat rikolliset saa laittaa telkien taakse. =D

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Eipä ole aikoihin noin rakentavalla sloganilla oltukaan puheenjohtajaksi yrittämässä...

"A 2005 study in Neuropsychology concluded that three areas of the brain are responsible for our understanding of sarcasm: the language cortex in the left hemisphere, the frontal lobes and right hemisphere and the right ventromedial prefrontal cortex. When you hear a sarcastic statement, the language cortex understands its literal meaning. Then the frontal lobes and right hemisphere infer its context. Last, the right ventromedial prefontal cortex put the two together and interprets the statement as sarcasm."

https://people.howstuffworks.com/sarcasm1.htm

Käyttäjän IrmaAsikainen kuva
Irma Asikainen Vastaus kommenttiin #52

Onhan se hyvä, että joku meitä tolvanoitakin sivistää. Sarkasmia tai ei?!

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #52

Tuon helpomminhan sitä ei enää voisi sanoa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset