Valtiovarainministeriön kansliapäällikkö Hetemäen erottava tai erotettava

Jos on näin korkea virkamies kuin valtiovarainministeriön kansliapäällikkö Martti Hetemäki todellisuudessa on ja laskettelee virkavastuullaan sellaista lööperiä kuin nyt on hänen nähty laskettelevan, niin miten tällainen virkamies voi enää jatkaa virassaan? Minua ainakin jo hävettäisi suuresti kävellä ministeriön käytäviä pitkin alaisten silmien edessä.

Mitä oikein tapahtui? Laittoiko Sipilän hallitus Hetemäen ns. pakon edessä tekemään näitä ”Satumaan tangoja” vai onko kyseessä niin hölmö virkamies, että voi lasketella tällaista lööperiä pokkana Suomen kansalle ja väittää puutaheinää?

Hetemäen esittämät laskelmat on teilattu palturiksi jo useilla eri tahoilla eikä todellakaan tarvitse olla edes mikään alan ammattilainen, kun näkee tällaisen ”satukirjan” läpi, minkä Hetemäki toi esille ja ryhtyi ilmiselvästi esittelemään tätä kansalaisille, että soteuudistusta voitaisiin vielä viedä paremmin läpi. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/249282-hus-luuttuaa-lattiaa-martti-hetemaen-sote-laskelmilla-muistio-harhaanjohtava-jopa

En voi tähän enää sanoa muuta kuin voi v..tu mitä skeidaa. Eikö millään ole enää mitään rajaa, kun kansalaisia johdetaan vilpillisin keinoin harhaan. Haluaisin kovasti tietää, kuka tätä "sirkusta" pyörittää ja kuka näistä hallituksen ministereistä mahdollisesti painosti Hetemäkeä vai oliko koko hallitus takana vai Hetemäki itse paniikissa ryhtyi säätämään ja kuvitteli tekevänsä itsestään sankarin? No, ei ainakaan tullut sankaria vaan ihan kotimainen ”sirkuspelle”.

VesaLevonen
Kansalaispuolue Kotka

Kotkan kaupunginvaltuutettu: 2013–2016 ja 2017–2021, sitoutumaton
Sotilaskoulutus: Kainuun rajavartioston sissikomppania Kajaani 1986 (Auk Immola, Imatra), kansainvälinen sotilaspoliisikurssi Aalborg Tanska 2001
Sotilasarvo: Kersantti
Ammatti: Poliisi, vanhempi rikoskonstaapeli
Kansainväliset tehtävät: Sotilaspoliisi 2002–2003 KFOR-joukot Kosovo, maasta poistamisen koordinointi- ja saattotehtäviä ulkomaille 1992–2002 (Helsinki), 2005–2015 (Kotka), ulkomaanmatkoja muutama sata noin 80 maailman eri valtioon ja maanosat Eurooppa, Afrikka, Euraasia, Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
Nykyiset tehtävät: Rikospoliisi, Kotka
Ikä: 52-v.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu