Trumpin tolkutonta touhua

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpilla on ollut kaikenlaisia ongelmia siitä lähtien, kun hän astui presidentin virkaan.

Trump rypee seksiskandaalissa ja tekee samaan aikaan maailman rauhaa ja talouden tasapainoa horjuttavia päätöksiä presidentin valtaoikeuksilla.

Trumpin tolkutonta touhua on maailma saanut kuunnella ja katsella päivästä toiseen eivätkä ne ikävä kyllä näytä ottavan loppuakseen. Uhma näyttää vain kiihtyvän sitä mukaa, kun uusia skandaaleja tulee lisää.

Iranin ydinsopimuksen irtisanominen todistamattomien väitteiden pohjalta ja mahdollinen kauppasota myös sen omia liittolaisiaan vastaan kertoo arvaamattomasta ja epätasapainoisesta ihmisestä, jolla kaikki ei ole hyvin eikä ole ollut enää pitkään aikaan.  

Miten tällaisen ihmisen sanaan voi kukaan luottaa, joka ei näytä olevan sinut edes oman itsensä kanssa? Ymmärtääkö hän enää itsekään, mitä hän tekee? Mitä oma perhe ja läheiset hänestä ajattelee? Kauanko Amerikka jaksaa vielä Trumppia entä sen liittolaiset?

Se on kuitenkin luonnonlaki, että jossain kohtaa tulee yksinkertaisesti vielä aika hänellekin, että ns. valot yläkerrasta sammuu. Vauhti on nyt niin kovaa, että ne voi sammua piankin.

VesaLevonen
Kansalaispuolue Kotka

Kotkan kaupunginvaltuutettu: 2013–2016 ja 2017–2021, sitoutumaton
Sotilaskoulutus: Kainuun rajavartioston sissikomppania Kajaani 1986 (Auk Immola, Imatra), kansainvälinen sotilaspoliisikurssi Aalborg Tanska 2001
Sotilasarvo: Kersantti
Ammatti: Poliisi, vanhempi rikoskonstaapeli
Kansainväliset tehtävät: Sotilaspoliisi 2002–2003 KFOR-joukot Kosovo, maasta poistamisen koordinointi- ja saattotehtäviä ulkomaille 1992–2002 (Helsinki), 2005–2015 (Kotka), ulkomaanmatkoja muutama sata noin 80 maailman eri valtioon ja maanosat Eurooppa, Afrikka, Euraasia, Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
Nykyiset tehtävät: Rikospoliisi, Kotka
Ikä: 52-v.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu