Mitä Soinin päässä nyt myllertää — olisinpa ajatustenlukija

Eilinen Kaj Turusen loikkaus on pitänyt ihmeen hiljaisena Timo Soinin. Mitä Soinin päässä nyt myllertää, kun sinisten kulissi murenee ympäriltä pala palalta? Olisinpa ajatustenlukija. Miten se menikään? Juudas hirtti itsensä, mutta minä en. Joko Timokin alkaa nyt myöntää, ettei sinisillä ole mitään poliittista tulevaisuutta. Hillomunkit, hillotolpat, hillomeret sun mut on kohta historiaa ja peli eduskunnassa on katsottu loppuun. Mihin Timo seuraavaksi loikkaa?

Suomen talous kohenee, mutta sillä ei ole mitään vaikutusta sinisten kannatukseen. Itseasiassa nämä kaikki poliittisen sirkuksen moraalittomat tempaukset ovat vieneet kansalta sen lopunkin uskon ja se varmasti näkyy seuraavissa eduskuntavaaleissa. Sinisten kannatus on pahasti pakkasen puolella.

Loikkauksilla toivottiin ja ainakin puhdas oma etu mielessään loikkauksen kokoomukseen tehnyt Turunen yhä toivoo nyt nostetta itselleen. Siis vain itselleen ja viis muista, edes kaveriporukasta sinisissä, mutta siinähän käy todennäköisesti juuri päinvastoin. Kokoomuksen Orpokin vaikuttaa nyt kovin orvolta, kun kuuntelee ja katselee hänen selityksiä. Harkimo taisi sittenkin olla fiksu, kun perusti oman liikkeensä ja karisti kokoomuksen pölyt niskastaan.

VesaLevonen
Kansalaispuolue Kotka

Kotkan kaupunginvaltuutettu: 2013–2016 ja 2017–2021, sitoutumaton
Sotilaskoulutus: Kainuun rajavartioston sissikomppania Kajaani 1986 (Auk Immola, Imatra), kansainvälinen sotilaspoliisikurssi Aalborg Tanska 2001
Sotilasarvo: Kersantti
Ammatti: Poliisi, vanhempi rikoskonstaapeli
Kansainväliset tehtävät: Sotilaspoliisi 2002–2003 KFOR-joukot Kosovo, maasta poistamisen koordinointi- ja saattotehtäviä ulkomaille 1992–2002 (Helsinki), 2005–2015 (Kotka), ulkomaanmatkoja muutama sata noin 80 maailman eri valtioon ja maanosat Eurooppa, Afrikka, Euraasia, Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
Nykyiset tehtävät: Rikospoliisi, Kotka
Ikä: 52-v.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu