VesaLevonen Kohti kultaista keskitietä

Eihän Harkimon Liike Nyt väitteet käy toteen "kepussa"?

Mikä olisi ollut parempi paikka virallistaa oma ehdokkuus ja ilmoittaa istuvan puheenjohtajan Juha Sipilän haastamisesta Sotkamossa kuin Kotka. https://www.suomenmaa.fi/keskusta-nyt/kotkalainen-vesa-levonen-haluaa-haastaa-sipilan-6.3.364562.80f8e4244a

Paikalla Kotkassa olivat myös kaikki varapuheenjohtajaehdokkaat; Hannakaisa Heikkinen, Katri Kulmuni, Antti Kurvinen, Pekka Pöyry ja Juha Rehula sekä puoluesihteeriehdokkaista paikalla oli Riikka Pirkkalainen.

Piirikokouksen asialistalla oli pykälä, jossa kaikki paikalla olevat ehdokkaat esittäytyvät ja vastaavat kysymyksiin. Kansanedustaja Markku Pakkanen kutsui ehdokkaat yleisön eteen ja hieman tenttasi ehdokkaita. Jostain syystä minut ikään kuin unohdettiin pois tästä ”dream teamista” ja jouduin erikseen pyytämään puheenvuoron ja esittelemään itseni vasta muiden ehdokasesittelyn jälkeen. Sanoin, ettei minua kannata aliarvioida ja ilmoitin nöyrin mielin osallistuvani puheenjohtajavaaliin Sotkamossa. Kokousväki antoi tästä raikuvat aplodit.

Lahdessa oli viikonloppuna 21.–22.4.2018 Keskustan puoluevaltuuston kokous. En ole puoluevaltuuston jäsen, jolla olisi automaattisesti oikeus osallistua kokoukseen.

En halunnut tunkea itseäni väkisin paikalle ja halusin katsoa, että millaista ”pelisilmää” puoluevaltuusto omaa ja tarjoutuuko myös minulle mahdollisuus tulla paikalle esittäytymään kokouksessa. Olin myös kokouksen aikaan työtehtävissä, joten olisin kaivannut kutsun, että olisin voinut pyytää työpaikaltani lupaa osallistua tilaisuuteen järjestämällä työvuoroni uusiksi kokoukseen osallistumista varten.

Lähetin kuitenkin ehdokkuudestani tiedotteen puoluevaltuuston kokoukseen puoluetoimiston uuden viestintäpäällikön Laura Ruoholan kautta perjantain 20.4.2018 klo 12 aikaan. Pyysin, että joko kokouksen puheenjohtaja, sihteeri tai muu virallinen kokousedustaja lukisi tiedotteeni kokouksessa ehdokasesittelyn yhteydessä, kun en itse ole paikalla.

Kuulin nykyiseltä varapuheenjohtaja Antti Kurviselta kokouksen jälkeenpäin, että vain paikalla olleet ehdokkaat puhuivat. Antti totesi, että olisin tullut paikalle, koska kutsu lähetettiin vain varsinaisille jäsenille. Haluan todeta näin jälkikäteen vilpittömät kiitokset tästä hänelle.

Keskustan sisältä on kaiken aikaa vakuuteltu minulle, että saan osallistua tasavertaisesti Sotkamon puoluekokouksessa 8.-10.6.2018 puheenjohtajavaaliin.

Olen valitettavasti sattuneesta syystä alkanut hieman epäillä demokraattisen vaalin toteutumista Sotkamossa ja hieman pohdiskellut myös tätä keskustapuolueen ”Sipiliberaalia” johtamistapaa, kun siellä on valitettavasti ollut jonkin verran samanlaisia elementtejä kuin kokoomuksen riveissä. Epäilystäni ei ole vähentänyt yhtään se seikka, kun vain jotkut median edustajista (Kymen Sanomat ja Suomenmaa) ovat vaivautuneet huomioimaan tulevan ehdokkuuteni tiedotusvälineissä.

Toivottavasti epäilyni ovat kaikesta huolimatta demokratian sekä hyvän journalistisen -ja eettisen tavan nimissä turhia ja ihmisarvoni ovat samat kuin kaikilla muilla ehdokkailla ja saan jatkossa tasapäisen kohtelun.

Keskustan on nyt joka tapauksessa todistettava koko kansan silmien edessä, etteivät Hjallis Harkimon Liike Nyt väitteet ole totta puolueessamme. Sivistyksen ja menestyksen mitta on myös reilut puheenjohtajavaalit Sotkamossa. Muussa tapauksessa puheet yhdenvertaisuudesta, oikeudenmukaisuudesta sun muusta voi heittää romukoppaan. Keskustapuoluetta silloin tuskin odottaa muu kuin rökäletappio seuraavissa eduskuntavaaleissa. Kansaakaan ei pidä aliarvioida.

Kun kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen on nyt luopunut kunniakkaasti tästä ”leikistä”, kisat käytäneen minun ja Juha Sipilän välillä. Muita ilmoittautuneita ei vielä ainakaan ole.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (31 kommenttia)

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Erityiskiitokset Kymen Sanomille ja Suomenmaalle. Odotan nyt muuttuuko journalistinen viestintä muissa tiedotusvälineissä ja puheenjohtajehdokkuudesta kirjoittaminen onnistuu esimerkiksi Yleltä ja Ilta-Sanomilta, jonne laitoin myös puoluevaltuustolle lähettämäni oheisen tiedotteen.

Arvoisat Keskustan puoluevaltuuston edustajat ja muut osanottajat,

Olen Kotkan Keskustan paikallisyhdistyksen jäsen ja olen myös virallinen kokousedustaja Sotkamon puoluekokouksessa 8.-10.6.2018.

Olen virallisesti ilmoittautunut Keskustan puheenjohtajavaaleihin Sotkamoon Kymenlaakson piirin vuosikokouksessa 17.4.2018 Kotkassa. Asia on uutisoitu 18.4.2018 Suomenmaassa.

Olen 51-vuotias perheellinen poliisimies Kotkasta. Olen neutraali ja oikeudenmukainen. Haluan edistää Keskustan sisäistä harmoniaa ja olen erinomainen vaihtoehto Keskustalle.

Kenenkään paikka ei ole kirkossa kuulutettu ennen kuin on pidetty demokraattiset vaalit Sotkamon puoluekokouksessa.

Jos minut valittaisiin Keskustan uudeksi puheenjohtajaksi, uskon että olemme myös seuraavien eduskuntavaalien jälkeen yhä Suomen suurin puolue. Mikään muu tavoite ei tule joka tapauksessa edes kysymykseen.

Keskusta on aina ollut sivistyspuolue. Aito demokratia toimii parhaiten silloin, kun ihmistä kuunnellaan ja inhimilliset sekä sivistykselliset arvot ovat keskiössä. Arvostamme toistemme mielipiteitä ja kohtelemme toisiamme niin kuin toivoisimme itseämmekin kohdeltavan. Keskustassa on aina ollut sijaa eri sukupolville ja erilaisille ajatuksille unohtamatta naisten ja miesten välistä tasa-arvoa.

Kotkassa 20.4.2018

Vesa Levonen, Kotkan Keskustan kaupunginvaltuutettu, valtuustoryhmän puheenjohtaja ja Kymenlaakson piirihallituksen jäsen

P.S. Olen viikonlopun virkatehtävissä Kaakkois-Suomen poliisilaitoksella, mutta minut saa tarvittaessa kiinni puhelinnumerosta 044-258 1853/kotinumero tai 050-561 6476/työnumero.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Saa nähdä uutisoiko myös Markku Huusko ja Uusi Suomi ehdokkuudestani jossain vaiheessa?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Aion myös selvittää oliko meidän puolueemme uusi viestintäpäällikkö Laura Ruohola toimittanut tiedotteeni puoluevaltuuston kokoukseen ja oliko puheenjohtaja Juha Sipilä tietoinen asiasta ja miksi tiedotettani ei voitu lukea kokouksessa. Miksi kokouksen puheenjohtaja ei toiminut, kun minulle nämä asiat ovat pimennossa. Juha Sipilä on kaiken aikaa korostanut, että demokratia toteutuu Keskustassa. Olette varmasti lukeneet kaikki näitä tiedotusvälineiden jakamia uutisia.

Nyt on keskustapuolueen uskottavuus ja myös eräiden tiedotusvälineiden uskottavuus kysymyksessä. Kyse on kansanvallan kaikkein tärkeimmästä asiasta, demokraattisista vaaleista. Ei siis mikään vähäpätöinen asia, miten ehdokkaita kohdellaan olipa kyse puheenjohtajavaalit tai mitkä muut tahansa vaalit.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Harmillista. Olet vaan ilmeisesti ihan väärässä porukassa.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Ihan oikessa porukassa. Nyt on oikea paikka vaikuttaa puolueen sisältä.

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Onnea ja menestystä Vesa - nostan sinulle hattua, sattuneesta syystä. ;-)

www.nukkuvat.fi

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kiitos Petri, tulin just töistä.

Pekka Iiskonmaki

Synkkä itsepuhelu. Kepu pettää aina.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Kepu ei petä Sipilän johdolla, mutta tällaiset Levoset, Väyryset ja pekkaroijat kylläkin.

Pekka Iiskonmaki

#7
Pekkarointi on suomimafian synonyymi.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Nyt sinä Heikki kyllä haukut väärää puuta. Sinä et edes tunne minua. Kuulisin mielelläni perustelusi, mihin tuo väitteesi perustuu?

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen Vastaus kommenttiin #14

Vesa Lavonen

Seurattuani sinun polveilevia ja ylikunnianhimoisia aatteitasi ja vaatteitasi. En edes ole vakuuttunut oletko edes oikea keskustalainen (vai persu) vai vain paperitiikeri.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #26

Sukunimi on Levonen, kiitos. Ei haukku haavaa tee, kun ei koira purra saa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Maalaisliitto/Keskusta on jo 112 vuotta pyörittänyt kansanliikettä, totesi pääministeri Sipilä.

On vaan jäänyt kaikelta kansalta vallan huomaamatta kun puolue-eliitti on aina hoitanut puolueessa päätöksenteon.

Pekka Iiskonmaki

#8
Santeri Alkio oli juopon laihialaisen kauppiaan poika ja sai selkäänsä viikoittain.

Santerista tuli rajoittunut ja pelokas. Hänen saavutus kansanliikkeessä oli kieltolaki, jolla on eniten kyykytetty ihmisiä Suomessa.

Sitten alkoi Kekkosen käsitys kansanliikkeestä. Ahti Karjalainen ja Kaarlo Hillilä kuolivat viinaan.

Todellinen kähmintä on vasta käynnissä eli maantapa ja pekkarointi.

Sipilä on rajoittunut kansanliikkeen mies. Lessut määrää ja Juha toteuttaa.

Maaseutu on näivettynyt palvelujen puutteeseen, koska Kepu petti maakansan.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kunhan saadaan puoluejohtoon myös toisenlaisiakin ajatuksia ja vahvoja persoonia, niin kyllä ääni on toinen kellossa.

Pekka Iiskonmaki Vastaus kommenttiin #15

#15
Onhan teillä ollut siihen aikaa jo toistasataa vuotta.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Pekka. Sotkamossa ja erityisesti Sotkamon jälkeen on kovan näytön paikka. Vaalit lähestyy.

Pekka Iiskonmaki

#17
Kepu on niin korruptoinut ja sidosryhmiinsä sidottu, että jäseniä viedään kuin metrin mittaa ja kuoripojat laulaa hoosiannaa.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #30

Sotkamossa tavataan, kun katsot television kuvaruudusta. =D

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Etkö ihan oikeasti ole vielä nähnyt millaiseksi kepu on muuttunut. Turuilla ja toreilla käydään kertomassa kivoja juttuja kansanliikkeestä ja tarjoillaan esimerkkiä muillekin. Sinun tapauksesi käy oikein hyvin esimerkistä, millaista toiminta sitten oikeasti on. Jopa vaaraton kilpailija eliminoidaan vain kauneussyistä. Kyllä Harkimon jutut istuu oikein hyvin keskustaankin.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Tänään puolueen suunnasta tuli viesti ja kertoivat, että siellä on tapahtunut unohdus. Puoluevaltuuston puheenjohtajan moka, että tiedote jäi lukematta. Pyysin, että laittavat puoluetoimistolta nyt lyhyen tiedotteen medialle ehdokkuudestani, katsotaan kuin käy. Mitä lähemmäs mennään Sotkamoa sitä varmemmin on myös median huomioitava minun mukanaolo vaaleissa vai meinaavatko vain uutisoida ja näyttää toisen osapuolen, kun kisat käydään Sotkamossa. Heh heh.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Minkäslainen puheenjohtaja siellä oli, kun ei herännyt edes muiden ehdokkaiden aikaan. Ettei nyt ihan tarkoituksella istunut lähettämäsi viestin päällä. Eikä kukaan muukaan ollut kuullut sinusta eikä lukenut tätä palstaa. Voi voi. Oikein on kansanliikkeen malli. Odottaisi, että edes kaikkein yksinkertaisimpia perussääntöjä noudatettaisi.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #22

Tästä olen Erkki samaa mieltä kanssasi. Olen saanut nyt yhteydenottoja keskustapuolueen sisältä ja moni on alkanut ihmetellä asiaa. Sipilä puhuu yhtä ja puolueessa toimitaan toisin. Eihän tällainen ole hyvää esimerkkiä muille, mutta todella lapsellista myös tuo median touhu.

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen Vastaus kommenttiin #23

No mieti vähän. Ylen Jääskeläinen notkisteli Sipilän painostuksesta ja tietysti Kivinen samoin. Tottahan muutkin toimittajat kyykkivät samalla tavalla. Kumma, että Huusko ei ole pannut bannia sinulle, kun olet kertonut omia ajatuksiasi Sipilän toimista puheenjohtajana. Oikeastaan ansaitsee papukaijamerkin. Saisi ottaa kunnon journalistin tavoin kantaa sinun syrjimiseesi keskustan puheenjohtajakilvassa. Se nyt olisi vähintä. Kyllähän näytelmä Väyrysenkin kohdalla oli aikamoista pelleilyä, ollaanpa Väyrysestä muutoin mitä mieltä tahansa.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #24

Pelleuutisiahan nämä monet mediat haluavat, sillä ilmeisesti jutut myy parhaiten. Sipilä itsekin sanoi puheenjohtajapäivillä Matti Vanhasen presidentin vaalien aikaan, että pelleilemäänkö tässä pitäisi ruveta, että saisi kannatuksen kohoamaan.

Olen kuitenkin sitä mieltä, ettei vakavilla asioilla pidä koskaan leikkiä tai siis pelleillä. Minä otan kaiken aina tosissani, nämä puheenjohtajavaalit eritoten, vaikka tuo Arvo kuvittelee jotain muuta. Välillä ihmettelenkin häntä, että miten se on voinut olla joskus poliisi, kun ei näe metsää puilta.

Sinä olet Erkki rohkaissut minua aikaisemmin, ettei saa antaa periksi. Olen päättäväisesti mennyt nyt eteenpäin kaikista näistä vaikeuksista huolimatta. Katsotaan sitten mitä Sotkamossa tapahtuu, rupeavatko ne vielä siellä minulle "pelleilemään"?! Jokainen joka minut tuntee tietää sen, että olen tolkun mies. Paljon tulee nykyisin postia ja soitellaan kotiin, jotain sekin kertoo.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela Vastaus kommenttiin #25

Vesa Levonen, minä en kuvittele mitään. Joku muu kuvittelee olevansa Keskustan pelastaja Paavo Väyrysen jälkeen.
Kuvittelijan ihmettely lähes 36 vuotta kestäneestä virka-urastani tuntuu varsin omituiselta. Eikö mitään muuta perustelua löytynyt?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #27

En minäkään mitään kuvittele. Ei valitettavasti tällä kertaa Arvo muuta perustelua. Nykyajan poliisihommatkin ovat jo niin paljon kovempia kuin ennen, mutta kaikki kunnia sinulle, kun jaksoit 36 vuotta. Minulla tulee vasta 31 vuotta täyteen, mutta sain sentään presidentin myöntämän ansiomitalin tässä keväällä.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Vesa Levonen, luettuani katkeran kirjoituksesi, ajattelin, nyt ei kannata kommentoida sitä millään tavalla, mutta tulinkin toisiin aatoksiin kun huomasin, että ainoa motiivisi puolueemme puheenjohtajakisassa taitaakin olla suuri julkisuuden halusi. Ihmettelen sitä, että olet autuaasti unohtanut, miten raivokkaasti olet hyökännyt Juha Sipilää vastaan koko talven ajan idolisi Paavo Väyrysen vanavedessä.
Nyt kun Väyrynen on omilla seikkailuillaan menettänyt uskottavuutensa kuvittelet, että maamme media ryntää suin päin puheenjohtajakilpaan ilmoittautuneen Vesa Levosen kimppuun ja tekee hänestä julkkiksen ja todellisen kilpailijan Juha Sipilälle. Etkö ymmärrä etteivät median edustajat täysin tolloja ole. Kyllä he osaavat erottaa piirisarjan kilpailijan kansalliseen ja valtakunnalliseen sarjaan kuuluvista kilpailijoista.

Kaikesta edellä kirjoittamastani huolimatta toivotan Kotkan poliisimiehelle menestystä vaativissa virkatehtävissä ja aurinkoista kevättä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Luulo ei ole tiedonväärtti. Minä otan aina kaiken tosissani mitä teen ja sinähän et Arvo minua tunne lainkaan. Tottakait tässä pitää kaikkien ehdokkaiden saada myös tasapuolisesti julkisuutta, jotta voi menestyä vaaleissa. Nämä vaalit ovat myös vasta alkusoitto ja keskustan pitää nyt miettiä tarkoin kenen johdolla ne tulevat isommat mittelöt voitetaan. Väitän, että olen erinomainen vaihtoehto ja monen mielestä se paras vaihtoehto, vaikka puolueen sisällä jotkut ajattelisivat toisin. Puolueen johtoelimet eivät kuitenkaan ole sama asia kuin kansalaiset ja kansalaiset olemme me kaikki.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Sitäpaitsi en ole katkera, vaan surullinen siitä, jos puolue väittää kunnioittavansa demokratiaa, oikeudenmukaisuutta, yhdenvertaisuutta sun muuta ja nyt osoitetaankin, ettei näin olisi minun kohdallani, niin sehän olisi valtava emämunaus.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset