VesaLevonen Kohti kultaista keskitietä

Hallitsematon maahanmuutto on suurin uhkamme 100-vuotiaalle isänmaallemme?

Puheet Natoon liittymisestä saavat paljon keskustelua aikaan ja hyvin helposti siellä teilataan ne, jotka vastustavat sotilaallista liittoutumista. Jopa istuvaa tasavallan presidentti Sauli Niinistöä on kritisoitu populistiksi ja sinisilmäiseksi omien mielipiteittensä suhteen ja puhutaan jopa sellaiseen sävyyn kuin, että maamme ei olisi Niinistön aikana päässyt suomettuneisuudestaan, vaan vajonnut syvälle uussuomettuneeseen aikaan presidentin luodessa uusvanhaa kekkosmaista kotiryssäkulttuuria.

Minusta tämä Nato kysymys ei ole ollenkaan niin mustavalkoinen kuin nämä Natokeskustelijat saavat sen kuulostamaan. Suomen kansan enemmistö ei näe sellaisia peikkoja eikä edes niitä vihreitä miehiä, minkä takia meidän tarvitsisi olla itänaapuristamme huolestunut, johon tämä turvallisuusuhka pääsääntöisesti liitetään. Lisäksi vähemmän näkee kannanottoja siitä, mitä meille seuraisi, jos liittyisimme Natoon, jota on varmasti syytä pohtia huolellisesti hyvien naapurisuhteittemme vuoksi ennen kuin teemme liittoutumisestamme oman päätöksen.

Minä en ole havainnut sellaista konkretiaa, että uhka olisi niin todellinen, jotta meidän olisi liityttävä pikaisesti Natoon. Enemmän olen kokenut uhkaa ja turvattomuutta siitä, että Eurooppaan ja tänne Suomeen on tullut viime vuosina entistä enemmän hallitsematonta maahanmuuttoa ”lieveilmiöineen”.

Ihmisvirta väkirikkaista kehitysmaista näyttää olevan loputonta ja tänne tullaan kuin omaan taloon eikä haluttaisi palata takaisin omaan kotimaahan, kun lupaa maassa oleskelulle ei ole myönnetty. Kaiken kukkuraksi omat viranomaisemme eivät näytä pystyvän poistamaan kaikkia näitä nk. paperittomia pois maasta ja viher-vasemmistolainen populismi vaatii näille paperittomille henkilöille lisää oikeuksia viitaten hiljattain Helsingin kaupunginvaltuuston tekemään päätökseen myöntää paperittomillekin oikeus ilmaiseen terveydenhoitoon yms. Tätä säestää myös eräät ihmisoikeusjuristit, jotka haluaisivat, että perusoikeuksia koskevaa tulkintaa lievennetään, jotta oikeuksien laajentaminen kävisi mahdolliseksi myös koko maassa.

Siinä ei paljon Nato eikä nk. kotiryssittely auta, kun 100-vuotias itsenäinen Suomi käy taistelua hallitsematonta maahanmuuttoa vastaan. Tästä olisin enemmän huolissani kuin itänaapurin aikeista vallata maamme. Keskittäkäämme siis ajatuksemme ja tekomme oikeisiin paikkoihin 100-vuotiaan isänmaamme kunniaksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (27 kommenttia)

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Saa nähdä ovatko Natokeskustelijat eri mieltä. Uskoisin, että realistisesti ajateltuna hekin voisivat tunnustaa tosiasiat siitä, mikä on tämänhetkisesti suurin turvallisuusuhka myös meill Suomessa. Ylivoimaisesti suurin osa Euroopassa olleista terroristi-iskuistakin on liittynyt tavalla tai toisella mainitsemaani aiheeseen, johon liittyy islamilaista radikalismia sun muuta. Enkä muuten usko sotilaalliseen voimankäyttöön idästäpäin Suomea kohtaan, vaikka kansanedustaja Pelkonen niin uskookin. Suurin uhka sieltäkin olisi hallitsematon maahanmuutto, joka saatiin onneksi toistaiseksi pysäytettyä, kun porukkaa alkoi tulla 2015 kansainvaelluksen aikana.

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Kiitos, Levonen, että olet tarkalla silmällä lukenut kommenttejani!

Venäjä on ollut suurin turvallisuusuhkamme koko itsenäisyytemme ajan. Tilanne ei muutu muutamien kymmenien tuhansienkaan maahanmuuton rinnalla. Toki maahanmuutto voi muuttua suurimmaksi uhaksemme, mutta silloin maahanmuutto tapahtuisi itärajaltamme ja mukana maahanmuuttavilla olisi vihreitä, tunnuksettomia uniformuja.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Kuinka olisin voinut olla huomaamatta. Mainitsemiasi vihreitä, tunnuksettomia miehiä pääsee helpommin kyllä tuolta vartioimattoman länsirajan kautta. Asiat riitelee, ei miehet.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen Vastaus kommenttiin #4
Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

Tämä on Euroopan Unionin politiikkaa ja piste. Tämän politiikan takana on eliitti, toinen piste.

Tämän ns. eliitin takana on tukeva joukko taloudellisia- uskonnollisia vaikuttajia. Näiden vaikuttajien ajatukse Euroopasta ja maailmasta ovat aivan jotain muuta kuin mitä meille halutaan syöttää.

Sekulaarinen ja edustuksellinen puoluejärjestelmä ajaa, ei vaan Suomea ja EU:ta vaan koko maailman tuhoon. Tässä sekulaarinen on näennäisesti uskonnollinen, näin se halutaan meille syöttää.

Tärkeintä olisi erottaa institutionaaliset pedot; mutta me emme niitä huomaa ... valitettavasti.

Tälle nykyiselle politiikalle on mahdotonta luoda kasvoja, ja juuri siksi se aiheuttaakin niin hirvittävää vihaa ja lopulta väkivaltaa. Koko hiararkia on syvällä tavallisen ihmisen ulottumattomissa ja poliitikoiden puhe esimerkiksi itsenäisestä Suomesta on täydellistä, miten sen sanoisi ... fuulaa, ei se on jotain paljon pahenpaa valhetta johon he ovat itsekin kietoutuneet ...

Lopulta tilanne muodostuu sellaiseksi, että maailmasta tulee paranoidinen ja väkivaltainen paikka, jossa kukaan ei voi sanoa enää yhtään mitään. Olen karrikoinut tämän lopun, koska tiedän, että suurin osa ei kykene näkemään nokkaansa pidemmälle, koska "usko omiin kykyihin" torppaa näkymät totuudelta.

Ihmisfilosofiat, ostohelvetit, teennäiset kaupalliset juhlat, maalliset ja hedonistiset nautinnot jättävät sisimpään vain tuskan ja tyhjyyden. Irrotakaa joskus järjen kahleet ja nähkää totuus.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Pitää nähdä totuus. Väkivalta ei ratkaise mitään.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Tilastokeskuksen mukaan Suomen asukkaista oli suomenkielisiä 88,7% vuonna 1920 ja 88,3% vuonna 2016.

Keskisuomalainen julkaisi juuri artikkelin tuoreesta tutkimuksesta, jonka mukaan 70% suomalaisista haluaa maan pysyvän EU:ssa ja 89 prosenttia näkee kansainvälisen toiminnan elintärkeänä Suomelle. "Yhä useampi myös kokee Suomen tarvitsevan tulevaisuudessa nykyistä enemmän ulkomaista työvoimaa."

https://www.ksml.fi/kotimaa/Kysely-suomalaisten-lu...

Hallitsematon maahanmuutto ei ole ongelma, koska sitä ei ole olemassakaan.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Tuo on just se asenne, minkä johdosta väkeä soluttautuu pikku hiljaa eikä kukaan huomaakaan ennen kuin on myöhäistä. Vuoden 2015 joukkovaellus oli meille vakava varoitus. Se mikä tapahtui silloin voi tapahtua myös uudelleen ja se on ihan eri asia, kun ihmiset tulevat valmiin työpaikan perässä ja maksavat veronsa Suomeen. Se ei ole ongelma, vaan ns. humanitaarinen maahanmuutto, joka kasvaa kasvamistaan eikä sitä kyetä ratkaisemaan. Tässäkin kohta metsä pitää nähdä puilta.

Käyttäjän TeemuTorssonen kuva
Teemu Torssonen

Kirjoitit: " Ihmisvirta väkirikkaista kehitysmaista näyttää olevan loputonta ja tänne tullaan kuin omaan taloon eikä haluttaisi palata takaisin omaan kotimaahan, kun lupaa maassa oleskelulle ei ole myönnetty. "

Kait tänne tullaan kuin omaan taloon, kun pääministeri Sipiläkin lupasi talonsa pakolaisten käyttöön...kannattaa aloittaa se taistelu hallitsematonta maahanmuuttoa vastaan ihan sieltä keskustapuolueen sisältä.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Sipilä teki pahan virheen ja se tuli Suomelle kalliiksi. Nyt hän itsekin käy neuvottelemassa palautussopimuksia niin, että esimerkiksi ns. paperittomat irakilaiset saataisiin pois maasta, joille ei ole myönnetty oleskeluoikeutta Suomeen ja on syytäkin, kun teki mainitsemasi virheen syksyllä 2015. Keskustassa on onneksi nyt herätty tähän asiaan, kait olet lukenut puolueen uudet maahanmuuttopoliittiset linjaukset? Toivotaan, ettei olla enää jatkossa niin sinisilmäisiä kuin oltiin vielä silloin, kun Sipilä nousi pääministeriksi. Kaiken viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

On hyvä muistaa, että vaikka väkimäärältään marginaaliset ryhmät ovat tosiaan vähemmistö, niin vaikutukseltaan näin ei kuitenkaan ole. Esim. Ruotsissa on kerjäläisten kustannuksella tehtyä ihmiskauppaa lieveilmiöineen. Lisäksi kerjääminen halutaan lailla kieltää jo monessa kunnassa, koska kerjäämisen seurauksena alueelle pesiintyy myös rikollisuutta ja yleistä sotkuisuutta. Ongelma on todellinen.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/dander...

SVT // UG on tehnyt aiheesta hyvän dokkarin

https://www.svtplay.se/video/15343673/uppdrag-gran...

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Ja pitäisi myös muistaa kuinka paljon humanitääriseen maahanmuuttoon kuluu veronmaksajien rahaa, vaikka se olisi lukumääräisesti vielä toistaiseksi marginaalinen muihin EU:n jäsenvaltioihin nähden. Näitä kokonaiskustannuksia ei haluttaisi mielellään julkaista, vaikka niitä pyydettäisiin. Missähän Natokeskustelijat, kun eivät ota kantaa kumpi on suurempi uhka itänaapuri vai hallitsematon maahanmuutto ja pitäisikö meidän kaikesta huolimatta liittyä Natoon vai ei?

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

"Hallitsematon maahanmuutto ei ole ongelma, koska sitä ei ole olemassakaan."

Jos 2015 alkanut ja edelleen jatkuva vyöry länsirajan yli ei ole hallitsematon niin kuka/ ketkä sitä hallitsee. Onko peräti suunniteltu?

Käyttäjän jussikeskinen kuva
Jussi Keskinen

On se suunniteltu. Se on osa politiikkaa jolla on paljon suuremmat päämäärät kuin monet tajuavat.

Järkeisukovaiset sekulaarit voimat eivät näe "tyhmyydeltään" mitä ja miksi tapahtuu sitä mitä tapahtuu.

" Olemme menossa kohti kansainvälistä kontrollia. YK oli askel kohti EU:ta. EU:n perustivat pääosin katolilaiset. Euroopan yhdistymisen (ja mm. Bilderberg ryhmän) perustamisen, taustalla oli mm. Vatikaanin, jesuiittojen kenraali Vladimir Ledochowskin ja Winston Churchill:n kanssa yhteistyötä tehnyt, katolilainen, Joseph Retinger (Retinger, Memoirs of an Eminence Grise, ed. John Bomian). Toisin sanoen YK:n ja EU:n perustajina olivat juuri vapautuksenteologiaan, Rooman universaaliin valtaan ja dominionistiseen teologiaan uskovat. Puolestaan EU on ollut askel kohti maailmanyhteisön rakentamista."

Sekulaarit, ateistit ja uskonnolliset ihmiset ovat helppoa kauraa. He uskovat ihmiseen ja ihmisen politiikkaan, he uskovat tieteeseen joka on valjaastettu rahan vallan alle. Humanistinen manifesti: ”Me tunnemme mielipahaa ihmiskunnan nationalismin aiheuttamasta jakautuneisuudesta. Olemme tulleet käännekohtaan historiassa, jossa paras vaihtoehto on ylittää kansallisen itsemääräämisoikeuden rajat ja siirtyä kohti maailmanyhteisön rakentamista.”* on erinomainen osoitus siitä sokeudesta joka ihmisiä vaivaa. ( Paul Kurtz, toim, Humanistiset Manifestot )*

ihmisten virheistä ei ole opittu yhtään mitään ja siksi me olemme menossa suohon josta ei ole paluuta kuin järjettömän eriarvoistumisen ja väkivallan kautta. Koko Suomen poliittinen johto on ymmärtämätön - muutamia poikkeuksia lukuunottamatta - siitä minne me todela olemme matkalla.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Riiiight... Oletko ihan varma, että katoliset eivät toimineet marsilaisten ohjaamina?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Vaikka Ruotsi ja Tanska on tiukentanut rajavalvontaa, Suomeen tulee noin 5000 tp-hakijaa tänävuonna ja Ruotsiinkin taisi olla 5-kertainen määrä. Sitten, kun niistä osa pyöriskelee edestakaisin rajojen molemmin puolin vapaasti, kun rajavalvontaa ei ole, niin kyllä se töitä viranomaisille teetättää.

Käyttäjän HeinonenJussi kuva
Jussi Heinonen

Kristityt Suomessa ovat pääsääntöisesti käsittäneet väärin tämän kansainvaelluksen, että olisi Jumalan tahto, että kehitysmaiden ihmiset tulevat Suomeen ja että heille täällä julistettaisiin evankeliumi. Olen kuullut helluntailaisten tällaista puhuvan, että olisi ihanaa monikulttuurisuutta tämä jne..

Samoin suomalaiset kristityt näkevät maamme helposti jonain poikkeuksellisena maana, jota Jumala rakastaa Israelin jälkeen kaikkein eniten maailmassa. Samoin vähättelemme amerikkalaisia kristittyjä, vaikka USA on paljon kristillisempi maa, kuin mitä Suomi on. Australiaakin täällä pidetään ns. "rosvovaltiona", kun se valvoo tarkasti rajojaan ja eivät halua mitään hallitsematonta maahanmuuttoa sinne kehitysmaista.

USA ja Australia ovat kristillisempiä maita, kuin Suomi keskimäärin, ne valvovat rajojaan ja noudattavat tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa. Jumala haluaa, että evankeliumi viedään maailman ääriin, eikä niin että kehitysmaalaiset tuodaan Suomeen kuulemaan se evankeliumi. Meillä on Puolustusvoimat, joita pitäisi käyttää aktiivisesti rajavalvontaan, ettei tänne terroristeja soluttautuisi; se olisi myös Jumalan tahdon mukaista.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Odotin, että Natokeskustelijat teilaisivat uhka-arvioni, mutta ei. Tarkoittaako tämä sitä, että vaikeneminen on myöntymisen merkki ja olen oikeassa.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Hallitsematon maahanmuutto on täysin väistämätöntä jos ilmastonmuutosta ei saada aisoihin. Ilmastokatastrofi on ainoa todellinen ja merkittävä uhka. Myös suomalaisille, koska täällä olosuhteet lienevät pitkään siedettävät ja tyhjää aluetta on kymmenille miljoonille ilmastopakolaisille.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Jos Putinin hallinto ryhtyy löysäilemään ja päästää uudelleen Suomen rajan yli porukkaa, niin skenaario voi olla vaikka koko Suomen väkiluvun kaksinkertaistaminen eikä laukaustakaan tarvitse vaihtaa, kun tullaan rajalle ja sanotaan asylum. Siinä ajassa ei ilmastonmuutos ehdi vielä meitä tavoittaa niin, että sen vuoksi tarvitsisi kenenkään juosta kotimaataan pakoon. Kyllä vielä toistaiseksi ihan toisenlaiset voimat jyllää. Toivotaan kuitenkin, että itärajamme pysyy edelleen yhtenä maailman vartioiduimmista rajoista ja veli venäläinen tekee työnsä rajan toisella puolen hyvin. Minua kovasti ihmetyttää, että venäläisten sotajoukkojen pelolla uhitellaan ja siksi pitäisi liittyä Natoon, vaikka se ei ole se suurin uhka. Itseasiassa Suomen rajaviranomaiset ovat olleet tosi kiitollisia venäläisille, kun ovat pitäneet itärajan kiinni. Venäjällä on niin paljon porukkaa, jotka pyrkii länteen, että maamme olisi helppo "miehittää" näillä laittomilla maahantulijoilla, jos vain itärajan valvonta pettäisi. Oletko Börje sitä ajatellut koskaan?

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Yllättävää kyllä olen ajatellut paljonkin. Venäjällä on sotilaallisen hyökkäyksen lisäksi käytössään paljonkin vaikuttamiskeinoja. Ei meidän hallituksemme suotta mennyt kontilleen Venäjän halutessa rakentaa ydinvoimalansa Pohjanlahden rannalle ja kaasuputken Saksaan. Molemmissa laitettiin valtion enemmistöomisteinen Fortum sijaiskärsijäksi.

Tietysti meillä on myös venäläisrahoitteinen mediasodankäynti täydessä käynnissä. Venäläisrahoitteinen MV-lehti on jo vähän menneen maailman juttuja, mutta onhan meillä nykyisin putinistinen persupuoluekin tekemässä tuhojaan.

Toki rajan yli voisi työntää tänne sadoin tuhansin väkeä. Siksi pitää muistaa tarkkailla kaiken aikaa myös Venäjän aiheuttamaa uhkaa.

Siitä huolimatta se ilmastonmuutos on ainoa varmasti ihmiskuntaa uhkaava tekijä. Sen taltuttamisessa sitä vasta haastetta onkin. Sinun huolesi muutaman tuhannen vuotuisesta "hallitsemattomasta" maahanmuutosta on tuohon verrattuna hyttysen ininää. Herää pahvi, sanoisi tähän Hugo peikko.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Siispä "ilmastonmuutospakolaisia" odotellessa. Taidan kyllä olla jo kuollut ennen kuin niitä tulee Suomeen.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Onko sinulla joku diagnoosi, jolla pääset muutamassa vuodessa pois odottelemasta? Syyrian sota oli ensimmäinen suuri ilmastomuutoksen aiheuttama sota. Muutama kuivuuden aiheuttama sadon menetys ja rähinä oli valmis.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

En väheksy ilmastonmuutosta, mutten usko, että muutamassa vuodessa maailma niin radikaalisti muuttuisi, että Suomeen tulisi ilmastopakolaisia äkkiä valtava määrä. Voinhan olla väärässäkin, mutta toistaiseksi tämä on enimmäkseen sellaista pelottelua. Paremman elämän toivossa ja sotia ne pakenee enimmäkseen, tietysti paremman elämän etsiminen voi olla seurausta mainitsemastasi kuivuuden aiheuttamasta huonosta sadostakin. Kuitenkin ne, jotka tulevat paremman elintason perässä, tarvitsevat melkoisia summia rahaa paetakseen, ihan köyhät sieltä eivät tule. Sitäpaitsi tuon naapurivaltio Venäjän puolella oleskelee niin paljon jo valmiina ihmisiä, että sieltä tulevat saattaisivat jopa tuplata meidän väkilukumme, jos raja olisi auki ja vartioimatta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset