Siniset romahduspisteen partaalla?

Uutiset perussuomalaisten eduskuntaryhmän hajoamista koskevista tapahtumista käy kaiken aikaa sen verran kuumina, että täällä ”katsomossa” ei tiedä enää mihin ja keneen uskoa.

Se, että sinisten kansanedustaja Tiina Elovaara paljasti nyt Soinin valtiosihteerin Samuli Virtasen poistuneen auton peräkontissa salaa Kesärannasta pääministeri Sipilän puheilta ennen perussuomalaisten eduskuntaryhmän hajoamista, kertoo myös siitä hermostuneisuudesta mitä monen sinisen kansanedustajan mielessä tällä hetkellä liikkuu. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/234743-sinisten-kansanedustaja-tiina-elovaara-myontaa-timo-soinin-valtiosihteeri-samuli

Onko odotettavissa vielä jossain vaiheessa sellainen uutispommi, että koko Suomi saa haukkoa happea. Vasikoidaanko tässä vielä kaikki, kun enää ei ole itselläänkään mitään menetettävissä vai onko kyse vain siitä, että sinisistä alkaa siirtyä lisää kansanedustajia takaisin perussuomalaisiin tai tapahtuu loikkauksia toisiin puolueisiin ennen seuraavia eduskuntavaaleja. Sellainen poliittinen koti olisi löydettävä itselle, että olisi edes jotain mahdollisuuksia uusia paikka kansanedustajana.

Toisaalta tämä alkaa olla jo kuin suoraan jostain jännityselokuvasta. Olisihan se ennenkuulumatonta suomalaisessa poliittisessa elämässä, jos siellä sittenkin olisi ollut ns. Plan B ja salaliitto hallituksessa Sipilän, Orpon ja Soinin välityksellä. Jos tällainen paljastuisi, se tietäisi todennäköisesti loppua monen ministerin poliittiselle uralle, miksei jopa hallituspuolueiden totaalista uskottavuuden romahdusta kansan silmissä. Valtiovarainministeri Orpostakaan tuskin tulisi seuraavaa pääministeriä.

Sinisillä kansanedustajilla on varmasti kurja olo tällä hetkellä, kun kannatusta ei löydy ja monella tekisi kuitenkin mieli jatkaa tämänkin vaalikauden jälkeen kansanedustajana. Joku tässä yhtälössä ei kuitenkaan toimi ja se hiertää kaiken aikaa. Kassakaapista ei taida löytyä kirjallisia todisteita. Totuus on taruakin ihmeellisempää.

VesaLevonen
Kansalaispuolue Kotka

Kotkan kaupunginvaltuutettu: 2013–2016 ja 2017–2021, sitoutumaton
Sotilaskoulutus: Kainuun rajavartioston sissikomppania Kajaani 1986 (Auk Immola, Imatra), kansainvälinen sotilaspoliisikurssi Aalborg Tanska 2001
Sotilasarvo: Kersantti
Ammatti: Poliisi, vanhempi rikoskonstaapeli
Kansainväliset tehtävät: Sotilaspoliisi 2002–2003 KFOR-joukot Kosovo, maasta poistamisen koordinointi- ja saattotehtäviä ulkomaille 1992–2002 (Helsinki), 2005–2015 (Kotka), ulkomaanmatkoja muutama sata noin 80 maailman eri valtioon ja maanosat Eurooppa, Afrikka, Euraasia, Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
Nykyiset tehtävät: Rikospoliisi, Kotka
Ikä: 52-v.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu