Hannakaisa nyt on myöhäistä pieraista, kun löysät on jo housuissa

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan varapuheenjohtaja Hannakaisa Heikkinen (kesk.) purkautui tänäkeskiviikkona 18.10.2017 Facebook-sivuillaan hallituksen sote-riidoista.

– Nyt ollaan pattitilanteessa, kun kokoomus ei kuuntele ketään, ei terveydenhuollon asiantuntijoita, ei perustuslain asiantuntijoita eikä virkavastuussa lakia valmistelevia virkamiehiä. Neuvottelut ovat pelkkää farssia, Heikkinen purkautui.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201710182200468839_pi.shtml

Hyvä kuitenkin, että keskustassa edes jotkut heräävät lopultakin tähän farssiin. Puheenjohtaja Sipilän olisi kannattanut muistaa omat viisaat ajatuksensa, kun keskustassa oltiin vielä oppositiossa. Sote olisi pitänyt viedä yhdessä eteenpäin kaikkien eduskuntapuolueiden kanssa.

Hannakaisa nyt on myöhäistä pieraista, kun on löysät jo housuissa.

Kokoomuksella on joka tapauksessa pullat hyvin uunissa, vaikka hallitus kaatuisi ja edessä olisi uudet eduskuntavaalit. Ei sen tarvitse nyt kuunnella ketään. Siksi siellä käydään entistä röyhkeämmin hunajapurkin kimppuun tahmaisilla käsillä ja vähät välitetään miten tässä nyt muille hallituspuolueille käy, jos kokoomus ei saa soteuudistuksessa omaa tahtoaan läpi.

Kokoomuksella on vielä hyvässä muistissa sekin, kun Sipilä kiristi hallituskauden alussa kokoomusta ja uhkasi kaataa koko hallituksen. Silloin keskustalla oli vielä kannatus korkealla, mutta nyt ovat puntit kääntyneet toisinpäin.

Olemme nyt keskustassa Sipilän huonon imagon ja oman kannatuksemme kanssa niin pahasti alakynnessä, etteipä taida enää auttaa, vaikka Hannakaisa kuinka huudat isänmaan edun nimissä tutkivaa journalismia avuksi.

Olisi kannattanut puhaltaa peli jo aikaa sitten poikki siellä eduskuntaryhmässä ja laittaa samalla Sipilä jäähylle. Sillä olisi vielä voitu pelastua tältä nykyisenkaltaiselta nöyryytykseltä. Sotkamon kaiku käy askelien. Siellä nähdään viimeistään. Arrivederci!

                      

VesaLevonen
Kansalaispuolue Kotka

Kotkan kaupunginvaltuutettu: 2013–2016 ja 2017–2021, sitoutumaton
Sotilaskoulutus: Kainuun rajavartioston sissikomppania Kajaani 1986 (Auk Immola, Imatra), kansainvälinen sotilaspoliisikurssi Aalborg Tanska 2001
Sotilasarvo: Kersantti
Ammatti: Poliisi, vanhempi rikoskonstaapeli
Kansainväliset tehtävät: Sotilaspoliisi 2002–2003 KFOR-joukot Kosovo, maasta poistamisen koordinointi- ja saattotehtäviä ulkomaille 1992–2002 (Helsinki), 2005–2015 (Kotka), ulkomaanmatkoja muutama sata noin 80 maailman eri valtioon ja maanosat Eurooppa, Afrikka, Euraasia, Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
Nykyiset tehtävät: Rikospoliisi, Kotka
Ikä: 52-v.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu