VesaLevonen Kohti kultaista keskitietä

Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku; ääri-islam leviää Suomessa

Kansalaisilla on täysi oikeus olla huolestunut omasta turvallisuudestaan, jos ja kun tänne tulee tuntematonta ja vaarallista väkeä, jotka kävelevät rajojen yli vapaasti tarkoituksena horjuttaa suomalaista yhteiskuntarauhaa. Turun epäilty terroristinen teko ei näytä olevan ainoa merkki ääri-islamistisen radikalismin leviämisestä Suomeen, kun muslimivangit näyttävät julistavan ”sanomaansa” jo Suomen vankiloissa:

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/229591-raportti-suomen-vankiloissa-juhlitaan-terrori-iskuja-muslimivankien-epaillaan

Voidaanko jo lopettaa omien kansalaisten kyykyttäminen, kyttääminen ja syyttely maahanmuutto-ongelmista? Syy ei ole kansalaisissa, jotka haluavat puolustaa omia oikeuksiaan ja isänmaataan. Suomen kansalaisten tulee olla valtiovallan erityissuojelussa.

Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku; Suomen vankiloissa(kin) valtaosa radikalisoitumishavainnoista liittyy ääri-islamismiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

18Suosittele

18 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Kun yksi kansanedustaja kantaa puheessaan huolta islamismista ja jihadismista, niin evätkös nämä puolueiden puheenjohtajat kiirehdi suureen ääneen kauhistelemaan moista vihapuhetta. Ja samoissa uutisissa edellisen kanssa kerrotaan Suomen vankiloihin syntyneeseestä ääri-islamistisesta radikalisoitumisesta laajamittaisena ilmiönä. Näyttää siltä, että nämä puoluejohtajat - taas kerran - kuurnivat hyttysen mutta nielevät kamelin.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Minä pelkään sitä, että tätä ongelmaa ei osata ottaa tarpeeksi vakavasti, valitettavasti. Minä en myöskään halua, että Suomeen tuodaan nämä samat ongelmat ja radikalismi, mikä on tilanne näiden monen jidahistin ja extremistin kotimaassa. Tätä hommaa johdetaan järjestäytyneesti ja näitä yhteiskuntarauhaa horjuttavia ihmisiä solutetaan kaiken aikaa lisää Suomeen meidän turvapaikkajärjestelmässämme olevan aukon vuoksi. Sitten emme pääse näistä kaikista edes eroon, kun saavat kielteisen päätöksen, kun omat lähtömaat eivät ota heitä vastaan ja Suomikaan ei voi niitä sinne väkisin palauttaa ilman voimassa olevia matkustusasiakirjoja ja/tai vastaanottavan maan lupaa/kanssa tehtyä sopimusta. Sitten, kun on tehty rikoksia, niin tämä toiminta näkyy jo vankiloissa, kun suoritetaan vankeusrangaistusta eikä edelleenkään päästä näistä eroon. Olemme lievästi sanottuna pinteessä tällä menolla ja se ruokkii myös meidän omaa äärioikeistolaisia liikkeitä, koska nämä eivät hyväksy valtiojohdon lepsua toimintaa ja ongelmat vain kasvaa. Viranomaiset eivät saa valitettavasti laitettua asioita kuriin, jos ei ole tarpeeksi kovia keinoja käytössä, vaikka meillä pitää olla ehdottomasti nollatoleranssi kaikenlaiselle väkivallalle sen eri muodoissa.

Timo Ala-Harja

Blogisti puhuu täyttä asiaa.Voitaisiin jo lopettaa kansalaisten loputon syyllistäminen olemattomasta rasismista ja vihapuheista jotka ovat vain tosiasioiden kertomista.Sipilältä viime puhe oli todellinen rimanalitus.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Olen miettinyt että kumpi maahanmuuttoryhmä on vaarallisempi, muslimit vai venäläiset? Molempia taitaa olla yhtä suuret ryhmät, alle sata tuhatta.

Venäläisillä on selkeä tavoite alistaa naapurit, sitähän he ovat yrittäneetkin. Mutta muslimien tavoitteista en tiedä. Heillä ainakaan ei ole divisiooinia ihan lähellä?

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Kertomasi havainto tukee mielestäni hyvin selvästi sitä kuinka "munattomaa" on hallituksemme maahanmuuttopolitiikan hallinta. Luulevat hallituksessa imeisesti, että jonkinlainen tunnusmerkki on havaittavissa ulospäin maahan tulijalla. Avoimet rajat varsinkin schen-alueen sisärajoilla mahdollistavat kaikenlaisen rikollisen aineksen vapaan liikkumisen. Venäjältä on ilmeisesti saavuttu enimmäkseen ns. laillisin keinoin eli etukäteen migrin kautta tehdyn oleskeluluvan myötä. Oleskeluluvan myöntämisen yhteydessä kaiketi pitäisi tutkija hakijan taustat.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Puhut Sirpa vähän, mutta asiaa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Olen miettinyt että kumpi maahanmuuttoryhmä on vaarallisempi, muslimit vai venäläiset?"'

Varmaan voit kertoa mitä ongelmia venäläiset ovat Suomesa aiheutattaneet?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tutkippa Makkonen rikostilstoja, voit yllättyä :)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Jo kaksi kertaa ovat venäläiset tuhonneet kotini, tappaneet sukulaisiani ja ajaneet minut evakkoon.
Talvisodasta puhuttaessa Putin on sanonut että Stalinilta jäi homma kesken. Miten sinä Jarmo tämän lausahduksen tulkitset? Minusta se tarkoittaa uutta sotaa. Muilla suunnillahan Putin jo käy sotaa täyttä päätä.

Nyt kun venäläiset ovat ryhtyneet laajentamaan imperiumiaan, niin voi tulla lähtö vielä kolmannenkin kerran?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Historiaa ei pidä unohtaa, olet oikeassa Leo. Oletko kuitenkin pannut merkille Putinin viimeaikaiset puheet Pohjois-Korean tilanteesta. Nyt on kova halu neuvotella ja käyttää diplomatiaa. Olisiko merkki toisenlaisesta ja rauhanomaisesta politiikasta eikä meidän lähialuetta ja Itämeren alueen tilannettakaan haluta enempää provosoida tai mitään muutakaan tällä hetkellä, olisivatko venäläiset tulossa järkiin ja nyt pelkäävät itsekin Trumppia?

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

Satutko muuten vanhempana kotkalaisena tietämään miksi Korkeavuorenkadusta tehtiin aikoinaan umpikuja?

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

En valitettavasti tiedä, valistatko minua?

Käyttäjän AleksiParkkinen kuva
Aleksi Parkkinen

En tiedä itsekkään, siksi kysyin sinulta :D

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah Vastaus kommenttiin #18

Löytyiskö vastausta tuosta kaupungin historiikista ja kaupunkisuunnittelusta?
http://www.visitkotka.fi/instancedata/prime_produc...

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Näin naapurissa. Onko Suomessa sama kehitys odotettavissa ?

Maassa on tuhansia radikalisoitumeita islamisteja.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OVQRq/sapochef...

PerusSvenssonit ovat vallitsevast tilanteesta huolissaan ja nykyään asiasta jo puhutaan ja haetaan ratkaisuja. Hallituksen kelkka on lähtenyt kääntymään

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Ruotsissa on ymmärretty tilanteen vakavuus. Meillä on edelleen paljon näitä ns. kukkahattutätejä, jotka eivät ymmärrä miten vaikean ja vakavan ongelman äärellä olemme. Nyt olisi korkea aika riisua ne "sateenkaarilinssit" silmiltä ja herätä todellisuuteen ilman, että asialla tarvitsee lietsoa ja yllyttää vihaa. Asiallinen keskustelu ja totuuden tunnustaminen nyt ensimmäiseksi ja sitten tarvittavat ja riittävät lainmuutokset ja keinot käyttöön sekä viranomaisille myös riittävät resurssit.

Käyttäjän TeroIln kuva
Tero Ilén

Nämäkin vankilassa radikalisoituneet jihadistit kävelevät eräänä päivänä vapaasti Suomen kaduilla. Heitä ei voi karkoittaa koska ihmisoikeudet.

Myös Turun puukottaja saanee elinkautisen ja kävelee vapaana joskus 15 vuoden kuluttua. Häntäkään ei voi karkoittaa koska muslimeilla on suomessa paremmat ihmisoikeudet kuin kantasuomalaisilla.

Turun puukottaja radikalisoituu vankilassa lisää ja on todellinen aikapommi jos joku hullu hänet vapaalle jalalle päästää. Näin tulee todennäköisesti käymään.

Minun mielestäni kaikki väkivaltaan tai rikollisuuteen syyllistyneet turvapaikanhakijat pitää karkoittaa riippumatta siitä mikä heitä kotimaassaan odottaa. Jos me tarjoamme heille hyvää ja he vastaavat pahalla niin he ovat osoittaneet olevansa kiittämättömiä ja vastaavat sen jälkeen asioistaan itse.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Tämä vaara ja ongelma on nykyisen lain mukaan olemassa. Terroristikin voi saada jäädä Suomeen, jos häntä odottaa kotimaassaan epäinhimillinen kohtelu, kidutus, kuolemantuomio yms. Meillä on jo Suomessa valitettasti joitakin henkilöitä, joita emme voi tämän vuoksi poistaa maasta, vaikka ovat tehneet mitä kauheimman rikoksen ihmisyyttä vastaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset